Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A HOSTALERIA Serveis i Solucions

gestió CRM per a Restaurants, Cafeteries, Bars i Hostaleria

SOLUCIONS DIGITALS PER A HOSTALERIA

Avui dia un dels pilars fonamentals per portar el nostre negoci al següent nivell és controlar i conèixer tota la informació que aquest ens ofereix, per això són necessàries eines com un CRM per a Hostaleria.

«Jo no necessito això per a un petit bar» Molts clients no veuen necessari fer servir una eina tan potent com Zoho per al seu petit negoci, la nostra experiència al sector de l'hostaleria ens diu el contrari!

Podem dir com experts en CRM per a hostaleria i restaurants que aquestes aplicacions són necessàries per a tot tipus de negocis

zoho premium partner 1200
Més dubtes de CRM?

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al sector hostaler pel fet que hem treballat el CRM per a bars, restaurants i en general per a moltes empreses i negocis del sector hostaler. Pel que comptem amb un equip altament especialitzat en aquest sector.

Coneixem les necessitats que requereixen les empreses i negocis en aquest sector, sabies que tens l'oportunitat que el 60% dels teus clients tornin? Amb un CRM pots assolir maximitzar el nombre de clients fidelitzats i la quantitat de clients que ens tornen a contactar. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Restaurants en les necessitats específiques del teu negoci

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

QUÈ ÉS UN CRM PER RESTAURANTS?

Un CRM per a Hostaleria és un company o ajudant que facilitarà el nostre treball de gestió, fidelització i contacte amb clients així com la comunicació amb aquests.

Un CRM ens permetrà crear una comunicació amb el client perquè aquest ens digui què necessita i nosaltres ho podem oferir, aquesta eina fa la feina pesada de recol·lecció i emmagatzematge de dades com els números de telèfon o correus des dels quals s'ha agendat una cita amb nosaltres o s'ha fet una reserva de taula.

 

  • Podrem generar una base de dades dels nostres clients, convidats i comensals.
  • Crear un historial detallat de registre de les visites que ha rebut el nostre restaurant o bar
  • Generar campanyes de màrqueting i publicitat reeixides fent un seguiment de resultats
  • Realitzar diferents integracions amb els sistemes que ja utilitzem per ajudar-nos a gestionar el nostre negoci
  • Ajudar a captar més clients o que aquests tornin al nostre bar.

SOLUCIONS DIGITALS PER A HOSTALERIA

Data Wifi

Recopila dades de tots els clients que visiten el teu establiment

TPV i Compra programàtica

Realitza compres automàtiques des del teu TPV

Gestió de Reserves

Gestiona totes les reserves online i ofline en un mateix lloc per controlar-les

Pantalles Intel·ligents

Anuncis automàtics segons el consum que estigui passant al teu local

Xarxes Socials

Atrau clients i capta dades de tots els clients que els agrada el teu establiment

Disseny Web

Disseny web comunicatius amb orientació SEO per posicionar a Google

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Descobreix més serveis per a Hostaleria

Gestionem diverses plataformes i les integrem al teu lloc web: Amb la nostra gestió de consultoria t'ajudem a determinar En quin mitjà social has de ser present! "Conbinem allò online i offline en les nostres estratègies" duent a terme cada procés i necessitat d'una organització; organitzem un telemàrqueting per a la teva empresa perquè els teus contactes també requereixen una comunicació més directa…

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES