ZOHO VEU IP

Integrem al teu telèfon VoIP Zoho CRM

veu ip 1
Enregistrar i transcriure trucades
veu ip 3
Etiquetar amb paraules clau VOZIP
veu ip 4
Prendre notes per a ús personal VOZIP
veu ip 5
Compartir detalls de la trucada
veu ip 7
Sincronitza les trucades amb ZOHO CRM
veu ip 8
Connexió directa amb ZOHO CRM

Com es poden beneficiar les empreses?

 En poques paraules, aquesta aplicació l'ajuda a administrar i rastrejar les trucades entrants i sortints d'una manera molt eficient i intel·ligent, i en última instància, augmenta la productivitat quan parla amb prospectes (o quan informa els seus companys de treball), cosa que us permet centrar-vos més en tancar tractes i gastar menys. temps de presentació dinformes.  

El que aquesta aplicació et permet fer:

 • Enregistrar i transcriure trucades : gravació voluntària il·limitada i transcripció de veu a text d'acord amb les regulacions de GDPR  
 • Etiquetar i marcar trucades : useu paraules clau per etiquetar trucades importants i organitzar clarament les vostres dades de trucades, a més de trobar i tornar a visitar trucades importants amb una sola bandera
 • Prengui notes : converteixi el seu discurs directament en text per conveniència sobre la marxa 
 • Comparteixi trucades i notes : crea grups i comparteixi els detalls de trucades i les notes amb els col·legues per portar la col·laboració a la seva activitat de trucades
 • Busqueu a totes les vostres dades de trucades : busqueu sense esforç totes les vostres trucades, contactes, notes i recordatoris en tots els dispositius
 • Sincronitzeu les dades de trucades amb la vostra CRM : sincronització en temps real amb líders de la indústria com Zoho (Salesforce i Microsoft Dynamics properament)
 • Analitzeu les trucades: aprofiteu un panell danàlisi de trucades personalitzat per veure informació detallada i millorar el seu flux de treball, sense cost addicional.

 

Si voleu obtenir més informació, què us sembla programar una trucada per discutir més endavant aquesta setmana o la propera?

Posa't a Contacte amb Nosaltres i definim les teves necessitats

Fes estratègia amb les trucades entrants!!

Zoho CRM

En Afegir el telèfon (VoIP) a un CRM, Augmentem la recopilació de dades i alhora que t'entra la trucada, som capaços d'identificar el client

Escriptori Zoho

Eina integrada amb el telèfon (VoIP) per suport i recollir tots els tiquets que es generen per cada client. Aquests tiquets són per a un sistema de qualitat

Per a ningú és un secret que amb l'arribada del Internet el món va canviar radicalment. I és que aquesta eina ha estat de gran utilitat en moltes àrees, principalment a les telecomunicacions, on avui dia la distància no és un impediment perquè les persones puguin estar connectades. N'és una prova el sistema de trucades de veu sobre protocol d'internet o per les sigles en anglès VoIP. Aquest, permet que les persones puguin fer trucades utilitzant l'internet. Aclarir que VoIP i telefonia IP no és el mateix.

Què és el VoIP?

VoIP se li crida a la tecnologia que permet fer-ne una trucada a través d'internet. La comunicació es dóna de manera verbal, de la mateixa manera que es fa mitjançant un mòbil. No obstant això, en aquesta tecnologia la veu viatja a través d'internet, i aquesta, és digitalitzada perquè arribi a la destinació desitjada. Així és com treballa VoIP.

Aquesta tecnologia obre noves possibilitats en el desenvolupament de les comunicacions, fent que el contacte entre les persones sigui més senzill i econòmic, independentment d'on es trobin.

Per què utilitzar VoIP?

Des de sempre la transmissió de veu i la de dades s'han manejat per separat. L'arribada d'aquesta nova tecnologia IP aconsegueix unir tots dos aspectes.

trucades ip

Anteriorment les comunicacions per IP es consideraven de molt baixa qualitat, però amb l'augment exponencial de les connexions a banda ampla, aquesta tecnologia va ser en ascens, aconseguint estabilitzar-se i millorar la qualitat en la transmissió al punt de considerar-la millor que la telefonia convencional.

A causa d'això, l'expansió de la telefonia IP és un fet que a poc a poc està guanyant terreny, ocasionant un canvi enorme a les comunicacions.

Diverses empreses líders en desenvolupar programes i sistema de comunicacions, estan promovent l'avenç de la tecnologia, algunes són:

 • Xarxes de Nortel
 • Cisco VoIP
 • Avaya
 • Alcatel
 • Matra
 • Samsung
 • LG

Tot això sembla indicar que en un futur no gaire llunyà la tecnologia VoIP es convertirà en el principal mitjà de comunicació, aconseguint desplaçar les línies telefòniques convencionals. Això es pot entendre millor coneixent les avantatges que ofereix la telefonia IP.

VoIP avantatges de la telefonia IP

Aquesta tecnologia promet dominar el mercat de les comunicacions pels avantatges que proporcionen. Per aquest motiu, convé conèixer els beneficis del sistema VoIP davant la telefonia habitual.

baix cost

Aquest és lavantatge més rellevant, ja que una trucada realitzada a través de la tecnologia VoIP, és molt més econòmica que una trucada realitzada amb telefonia convencional.

La telefonia habitual, estableix costos fixos pels seus serveis, independentment que els facis servir o no. En canvi, la telefonia IP no estableix aquest tipus de costos, però amb un pla específic, economitzes fins a un 50% del valor de les trucades internacionals i nacionals.

La raó per la qual és més econòmica és perquè la transmissió de veu i de dades es fa a través d'una mateixa línia.

Les trucades que es facin dins d'una mateixa xarxa no tenen cap tipus de cost. Cal esperar que un dels primers àmbits per implementar de ple la VoIP sigui l'àmbit empresarial, sobretot quan es manegen sucursals. La tecnologia VoIP permet que la comunicació entre departaments, a més de ser eficaç i segura, sigui gratuïta.

Integra serveis VoIP de valor agregat

Per la seva banda, la telefonia IP ofereix diversos serveis gratuïts que són facturats a la convencional, aquests són alguns:

 • Repetir trucada.
 • Servei de trucades en espera.
 • Tornar trucada.
 • Trucada de 3 línies.
 • Identificació de trucades.
 • Correu de veu.
 • Servei de transferència de trucades.

No només els usuaris perceben la avantatge econòmic de la telefonia IP. Els proveïdors també perceben fins a un 30% menys el cost dels equips d'instal·lació d'aquesta tecnologia, en comparació amb instal·lacions convencionals.

trucades per internet

Trucades VoIP des de qualsevol lloc


Més enllà de com és d'econòmic utilitzar aquesta telefonia, una de les característiques ressaltants és que on sigui que hi hagi connexió a internet, pots fer ús d'aquesta tecnologia. Internet és el mitjà pel qual es transmet la informació dels telèfons IP.

Encara que aquest avantatge abasta qualsevol persona, convé més als que acostumen a viatjar molt, ja que només necessita portar la seva persona telèfon IP i mantenir accés constant amb la seva proveïdor de serveis. A més, els serveis VoIP tarifa plana, es mantenen dins dels mateixos paràmetres.

Mitjà de comunicació més eficient


La tecnologia VoIP és un mitjà de comunicació que té diverses funcionalitats de gran ajuda en qualsevol àmbit, però especialment en l'aspecte laboral. Entre les seves capacitats hi ha la d'oferir un report de trucades en temps real, cosa que permet als usuaris portar un millor control sobre les comunicacions.

De la mateixa manera, aquest sistema té un mètode electrònic pel qual controla el flux de les trucades. Aquest fa la funció de central telefònica IP i transfereix les trucades entrants millorant els temps de treball.

Una altra característica que ofereix aquest sistema és que els usuaris que reben trucades IP a la vostra oficina, pugueu transferir-la directament al mòbil de l'usuari. D'aquesta manera, obtenim una millor distribució del temps, aconseguint abastar els espais on la persona està fora del lloc de treball.

centraleta voip

De la mateixa manera, es pot establir la comunicació entre diferents dispositius, alguns dels quals es poden ser:

 • Sense fils especials.
 • Telèfons mòbils.
 • PDA's

Encara que aquesta tecnologia ofereix diversos beneficis a persones particulars, els sistemes VoIP empresa, a més de reduir costos augmentessin l'efectivitat en la comunicació dins de la seva empresa.

VoIP, la telefonia d'Internet

Com que aquest sistema de comunicació es basa en la transmissió d'informació a través de l'Internet, es pot utilitzar sense fils. Això constitueix una disminució important en el cablejat. VoIP, la telefonia d'Internet

Per la seva banda, la manera com funcionen les trucades de veu sobre IP fa que disminueixi al mínim el manteniment de les línies. La infraestructura no seria un problema, ja que no es requereix grans equips per a la seva operativitat.

vídeo trucades

Aquesta tecnologia permet que no només la veu viatgi a través d'una trucada VoIP, doncs també es poden realitzar vídeo trucades sense cost addicional.

Desavantatges VoIP

Tot i tots els grans beneficis que ofereix sistema VoIP, ha trigat a posar-se en pràctica a causa de problemes suscitats per les limitacions tecnològiques.

Cal banda ampla

Per a les comunicacions VoIP, lample de banda necessari és alt i encara hi ha moltes llars amb problemes de connectivitat a internet. Això limita considerablement les comunicacions d'aquest sistema. A mesura que passi el temps, els avenços tecnològics permetran superar aquest problema.

Complicacions per trucar al servei d'emergència

Amb la tecnologia VoIP, trucar al 911 es converteix en una veritable odissea. La tecnologia convencional aconseguia associar un número de telèfon a una àrea geogràfica.

trucades voip

Actualment, no s'ha aconseguit associar una adreça IP a una àrea geogràfica, ja que cada regió té un nombre d'emergències en particular. S'espera que en un futur es pugui utilitzar localització geogràfica a la configuració corresponent a la tecnologia VoIP.

Equip d´alta capacitat

A l'hora que estiguis fent una trucada VoIP, i executis un programa que manegi tota la capacitat del dispositiu, la qualitat de la transmissió per VoIP es veurà afectada.

És aquesta la raó per la qual es demana en molts casos que de fer ús de la tecnologia IP s'utilitzi un dispositiu d'alt rendiment i amb una configuració VoIP adequada.

La qualitat depèn de la connectivitat

Considerant que la veu viatja a través d'una mateixa xarxa de dades, és important fer èmfasi que l'estabilitat a les comunicacions per VoIP dependrà de la qualitat de connexió de dades que es disposi.

De no complir com a requisit una connectivitat prou òptima per a una comunicació VoIP, poden ocórrer els següents problemes:

 • Pèrdua de dades dels paquets de veu.
 • Una conversa completament distorsionada.
 • Temps de resposta ineficient.
 • Es talla la comunicació.

No obstant això, els avenços tecnològics en aquesta àrea són enormes, per la qual cosa en un futur no gaire llunyà, aquest problema no tindrà grans repercussions.

sistema voip

Infecció per programes maliciosos

És un fet que els atacs cibernètics seran un problema enorme davant l'operativitat d'aquest mitjà de comunicació. Com Internet segueix sent el principal mitjà per establir aquest sistema comunicatiu, hi ha la gran possibilitat que pugui veure's afectat davant la presència de virus o piratejos.

Tot i això, els creadors d'aquest nou sistema, treballen àrduament en la solució d'aquest tipus de problemes.

Connexió elèctrica

Les persones estaven acostumades que la telefonia convencional es mantingués operant amb un tall elèctric. Aquest és un aspecte incòmode ja que, les trucades per internet necessiten una connexió elèctrica per al funcionament dels equips.

Com funciona el VoIP?

Tingueu en compte que la telefonia convencional transmet la veu de forma analògica en forma d'ones de ràdio. Aquesta comunicació es manté en tot moment des que sestableix el contacte dun punt a un altre.

En el cas de la telefonia IP, la veu està digitalitzada en paquet de dades, donant-li una codificació en binari els quals són enviats per la xarxa. En arribar a la destinació, la veu ip es descodifica i es torna analògica novament.

Aquests paquets de dades s'envien quan es duu a terme la comunicació. Això vol dir que s'eliminen els buits produïts en una conversa habitual.

telefonia voip

La tecnologia VoIP permet la comunicació amb qualsevol persona fins i tot si disposa d'un telèfon fix o mòbil. Això, moltes vegades queda a elecció del proveïdor de servei de VoIP.

Aquesta tecnologia també permet fer trucades des d'un telèfon convencional. En aquest cas cal fer la intervenció d'un adaptador (ATA) que fa la funció de transformar la veu d'analògica a digital. D'altra banda, alguns serveis VoIP permeten que en la comunicació hi intervingui un ordinador. En aquests casos cal un programari especial que faci la funció del (ATA).

VoIP vs. Telefonia convencional

Per entendre millor el funcionament de la tecnologia VoIP, cal conèixer el procés d'una trucada, tant a la telefonia convencional com per IP.

Procés d'una trucada al sistema convencional

Una persona que rep o fa una crida a raves del sistema de comunicació habitual ha de passar pels passos següents:

 1. Aixeca el telèfon: el to que se sent deixa saber que hi ha connexió amb el proveïdor de servei de telefonia local.
 2. Marca el número de telèfon al qual es trucarà.
 3. Transmissió de la anomenada: el switch és el commutador responsable d'analitzar el número marcat i buscar a la central telefònica quina és la destinació del número marcat.
 4. Connexió entre dues línies: a la centraleta telefònica intervenen més commutadors que aconsegueixen establir una connexió entre el telèfon que realitza la trucada i el que la rep.
 5. notificació: qui rep la trucada escoltarà sonar el telèfon i ha de respondre la trucada:
 6. circuit obert: a l'instant que la persona qui rep la trucada aixeca la botzina del telèfon s'estableix un circuit entre tots dos telèfons.
 7. S'estableix la comunicació entre les dues persones.
 8. Cuelga el telèfon: en finalitzar la comunicació ambdues persones tanquen el circuit penjant el telèfon, alliberant així la línia.

telèfon voip

Cal ressaltar que des del moment que el circuit s'obre la transmissió d'informació és constant.

Procés d'una trucada al sistema VoIP

En aquest exemple s'explicarà el procés d'una trucada entre dues persones amb telèfons convencionals i connexió mitjançant el vostre proveïdor de VoIP.

Cal que tots dos telèfons estiguin connectats a un adaptador que transforma la veu d'analògica a digital, ATA.

 1. Aixeca el telèfon: l'adaptador ATA rep el senyal del telèfon.
 2. Notificació de connexió a internet: quan l'ATA rep el senyal del telèfon, emet un to que confirma la connexió a Internet.
 3. Marca el número de telèfon destinació.
 4. Codificació del nombre: el número de telèfon és rebut per l'ATA i aquest el transforma en digital i l'envia al vostre proveïdor de VoIP.
 5. Validació del format: el proveïdor ha de verificar que el número té el format adequat.
 6. Adreça IP del número: el proveïdor verifica quina és la destinació d'aquest número i el converteix en una adreça IP.
 7. Connexió de la trucada: el proveïdor estableix la connexió dels dos adaptadors i envia una ordre perquè el telèfon de destinació soni oa una centraleta VoIP. Aquestes centraletes poden suportar moltes línies VoIP.
 8. Sistema de dos canals: quan la persona que rep la trucada, sestableix la connexió i comunicació entre ordinadors.
 9. Transmissió simultània: mentre sestableix la comunicació ambdós sistemes estan rebent i enviant paquets entre si.
 10. Tancament del circuit: en finalitzar la comunicació es tanca el circuit. En aquest moment, l'ATA informa al proveïdor que la trucada va ser finalitzada.

Durant la conversa, les veus són digitalitzades i transformades en dades que viatgen a la mateixa línia d'Internet. La transmissió d'aquesta informació s'ha de fer dins del mateix protocol, altrament no hi hauria comunicació.

Moltes empreses prefereixen que una consultoria de màrqueting digital especialitzada els instal·li aquesta eina a la seva empresa. Per això a Millennials Consulting et donem un cop de mà i instal·lem VoIP en base a les necessitats de la teva empresa perquè converteixis més leads.

Anem!

PARTNERS RECOMANATS

Per què la telefonia IP és més barata?

En una trucada amb telefonia convencional, intervenen diverses centrals telefòniques. Aquestes es troben connectades mitjançant gran quantitat de cablatge de fibra òptica i involucren satèl·lits de telecomunicació.

Tot això suposa una enorme inversió per crear i mantenir tota aquesta infraestructura. En trucades de llarga distància, el cost és més gran ja que intervenen més recursos per establir la comunicació.

voip-trucades-il·limitades

A més, la majoria del temps en aquesta conversa és temps mort, temps en què les persones no parlen.

La telefonia IP elimina aquests temps morts, ja que les dades que es transmet són els paquets de veu. Mentre la persona no està parlant no hi ha transferència de dades. No requereix una complexa infraestructura, la connexió és més directa i en ser sense fils no necessita inversió en cablejat.

Intercanvi de paquets a la telefonia IP

Quan s'estableix una trucada per internet, la veu viatja en paquets de dades. Lordinador digitalitza i secciona la informació en paquets de dades que són enviats a lordinador receptora. Aquesta darrera rep aquestes dades, la codifica i l'ordena a l'estat en què van ser enviats.

Aquestes dades van viatjar per internet i podrien haver pres camins independents, per evitar rutes cogestionades i transmetre més ràpid.

Procés d'una trucada al sistema convencional

Una persona que rep o fa una crida a raves del sistema de comunicació habitual ha de passar pels passos següents:

 1. Aixeca el telèfon: el to que se sent deixa saber que hi ha connexió amb el proveïdor de servei de telefonia local.
 2. Marca el número de telèfon al qual es trucarà.
 3. Transmissió de la anomenada: el switch és el commutador responsable d'analitzar el número marcat i buscar a la central telefònica quina és la destinació del número marcat.
 4. Connexió entre dues línies: a la centraleta telefònica intervenen més commutadors que aconsegueixen establir una connexió entre el telèfon que realitza la trucada i el que la rep.
 5. notificació: qui rep la trucada escoltarà sonar el telèfon i ha de respondre la trucada:
 6. circuit obert: a l'instant que la persona qui rep la trucada aixeca la botzina del telèfon s'estableix un circuit entre tots dos telèfons.
 7. S'estableix la comunicació entre les dues persones.
 8. Cuelga el telèfon: en finalitzar la comunicació ambdues persones tanquen el circuit penjant el telèfon, alliberant així la línia.

Tipus de comunicació a la telefonia IP

Les trucades fetes a través de la xarxa de comunicacions VoIP poden ser de diferents maneres.

Analog Telephone Adaptor (ATA)

Aquest és un dispositiu que permet que la comunicació IP es pugui efectuar als dispositius telefònics convencionals. Les dades emeses pel telèfon tradicional són digitalitzades per aquest aparell i enviades a la xarxa. La seva funció principal és convertir la informació d'analògic a digital.

Avui dia aquest tipus de dispositiu ja ve configurat de manera que només necessiten ser instal·lats sense cap més preocupació.

Posa't a Contacte amb Nosaltres i definim les teves necessitats

Fes estratègia amb les trucades entrants!!

Telèfons VoIP (hardphones)

Tenen la mateixa aparença dun telèfon convencional, però el connector daquest dispositiu és molt diferent. En lloc de RJ11 per connectar el cable telefònic, ve amb un port RJ45 per a la connexió amb el router.

voip

Aquest tipus de telèfons vénen equipats per establir la comunicació de les trucades VoIP. S'estima que en un futur els mòbils ofereixin connexió Wifi a telèfons IP i puguin comunicar-se amb aquesta tecnologia.

VoIP per a Pc

Les trucades VoIP es poden fer entre ordinadors sempre que tinguis:

 • Micròfon.
 • Altaveus.
 • Targeta de so.
 • Connexió a internet a banda ampla.

En aquest tipus de comunicació no hi ha càrrecs per les trucades VoIP realitzades, només per la connexió a internet utilitzada.

Cal destacar que l'ordinador necessita un programa que permeti la conversió analògica a digital. Això ho aconsegueixes amb un programari que pots descarregar fàcilment a internet.

Hi ha diferents programes gratuïts per a aquesta conversió. No obstant això, la qualitat de so pot ser una variant en comparació amb programari de pagament.

Recomanacions

3CX és un programari perquè les empreses puguin trucar mitjançant telefonia VoIP IP a baix cost. Permet comunicació a altres països i funciona com a central telefònica ip oferint diverses funcionalitats. L'usuari podrà administrar aquestes funcionalitats segons les necessitats.

Aquest programa pot ser utilitzat en empreses per la fàcil adaptabilitat. A més, permet millorar la productivitat a l'àmbit laboral de tots els treballadors.

NECESSITES SABER MÉS?

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

APUNTA'T AL NOSTRE NEWSLETTER

Registra't a la nostra Newsletter 

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho veu IP
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
Comunicacions
Preu
EUR 14
Pàgina de destinació