AGÈNCIA SEOâ € <

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

agència Seo - Posicionament web sense riscos

En Millennials Consulting comptem amb la nostra pròpia agència Seo amb seus a Madrid y Alacant. Treballem a posicionament seo de la teva web seguint sempre uns principis ètics i de compromís amb el client. Realitzem tot el cicle d'una estratègia de posicionament web, començant amb l'anàlisi de la web i el mercat on competeix mitjançant les auditories On Page y Pàgina fora, on analitzem l'estat de la teva web així com la teva reputació a internet i la dels teus competidors. Amb això dissenyem i desenvolupem una estratègia de posicionament realista i efectiva amb l'únic objectiu de millorar el teu posicionament orgànic.

Aprèn amb nosaltres Posicionament Seo

SEO Segur

Zoho Seguretat
Apliquem tècniques Seo ètiques, garantint la seguretat i evitant penalitzacions

Compromís

formularis
Analitzem el nínxol de negoci i alineem el contingut amb els serveis de l'empresa

Resultats

zoho social-256
Seguiment constant amb informes personalitzats per avaluar l'impacte dels canvis

Beneficis d´una Agència SEO

Per què contractar el servei d'una Agència de posicionament Seo?

Internet ha esdevingut la principal eina per contractar serveis o productes. No tenir una web o tenir-la mal posicionada fa que el teu negoci no existeixi a la xarxa. Aplicant tècniques i estratègies de posicionament guanyarem visibilitat en els principals motors de cerca atraient així clients potencials.

Coneix als teus clients
agència-seo-web
Aprèn com interactua l'usuari al teu lloc web i optimitza en funció dels seus interessos
Entén el teu negoci
anàlisi-seo
Analitzant els teus competidors i als usuaris podem establir estratègies més precises
Optimitza
empresa-seo
Prepara i millora la teva web per a les primeres posicions als principals motors de cerca

Què fa una Agència SEO?

En Millennials Consulting abastem tots els cicles del posicionament Seo. Des de l'estat actual de la web i els seus competidors fins a aplicar els canvis proposats o bé facilitar a l'equip de desenvolupament les directrius necessàries per aplicar aquests canvis. Correcció d'errors, velocitat web, implementació de mapes web que facin el contingut més accessible, són només alguns dels canvis que poden potenciar el trànsit a la teva web. La nostra agència de posicionament web us ofereix un seguiment constant del nostre treball Seo a partir d'informes mensuals, on s'especifiquen els treballs realitzats i l'impacte que han tingut a posicionament de la teva web.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Com treballem el SEO?

Auditoria Seo

Anàlisi de la teva web i competidors

Assessorament Seo

Comunicació i informes automatitzats

Analítica Web

Coneix com interactuen els usuaris a la teva web

Màrqueting de continguts

Continguts originals alienats amb el nínxol de negoci 

Seo local

Posicionem el teu negoci en cerques geolocalitzades.

Posicionament a xarxes socials

Genera trànsits de qualitat amb les xarxes socials

Què ens diferencia d'altres agències SEO?

Com empresa de posicionament Seo, el nostre principal objectiu al compromís amb els nostres clients. Entenem el Seo com un treball a mitjà i llarg termini i construïm la web amb aquest criteri, una web robusta que un cop arribi a la web primera pàgina de Google sigui difícil de desbancar. Una web on cada canvi aplicat tingui un clar objectiu de manera que cada pas que fem sigui en benefici d'aconseguir un millor posicionament orgànic.

Entenem el posicionament a la web com una extensió del negoci i aprenem dels nostres clients alhora que ells aprenen amb nosaltres. El nostre principal objectiu és créixer plegats. Per això, treballem en funció dels recursos que vulguis destinar al posicionament Seo, des d'estratègies per a web petites, posicionament de botigues en línia o grans plataformes amb diverses web's.

Des del primer minut estem en constant comunicació, informem dels canvis més rellevants i els consensuem amb els clients, així tots remem en la mateixa direcció.

Centrem els nostres esforços en posicionar els nostres clients en les primeres posicions dels principals motors de cerca perquè està demostrat que la majoria dusuaris no passen de la primera pàgina de Google.

agència-seo-auditòria
Auditoria Seo
agència-seo-on-page
Seo A la pàgina
agència-seo-off-page
Seo Pàgina fora
agència-seo-analitica-web
Analítica Web

Auditoria Seo On Page i Seo Pàgina fora

Serveis de posicionament SEO

Aquesta és la part més important de la nostra feina, ja que és on descobrim que s'està fent bé i malament a la web. Mitjançant la Auditoria On Page, entre molts altres aspectes, analitzem l'estat de de la web quant a Seo i comprovem aspectes com l'arquitectura web, la velocitat web, el correcte ús d'etiquetes o la usabilitat web ja que una bona interfície i un flux de navegació senzill poden marcar la diferència. 

mitjançant la Auditoria Off Page analitzem el nínxol de negoci i la competència. Estudiem cada detall del negoci i el comportament d'usuari en aquest, cosa que ens permet dissenyar una estratègia de continguts i de Construcció d'enllaços coherent.

Et presentarem els resultats en diferents informes on detallem què has de corregir i quina estratègia implementar.

Tot i que som una agència Seo jove, els nostres resultats ens avalen. Gràcies a la formació constant del nostre Equip Seo, apliquem les últimes tècniques de posicionament i avaluem cadascun dels canvis del algoritme Google, el que ens permet aplicar les últimes actualitzacions a Seo.

Encara no tens WEB? 

No et preocupis, ja que mitjançant les auditories Seo t'ajudem a dissenyar un mapa web i quins productes o serveis pots posicionar més ràpidament.

La nostra Agència de Posicionament Seo es completa amb serveis de desenvolupament i disseny web. Un bon disseny és la base dun bon Seo ja que una grata experiència d'usuari garanteix un trànsit més alt i més conversions.

A més, amb el nostre servei Zoho CRM podràs tenir tot el control del teu negoci a la xarxa.

SEO On Page VS SEO Pàgina fora

Coneixem i desenvolupem tots els processos per fer una estratègia de posicionament web. Analitzem l'estat de les webs i els nínxols on es pretén competir i fem un estudi de la competència i el comportament dels usuaris a la xarxa. 

Seo A la pàgina

Analitzem els aspectes més rellevants de la teva web oferint solucions per a l'optimització del lloc web millorant-ne així el rendiment. Triem acuradament les mètriques per mesurar l'impacte dels canvis aplicats i t'ensenyem com mesurar el rendiment de la teva web a través de eines danalítica web. 

Analitzem si la teva web és rastrejable pels motors de cerca, amb quina facilitat i rapidesa ho fan i si els nostres continguts han estat indexats en els motors de cerca.

Comprovem possibles penalitzacions i errors, tant a nivell de hosting i servidor com a la pròpia web.

Analitzem i comprovem que els continguts de la teva web siguin fàcilment accessibles pels usuaris i us oferim recomanacions per a la millor organització de la informació i recursos de la web.

Comprovem que els continguts oferts estiguin d'acord amb els objectius de negoci proporcionant tota la informació possible per a l'usuari i per als motors de cerca.

Un web lenta pot tenir un impacte negatiu a l'usuari. Per això realitzem tasques d'anàlisi i canvis per millorar el rendiment tant al servidor com a la càrrega de pàgines.

Seo Pàgina fora

Per descomptat, analitzem el trànsit web al teu nínxol de negoci ia la teva competència. Analitzem com es comporta l'usuari davant de cada nínxol de negoci i paraules clau. Intentem alinear el teu producte i servei amb el comportament de l'usuari a la xarxa.

Analitzem com estàs competint de forma orgànica a internet i els que competeixen en determinades paraules clau. Si encara no heu iniciat el vostre projecte, us ajudem a crear el vostre mapa web.

Analitzem les webs que millor posicionen al teu nínxol de negoci a partir d'informes que et proporcionaran informació molt valuosa per saber com estructurar i treballar el teu negoci a internet.

Analitzem els teus competidors, tant online com offline proporcionant dades relatives a la seva activitat a la xarxa. A partir d'aquestes dades, podrem extreure'n conclusions de valor per decidir l'estratègia a seguir i recursos a emprar, abans d'invertir en el desenvolupament de la web.

Elaborem informes detallats amb grups de paraules clau en funció del tipus de servei o producte. Analitzem el grau de dificultat per al posicionament de la paraula clau, així com l'autoritat dels dominis que ocupen les primeres posicions. D'aquesta manera, el client pot decidir el tipus d'estratègia que cal seguir i estimar els recursos necessaris per dur-la a terme.

Un dels aspectes més rellevants avui dia en posicionament web és la reputació que tinguem a internet. Per això creem campanyes de Linkbuilding de forma ètica i sempre sota principis White Hat. Alineem el teu nínxol de negoci amb la nostra estratègia per oferir a l'usuari en tot moment el contingut que cercava.

«Calculem la probabilitat i nombre estimat de vistes i leads en funció del nínxol de negoci juntament amb les paraules clau estratègiques i competiència. D'aquesta manera pots estimar els leads potencials que pots captar en aquest nínxol de negoci i tenir així més dades sobre la viabilitat del teu projecte.«

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

Realitzem una auditoria Seo gratuïts de la teva web?

Encara que comptem amb oficines a Madrid i Alacant, oferim els nostres serveis com a Agència Seo a tot Espanya i Llatinoamèrica.  No dubtis en contactar amb nosaltres per conèixer més detalls de la nostra feina.

Deixem un email, la url del lloc web que desitges analitzar i en unes hores t'enviarem els resultats amb 10 punts importants per millorar el teu posicionament Seo fàcilment i sense cap mena de compromís.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

Et presentem el nostre canal a Youtube 👇👇👇👇

Coneix tots els trucs Seo

Webinars gratuïts on aprendre com optimitzar la teva web

Descobreix l'últim a SEO al nostre canal de Youtube on coneixeràs les últimes novetats del SEO.

Amb els nostres vídeos aprendràs conceptes i tècniques per entendre quina és la feina que hem de realitzar per millorar el posicionament de la nostra WEB.

Auditories SEO. anàlisi i estudi de paraules clau, estratègies de linkbuilding, ús de dades estructurades i tot el necessari per potenciar la teva web o botiga Online. 

També trobaràs vídeo per optimitzar el teu ecommerce i botigues de productes afiliats. Aprèn a crear el teu propi negoci en línia des de zero.

No ens podem oblidar de les xarxes socials i també t'oferim vídeos per entendre les campanyes de publicitat a xarxes socials i com treure-li el màxim partit al teu perfil.

On trobar una agència de posicionament Seo?

Disposem d'oficines a Madrid i Alacant on sempre podràs localitzar-nos i assistir als nostres webinars. També treballem amb clients a diferents ciutats espanyoles, Amèrica del sud i central gràcies a l'ús de plataformes de comunicació com el videostreaming.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional
Gorka Bengoetxea
Gorka Bengoetxea
19. Setembre, 2022.
Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.

PORTFOLIO DE TREBALL

URJC_logo
Universitat Rei Juan Carlos

Implementació de ZOHO CRM

interfície-confortauto-portfolio
Confortauto

Desenvolupament d'estratègia SEO

viatges-carrefour-onlyjet1
Viatges Carrefour

Obtenció trànsit qualificat RRSS

Bombomboss-portfolio
BombomBoss

Redisseny web i estratègia SEO local

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

CONTACTA AMB NOSALTRES

Registra't a la nostra Newsletter 

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor