Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A ADVOCATS I SECTOR LEGAL

el millor CRM per a assessories, gestories o despatxos professionals

PROGRAMARI PER A ADVOCATS

En Millennials Consulting comptem amb una gran experiència en sector legal gràcies al fet que hem tingut l'oportunitat de treballar amb diferents gestories, assessories o empreses orientades a aquest tipus de sector.

Coneixem les necessitats que poden arribar a requerir les empreses del sector legal. Gràcies a això podrem oferir un servei de la millor qualitat i de manera molt propera. Treballarem colze a colze per aconseguir els millors resultats.

zoho premium partner 1200

Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats. Amb un CRM podrem cobrir des d'assessories legals, fins a crear un programari per advocats orientat a qualsevol negoci relacionat amb aquest àmbit.

 • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, advocats o gestors, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra institució legal. A més, també podràs esbrinar les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients que busquin els teus serveis.
 • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
 • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions als clients que requereixin una gestió de la vostra situació.
 • Comptarem amb una gestió simplificada de la nostra gestoria, assessoria o despatx d'advocats degut a la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
 • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

Amb l'ajuda d'un programari per a advocats i sector legal podràs conèixer dades de gran importància a cada àrea del sector. A continuació, us adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector de Legal que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A CRM PER A ASSEGURANCES

En Millennials Consulting Nosaltres experts a implantar CRM per a assegurances. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de centres dassegurances. Aquí et deixem un enllaç al nostre portfolio del sector legal perquè vegis alguns dels centres amb què hem treballat.

Amb un programari d'automatització de processos per a assessories, podràs concretar els processos i els fluxos de treball d'una manera molt més ràpida que fins ara.

CRM per a gestories i despatxos professionals

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix el CRM per a per a gestories i despatxos professionals podràs fer una traçabilitat dels clients que requereixin dels serveis oferts. Et permetrà, entre moltes altres coses, la millor solució o estratègia per ajudar la persona o empresa que contracta els teus serveis. Alguns exemples del que pots aconseguir:

 • Seguiment d´activitat dels diferents clients des d´una mateixa plataforma
 • Automatitzar processos de màrqueting orientats al sector legal
 • Coordinar i organitzar processos i fluxos
 • Coordinar i organitzar documents necessaris per a les diferents activitats

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

tipus de CRM per Advocats

 • CRM legal analític: aquest sistema CRM s'enfoca en l'anàlisi i la gestió de dades d'interès. Això ajudarà a poder mesurar els resultats dels serveis oferts perquè el client pugui comprovar de manera més visual si s'està complint l'objectiu.
 • CRM legal col·laboratiu: aquest programari per a despatxos professionals s'especialitza en la millora de la col·laboració entre els diferents departaments de l'empresa.
 • CRM legal operatiu: Finalment, aquest programari per advocats se centra a automatitzar els processos que hagi de seguir l'empresa per ajudar els clients.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES