Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Zoho_premium_partner

Zoho Partner Mèxic

Millennials Consulting és Zoho Partner Premium a Espanya i ara també disponibles a Mèxic.

zoho-one-logo
zoho crm plus plus mexico

Oferim serveis a LATAM, Mèxic i USA a espanyol

On pots trobar-nos?

Còrdova 2562, Providència 3era Secció, 44630 Guadalajara, Jalisco. Mèxic.

Zoho Partner Premium

En Millennials Consulting, una vegada més vam obtenir el permís oficial de partner de Zoho Mèxic, i estem de celebració per això. 

Gaudeix del suport de partners qualificats per aprofitar al màxim el teu CRM. Millennials Consulting et permet aprendre i administrar Zoho CRM en espanyol de manera professional.

zoho one mexico

Zoho UN

Zoho One és una solució empresarial completa que ofereix una àmplia gamma d'aplicacions per ajudar les empreses a Mèxic a gestionar les activitats diàries. Ofereix més de 45 aplicacions, que inclouen eines per a la gestió de vendes, màrqueting, finances, recursos humans, col·laboració, i més.

CRM PIME_mexico

CRM PIME i Empresa

Zoho CRM és una eina de gestió de relacions amb clients que pot ser molt útil per a les petites i mitjanes empreses a Mèxic. Aquesta eina permet a les empreses organitzar i gestionar totes les dades relacionades amb els seus clients, contactes, productes, vendes i màrqueting.

Un conjunt de programari únic i potent per gestionar tot el teu negoci al núvol

proves gratuïtes Zoho

Zoho és una plataforma de programari empresarial que ofereix una varietat de aplicacions dissenyades per ajudar a petites i mitjanes empreses. Amb més de 40 aplicacions de programari al seu catàleg, les empreses poden triar eines específiques que s'ajustin a les seves necessitats i objectius, des de la gestió de relacions amb els clients fins a la planificació de projectes i la comptabilitat.

Zoho CRM

Zoho CRM

Zoho CRM per a Mèxic és una eina que ofereix gestió de leads, seguiment de correus i trucades, personalització de fluxos de treball i anàlisi de dades.

Zoho Projectes

Projectes Zoho

Zoho Projects és una eina de gestió de projectes, dissenyada per a equips de treball, on podràs fer un seguiment dels teus projectes

Zoho Lloc de treball

zoho workspace

Zoho Workspace: Una solució intel·ligent de col·laboració tot en un amb aplicacions empresarials essencials per treballar en equip.

Zoho IQ de vendes

sals Iq logo

Zoho Sales IQ és una eina danàlisi de dades per a vendes en línia. Ajuda equips a rastrejar l'activitat al lloc web.

Zoho Analytics

zoho analytics a mexico

Zoho Analytics és una eina d'anàlisi i visualització de dades que ajuda les empreses a prendre decisions amb informació clara i fàcil d'entendre.

Zoho ESCRIPTORI

Zoho desk

Zoho Desk: la solució completa per a la gestió de tiquets datenció al client. Simplifica i organitza les interaccions amb els clients.

Zoho Campaings

zohocampaingsleg

Zoho Campaigns és una plataforma senzilla i efectiva per crear, enviar i rastrejar les campanyes de correu electrònic.

Zoho LLOCS

zoho sites logo

Amb Zoho Sites, pots crear un lloc web professional i impressionant en minuts sense necessitat de tenir habilitats en programació.

Zoho Estudi

zoho-survey

Zoho Survey és una eina intuïtiva i eficaç per crear enquestes en línia. Obtingueu informació valuosa i preneu decisions basades en dades amb facilitat.

Zoho Formularis

zoho-Forms mexico

Zoho Forms és una eina de creació de formularis en línia que ajuda a recopilar dades importants de manera eficient i organitzada.

Zoho Social

zoho social-256

Zoho Sites és una plataforma de construcció de llocs web tot en un per ajudar a crear un lloc web impressionant en qüestió de minuts.

Zoho CRM Més

zoho crm plus plus mexico

Zoho CRM Plus Plus és una solució completa dautomatització de vendes i atenció al client amb eines per a màrqueting, assistència, anàlisi i més.

Zoho Signes

Signe Zoho

Zoho Sign és una solució per a la signatura digital que permet als usuaris signar i enviar documents des de qualsevol lloc i dispositiu.

Zoho Page Sense

zoho-pagesense

Zoho PageSense és una eina d'anàlisi A/B per a llocs web que permet millorar el rendiment de les teves pàgines i augmentar la taxa de conversió.

Tot Zoho CRM

zoho-logo-web

Zoho ofereix un conjunt de solucions de programari empresarial dissenyades per millorar la productivitat, la col·laboració i la participació del client.

On pots trobar-nos?

Còrdova 2562, Providència 3era Secció, 44630 Guadalajara, Jalisco. Mèxic.

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics

Com va ser zoholics mèxic?

Què és Zoholics?

Zoholics és la nostra conferència anual que brinda a tots els usuaris de Zoho l'oportunitat de conèixer millor les nostres aplicacions, descobrir les darreres actualitzacions de les seves eines i connectar amb usuaris i experts de producte. Les nostres presentacions estan dissenyades per ajudar l'audiència a entendre com la nostra oferta única de solucions us pot ajudar a impulsar la vostra empresa.

suport tècnic

Tindràs suport tècnic sobre qualsevol aplicació de Zoho en Espanyol i Anglès

formació constant

Podràs accedir a formació constant sobre Zoho CRM de la mà del nostre equip.

Analitzem el teu negoci

Per proporcionar-te idees i possibilitats que generin beneficis.

equip professional

Comptaràs amb un equip de 20 persones que assessoren a totes les apps Zoho.

Totes les aplicacions Zoho

Podem afirmar que comptem amb un gran equip de desenvolupadors i consultors amb àmplia experiència en totes les apps de Zohoo i així com en les seves integracions o integracions amb tercers.

EMPRESES han digitalitzat el negoci amb nosaltres
0
Projectes han estat contractats en els darrers 2 anys
0
REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting
0 %

“Ajudem a digitalitzar empreses a tot el món!”

Avantatges d'un partner Zoho Mèxic

Eleva la teva empresa a un altre nivell de la mà del nostre Consultors Zoho, ara també a Mèxic.

?

Podràs accedir a formació constant sobre Zoho CRM guiat pels nostres consultors amb suport en espanyol o anglès. 

El nostre equip de 20 persones estan especialitzades en diverses de les diferents aplicacions de Zoho. Els nostres clients sempre troben respostes a les vostres qüestions.

El treball de consultoria Zoho de forma continuada ajuda els nostres clients a no descuidar la seva plataforma Zoho ia tenir sempre totes les dades actualitzades.

Comptaràs amb un servei de consultoria per optimitzar el teu negoci, estudiar-ne la implementació i analitzar-ne els resultats. 

Millennials Consulting ja és un referent a CRM Espanya i hem implementat un gran nombre de serveis de CRM a diferents empreses i àrees de negoci com pots comprovar a nostre portfolio. Ara també amb oficina i equip disponible per treballar en diferents usos horaris.

Tindràs suport tècnic sobre qualsevol aplicació de Zoho. Comptaràs amb un equip de 20 persones que assessoren a cadascuna de les apps Zoho.

Podràs analitzar les dades de la teva empresa prèvia instal·lació i extreure molta informació de valor per definir estratègies. Podràs automatitzar un gran nombre de tasques repetitives i et deixaran lliure per pensar en allò realment important del teu negoci.

Per la proximitat i la garantia de resultats. Tenir un soci certificat oficialment a Zoho vol dir que podem estar segurs que sabem el que estem fent. Hi ha moltes empreses que implementen aquesta solució, però només un partner oficial de Zoho poden resoldre cada pregunta dimplementació i ajudar-lo a fer suggeriments per maximitzar el rol de lempresa.

On som?

Còrdova 2562, Providència 3era Secció, 44630 Guadalajara, Jalisco. Mèxic.

Escriu-nos

Llegiu les vostres dades i un dels nostres experts will contact you!

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.