Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM per al Sector Comercial

el millor CRM per a gestió comercial i per a ecommerce.

PROGRAMARI PER CRM GESTIÓ COMERCIAL

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Industrial i Comercial pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents institucions i empreses. Pel que tenim un equip altament especialitzat en el sector de la indústria i el comerç.

Coneixem les necessitats que requereixen els comerços i empreses, atreure més compradors mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb els clients, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els teus clients o vendre més productes . És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Ecommerce a les necessitats específiques de la teva empresa.
zoho premium partner 1200
Aconsegueix més clients
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir qualsevol sector fins a crear un CRM per a indústria per a cadascuna daquestes empreses.

 • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats o clients, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra empresa. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
 • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
 • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients.
 • Comptarem amb una gestió simplificada de la nostra empresa a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
 • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.


Amb l'ajuda d'un programari de gestió d'empreses podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio d'algunes empreses del sector de la Indústria i Comerç que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

CRM PER INDÚSTRIA

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un CRM PER INDÚSTRIA podreu ajudar amb l'estratègia relacional: leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor manera, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya web. O tenir tota la informació sobre un esdeveniment industrial.

 • Optimitzar lactivitat del teu negoci.
 • Millora la qualitat de les interaccions.
 • Ajuda de presa de decisions.
 • Millorar els productes que et diferencien.

CRM GESTIÓ COMERCIAL

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un CRM per al Sector Comercial podràs fer la traçabilitat dels teus clients: clients potencials, leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor manera, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya web. O tenir tota la informació sobre un esdeveniment comercial.

 • Captar més clients.
 • Maximitzar el nombre de vendes.
 • Mantenir el client fidelitzat.
 • Millorar les nostres campanyes de comunicació

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

CRM per a Comerç Electrònic

La competència en el comerç electrònic és més ferotge que mai, per la qual cosa comptar amb un CRM no és un luxe, sinó una necessitat. En integrar un CRM per a comerç electrònic al teu negoci, no només centralitzaràs i simplificaràs la gestió de la informació dels teus clients, sinó que també personalitzaràs les seves experiències de compra, creant relacions més fortes i duradores. A més, l'automatització de tasques de màrqueting i vendes us permetrà optimitzar els vostres recursos, incrementant l'eficiència i reduint els marges d'error. Però el més important, un CRM transforma les dades en intel·ligència de negoci, proporcionant idees valuosos que impulsaran les seves decisions estratègiques i, en última instància, les vendes.

Vols vendre més?

Per exemple, els nostres formularis webs no són suficients per convertir en un lead real, aquell que encara no havent contractat res mostra un interès per alguna cosa en particular dels nostres serveis. És en aquest punt on el nostre CRM ens ajudarà a traçar el comportament d'aquests usuaris o possibles clients i així podrem determinar quina és la millor manera de treballar la conversió al client. Podrem esbrinar la font d'entrada del lead així com el motiu d'interès. Podrem emmagatzemar les vostres dades de contacte per assignar-les a un comercial i que aquest en dugui el seguiment. D'aquesta manera, no perdrem oportunitats de conversió.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES