Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM per a educació

el millor CRM per a acadèmies, universitats, escoles o col·legis

PROGRAMARI PER A CENTRES EDUCATIUS

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Educatiu pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents  universitats, col·legis, instituts, acadèmies i institucions educatives de tota mena. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector de l'educació.
Coneixem les necessitats que requereixen els centres educatius, atreure més estudiants mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb l'alumnat, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els alumnes o vendre més cursos. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Educació a les necessitats específiques del teu centre.
zoho premium partner 1200

Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des d'escoles d'educació infantil fins a crear un CRM per a universitats adaptat per a cadascun daquests centres.


  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, professors o alumnes, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra institució educativa. esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar alumnes.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a alumnes recordant les dates de matriculació.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

Amb l'ajuda d'un programari de gestió d'acadèmies podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector d'Educació que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A CRM PER A UNIVERSITATS

En Millennials Consulting Nosaltres experts a implantar CRM per a universitats. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de centres destudis. 

Quan parles de Jornades de Portes Obertes, saps d'on et vénen concretament les persones i amb qui parles? A Millennials Consulting aconseguirem que la teva CRM treballi per a tu i no al revés. 

CRM Per a Acadèmies, Escoles i Col·legis

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un CRM per a educació podràs fer la traçabilitat dels teus alumnes: nombre d'inscrits, per titulacions, clients potencials, leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor manera, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya web. O tenir tota la informació classificada dels assistents a la Jornada de Portes Obertes.

  • Captar més alumnes potencials
  • Maximitzar el nombre de matricules
  • Mantenir l'alumnat connectat amb la nostra institució durant el curs acadèmic
  • Millorar les nostres campanyes de comunicació
  • Mantenir l'interès en altres cursos fidelitzant els nostres alumnes

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

CRM Per a Institucions de Formació Professional Bàsica, Mitjana i Superior

En integrar tecnologies de CRM, Les institucions de formació superior públiques o privades poden millorar l'eficiència dels seus processos administratius i enfortir la seva relació amb la comunitat estudiantil, contribuint així a l'èxit tant al èxit de la pròpia institució com a la captació de nous alumnes.

Vols captar més alumnes?

Per exemple, els nostres formularis webs no són suficients per convertir en un lead real, aquell que encara no havent contractat res mostra un interès per alguna cosa en particular dels nostres serveis. És en aquest punt on el nostre CRM ens ajudarà a traçar el comportament d'aquests usuaris o possibles alumnes i així podrem determinar quina és la millor manera de treballar la conversió a alumne. Podrem esbrinar la font d'entrada del lead així com el motiu d'interès. Podrem emmagatzemar les vostres dades de contacte per assignar-les a un comercial i que aquest en dugui el seguiment. D'aquesta manera, no perdrem oportunitats de conversió.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES