Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM per al Sector Comercial

el millor CRM per a gestió comercial i per a ecommerce.

PROGRAMARI PER CRM GESTIÓ COMERCIAL

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Industrial i Comercial pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents institucions i empreses. Pel que tenim un equip altament especialitzat en el sector de la indústria i el comerç.

Coneixem les necessitats que requereixen els comerços i empreses, atreure més compradors mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb els clients, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els teus clients o vendre més productes . És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Ecommerce a les necessitats específiques de la teva empresa.
zoho premium partner 1200
Aconsegueix més clients
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir qualsevol sector fins a crear un CRM per a indústria per a cadascuna daquestes empreses.

 • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats o clients, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra empresa. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
 • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
 • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients.
 • Comptarem amb una gestió simplificada de la nostra empresa a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
 • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.


Amb l'ajuda d'un programari de gestió d'empreses podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio d'algunes empreses del sector de la Indústria i Comerç que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

CRM PER INDÚSTRIA

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un CRM PER INDÚSTRIA podreu ajudar amb l'estratègia relacional: leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor manera, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya web. O tenir tota la informació sobre un esdeveniment industrial.

 • Optimitzar lactivitat del teu negoci.
 • Millora la qualitat de les interaccions.
 • Ajuda de presa de decisions.
 • Millorar els productes que et diferencien.

CRM GESTIÓ COMERCIAL

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un CRM per al Sector Comercial podràs fer la traçabilitat dels teus clients: clients potencials, leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor manera, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya web. O tenir tota la informació sobre un esdeveniment comercial.

 • Captar més clients.
 • Maximitzar el nombre de vendes.
 • Mantenir el client fidelitzat.
 • Millorar les nostres campanyes de comunicació

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

CRM per a Comerç Electrònic

La competència en el comerç electrònic és més ferotge que mai, per la qual cosa comptar amb un CRM no és un luxe, sinó una necessitat. En integrar un CRM per a comerç electrònic al teu negoci, no només centralitzaràs i simplificaràs la gestió de la informació dels teus clients, sinó que també personalitzaràs les seves experiències de compra, creant relacions més fortes i duradores. A més, l'automatització de tasques de màrqueting i vendes us permetrà optimitzar els vostres recursos, incrementant l'eficiència i reduint els marges d'error. Però el més important, un CRM transforma les dades en intel·ligència de negoci, proporcionant idees valuosos que impulsaran les seves decisions estratègiques i, en última instància, les vendes.

Vols vendre més?

Per exemple, els nostres formularis webs no són suficients per convertir en un lead real, aquell que encara no havent contractat res mostra un interès per alguna cosa en particular dels nostres serveis. És en aquest punt on el nostre CRM ens ajudarà a traçar el comportament d'aquests usuaris o possibles clients i així podrem determinar quina és la millor manera de treballar la conversió al client. Podrem esbrinar la font d'entrada del lead així com el motiu d'interès. Podrem emmagatzemar les vostres dades de contacte per assignar-les a un comercial i que aquest en dugui el seguiment. D'aquesta manera, no perdrem oportunitats de conversió.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO