Pinout Solutions | Experts a Zoho Creator

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Pinout Solutions | Desenvolupament de programari amb Zoho Creator

Pinout Solutions és una consultora tecnològica que desenvolupa aplicacions a mida i automatitza fluxos de treball amb Zoho Creator
pinout solutions
pinout + millennials consulting

Desenvolupament de Programari amb Metodologies Àgils per a Zoho CRM

Fusionem la tecnologia de desenvolupament personalitzada de Creador Zoho amb la completa suite d'aplicacions de Zoho One per oferir solucions integrades i robustes.
pinout solutions

Com t'ajudarà PinoutSolutions a desenvolupar aplicacions a mida per a Zoho CRM

  1. Avaluació Detallada del teu Procés:
  2. El primer pas és dedicar temps a entendre profundament les teves necessitats a través d'un estudi rigorós dels teus processos de negoci i regles operatives.

  3. Desenvolupament de Solucions Personalitzades:
  4. Se centren en la modularitat i la simplicitat d'ús, cosa que els permet dissenyar sistemes perfectament adaptats a les vostres necessitats.

  5. Implementació Coordinada de la Nova Estructura:
  6. Tindràs una participació activa en cada etapa del desenvolupament i validareu junts cada fita fins a assolir el resultat final desitjat.

  7. Suport Continu a la teva Expansió:
  8. Podràs continuar millorant el teu negoci amb paquets d'assessorament que s'enfoquen en el manteniment i la millora constant de les eines de gestió de processos.

Desenvolupament de Programari per a Zoho i AuraQuantic

A Pinout Solution utilitzen eines d'avantguarda com Zoho i AuraQuantic per desenvolupar aplicacions a mesura que s'ajusten perfectament a les necessitats i objectius de la teva empresa.

  • Zoho, amb un ampli ventall d'aplicacions de productivitat i gestió empresarial, els permet crear solucions de programari que s'integrin sense problemes amb els teus processos de negoci existents.
  • AuraQuantic, per altra banda, permet modelar, automatitzar i optimitzar fluxos de treball empresarials per millorar l'eficiència operativa.

Adopten metodologies àgils de desenvolupament de programari, cosa que els permet lliurar ràpidament valor, adaptar-se als canvis i millorar contínuament les seves solucions. En treballar de la mà amb tu a cada etapa del procés, poden garantir que les seves aplicacions a mida ajudin la teva empresa a augmentar la productivitat, a millorar el rendiment ia assolir els teus objectius de negoci de manera més eficaç.
zoho aura quantic

Per què necessites aquesta Solució?

Digitalitza processos i automatitza fluxos de treball

Les aplicacions a mida digitalitzen i automatitzen fluxos de treball en convertir processos manuals en sistemes digitals, eliminant tasques repetitives i permetent la integració entre diferents plataformes

Eines eficients per a solucions efectives

Obtingues solucions de programari que no sols resolen els teus problemes actuals, sinó que també t'ajuden a preparar-te per al futur.

Estalvi de fins a un 40% en maquinari i programari

Estalvia amb programari personalitzat al núvol en optimitzar l'eficiència operativa, facilitar-ne el manteniment i prevenir l'obsolescència.

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Projectes contractats

0
EMPRESES han digitalitzat el negoci amb nosaltres
0
Projectes han estat contractats en els darrers 2 anys
0 %
REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting

Vols conèixer el nostre equip d'experts?

Millennials Consulting compta amb un equip multidisciplinari que gestiona projectes de diferents àrees i amb diferents tecnologies. Junts hem aconseguit digitalitzar un gran nombre d'empreses i negocis.

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Opinen sobre nosaltres

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

Empreses que confien en Millennials Consulting

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats i poder establir i definir una proposta de projecte.

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO