▶ Agència Seo | Posicionament Web - Consultors SEO

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

AGÈNCIA SEOâ € <

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

agència Seo - Posicionament web sense riscos

En Millennials Consulting comptem amb la nostra pròpia agència Seo amb seus a Madrid y Alacant. Treballem a posicionament seo de la teva web seguint sempre uns principis ètics i de compromís amb el client. Realitzem tot el cicle d'una estratègia de posicionament web, començant amb l'anàlisi de la web i el mercat on competeix mitjançant les auditories On Page y Pàgina fora, on analitzem l'estat de la teva web així com la teva reputació a internet i la dels teus competidors. Amb això dissenyem i desenvolupem una estratègia de posicionament realista i efectiva amb l'únic objectiu de millorar el teu posicionament orgànic.

Aprèn amb nosaltres Posicionament Seo

SEO Segur

Zoho Seguretat
Apliquem tècniques Seo ètiques, garantint la seguretat i evitant penalitzacions

Compromís

formularis
Analitzem el nínxol de negoci i alineem el contingut amb els serveis de l'empresa

Resultats

zoho social-256
Seguiment constant amb informes personalitzats per avaluar l'impacte dels canvis

Beneficis d´una Agència SEO

Per què contractar el servei d'una Agència de posicionament Seo?

Internet ha esdevingut la principal eina per contractar serveis o productes. No tenir una web o tenir-la mal posicionada fa que el teu negoci no existeixi a la xarxa. Aplicant tècniques i estratègies de posicionament guanyarem visibilitat en els principals motors de cerca atraient així clients potencials.

Coneix als teus clients
agència-seo-web
Aprèn com interactua l'usuari al teu lloc web i optimitza en funció dels seus interessos
Entén el teu negoci
anàlisi-seo
Analitzant els teus competidors i als usuaris podem establir estratègies més precises
Optimitza
empresa-seo
Prepara i millora la teva web per a les primeres posicions als principals motors de cerca

Què fa una Agència SEO?

En Millennials Consulting abastem tots els cicles del posicionament Seo. Des de l'estat actual de la web i els seus competidors fins a aplicar els canvis proposats o bé facilitar a l'equip de desenvolupament les directrius necessàries per aplicar aquests canvis. Correcció d'errors, velocitat web, implementació de mapes web que facin el contingut més accessible, són només alguns dels canvis que poden potenciar el trànsit a la teva web. La nostra agència de posicionament web us ofereix un seguiment constant del nostre treball Seo a partir d'informes mensuals, on s'especifiquen els treballs realitzats i l'impacte que han tingut a posicionament de la teva web.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Com treballem el SEO?

auditoria Seo

Anàlisi de la teva web i competidors

Assessorament Seo

Comunicació i informes automatitzats

Analítica Web

Coneix com interactuen els usuaris a la teva web

Màrqueting de continguts

Continguts originals alienats amb el nínxol de negoci 

Seo local

Posicionem el teu negoci en cerques geolocalitzades.

Posicionament a xarxes socials

Genera trànsits de qualitat amb les xarxes socials

Què ens diferencia d'altres agències SEO?

Com que empresa de posicionament Seo, el nostre principal objectiu al compromís amb els nostres clients. Entenem el Seo com un treball a mitjà i llarg termini i construïm la web amb aquest criteri, una web robusta que un cop arribi a la web primera pàgina de Google sigui difícil de desbancar. Una web on cada canvi aplicat tingui un clar objectiu de manera que cada pas que fem sigui en benefici d'aconseguir un millor posicionament orgànic.

Entenem el posicionament a la web com una extensió del negoci i aprenem dels nostres clients alhora que ells aprenen amb nosaltres. El nostre principal objectiu és créixer plegats. Per això, treballem en funció dels recursos que vulguis destinar al posicionament Seo, des d'estratègies per a web petites, posicionament de botigues en línia o grans plataformes amb diverses web's.

Des del primer minut estem en constant comunicació, informem dels canvis més rellevants i els consensuem amb els clients, així tots remem en la mateixa direcció.

Centrem els nostres esforços en posicionar els nostres clients en les primeres posicions dels principals motors de cerca perquè està demostrat que la majoria dusuaris no passen de la primera pàgina de Google.

agència-seo-auditòria
auditoria Seo
agència-seo-on-page
Seo A la pàgina
agència-seo-off-page
Seo Pàgina fora
agència-seo-analitica-web
Analítica Web

auditoria Seo On Page i Seo Pàgina fora

Serveis de posicionament SEO

Aquesta és la part més important de la nostra feina, ja que és on descobrim que s'està fent bé i malament a la web. Mitjançant la Auditoria On Page, entre molts altres aspectes, analitzem l'estat de de la web quant a Seo i comprovem aspectes com l'arquitectura web, la velocitat web, el correcte ús d'etiquetes o la usabilitat web ja que una bona interfície i un flux de navegació senzill poden marcar la diferència. 

mitjançant la Auditoria Off Page analitzem el nínxol de negoci i la competència. Estudiem cada detall del negoci i el comportament d'usuari en aquest, cosa que ens permet dissenyar una estratègia de continguts i de Construcció d'enllaços coherent.

Et presentarem els resultats en diferents informes on detallem què has de corregir i quina estratègia implementar.

Tot i que som una agència Seo jove, els nostres resultats ens avalen. Gràcies a la formació constant del nostre Equip Seo, apliquem les últimes tècniques de posicionament i avaluem cadascun dels canvis del algoritme Google, el que ens permet aplicar les últimes actualitzacions a Seo.

Encara no tens WEB? 

No et preocupis, ja que mitjançant les auditories Seo t'ajudem a dissenyar un mapa web i quins productes o serveis pots posicionar més ràpidament.

La nostra Agència de Posicionament Seo es completa amb serveis de desenvolupament i disseny web. Un bon disseny és la base dun bon Seo ja que una grata experiència d'usuari garanteix un trànsit més alt i més conversions.

A més, amb el nostre servei Zoho CRM podràs tenir tot el control del teu negoci a la xarxa.

SEO On Page VS SEO Pàgina fora

Coneixem i desenvolupem tots els processos per fer una estratègia de posicionament web. Analitzem l'estat de les webs i els nínxols on es pretén competir i fem un estudi de la competència i el comportament dels usuaris a la xarxa. 

Seo A la pàgina

Analitzem els aspectes més rellevants de la teva web oferint solucions per a l'optimització del lloc web millorant-ne així el rendiment. Triem acuradament les mètriques per mesurar l'impacte dels canvis aplicats i t'ensenyem com mesurar el rendiment de la teva web a través de eines danalítica web. 

Analitzem si la teva web és rastrejable pels motors de cerca, amb quina facilitat i rapidesa ho fan i si els nostres continguts han estat indexats en els motors de cerca.

Comprovem possibles penalitzacions i errors, tant a nivell de hosting i servidor com a la pròpia web.

Analitzem i comprovem que els continguts de la teva web siguin fàcilment accessibles pels usuaris i us oferim recomanacions per a la millor organització de la informació i recursos de la web.

Comprovem que els continguts oferts estiguin d'acord amb els objectius de negoci proporcionant tota la informació possible per a l'usuari i per als motors de cerca.

Un web lenta pot tenir un impacte negatiu a l'usuari. Per això realitzem tasques d'anàlisi i canvis per millorar el rendiment tant al servidor com a la càrrega de pàgines.

Seo Pàgina fora

Per descomptat, analitzem el trànsit web al teu nínxol de negoci ia la teva competència. Analitzem com es comporta l'usuari davant de cada nínxol de negoci i paraules clau. Intentem alinear el teu producte i servei amb el comportament de l'usuari a la xarxa.

Analitzem com estàs competint de forma orgànica a internet i els que competeixen en determinades paraules clau. Si encara no heu iniciat el vostre projecte, us ajudem a crear el vostre mapa web.

Analitzem les webs que millor posicionen al teu nínxol de negoci a partir d'informes que et proporcionaran informació molt valuosa per saber com estructurar i treballar el teu negoci a internet.

Analitzem els teus competidors, tant online com offline proporcionant dades relatives a la seva activitat a la xarxa. A partir d'aquestes dades, podrem extreure'n conclusions de valor per decidir l'estratègia a seguir i recursos a emprar, abans d'invertir en el desenvolupament de la web.

Elaborem informes detallats amb grups de paraules clau en funció del tipus de servei o producte. Analitzem el grau de dificultat per al posicionament de la paraula clau, així com l'autoritat dels dominis que ocupen les primeres posicions. D'aquesta manera, el client pot decidir el tipus d'estratègia que cal seguir i estimar els recursos necessaris per dur-la a terme.

Un dels aspectes més rellevants avui dia en posicionament web és la reputació que tinguem a internet. Per això creem campanyes de Linkbuilding de forma ètica i sempre sota principis White Hat. Alineem el teu nínxol de negoci amb la nostra estratègia per oferir a l'usuari en tot moment el contingut que cercava.

«Calculem la probabilitat i nombre estimat de vistes i leads en funció del nínxol de negoci juntament amb les paraules clau estratègiques i competiència. D'aquesta manera pots estimar els leads potencials que pots captar en aquest nínxol de negoci i tenir així més dades sobre la viabilitat del teu projecte.«

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

Realitzem una auditoria Seo de la teva web?

Encara que comptem amb oficines a Madrid i Alacant, oferim els nostres serveis com a Agència Seo a tot Espanya i Llatinoamèrica.  No dubtis en contactar amb nosaltres per conèixer més detalls de la nostra feina.

Contacta amb el nostre departament comercial per obtenir més detalls de com millorar el teu posicionament Seo fàcilment i sense cap mena de compromís.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

Et presentem el nostre canal a Youtube 👇👇👇👇

Coneix tots els trucs Seo

Webinars gratuïts on aprendre com optimitzar la teva web

Descobreix l'últim a SEO al nostre canal de Youtube on coneixeràs les últimes novetats del SEO.

Amb els nostres vídeos aprendràs conceptes i tècniques per entendre quina és la feina que hem de realitzar per millorar el posicionament de la nostra WEB.

Auditories SEO. anàlisi i estudi de paraules clau, estratègies de linkbuilding, ús de dades estructurades i tot el necessari per potenciar la teva web o botiga Online. 

També trobaràs vídeo per optimitzar el teu ecommerce i botigues de productes afiliats. Aprèn a crear el teu propi negoci en línia des de zero.

No ens podem oblidar de les xarxes socials i també t'oferim vídeos per entendre les campanyes de publicitat a xarxes socials i com treure-li el màxim partit al teu perfil.

On trobar una agència de posicionament Seo?

Disposem d'oficines a diferents ciutats d'Espanya i Llatí America on sempre podràs localitzar-nos i assistir als nostres webinars. També treballem amb clients a diferents ciutats espanyoles, Amèrica del sud i central gràcies a l'ús de plataformes de comunicació com el videostreaming.

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO