Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

AGÈNCIA SEOâ € <

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

agència Seo - Posicionament web sense riscos

En Millennials Consulting comptem amb la nostra pròpia Agència de Seo amb seus a Madrid y Alacant . Treballem a posicionament seo de la teva web seguint sempre uns principis ètics i de compromís amb el client. Som una agència de posicionament en línia que realitzem tot el cicle d'una estratègia de posicionament web, començant amb l'anàlisi de la web i el mercat on competeix mitjançant les  auditories A la pàgina  y  Pàgina fora , on analitzem l'estat de la teva web així com la teva reputació a internet i la dels teus competidors. Amb això, a la nostra agència de SEO (Search Engine Optimization ) dissenyem i desenvolupem una estratègia de posicionament realista i efectiva amb l'únic objectiu de millorar el teu posicionament orgànic.

Aprèn amb nosaltres Posicionament Seo

SEO Segur

Zoho Seguretat
Apliquem tècniques Seo ètiques, garantint la seguretat i evitant penalitzacions.

Compromís

formularis
Analitzem el nínxol de negoci i alineem el contingut amb els serveis de lempresa.

Resultats

zoho social-256
Seguiment constant amb informes personalitzats per avaluar limpacte dels canvis.

Beneficis d´una Agència SEO

Per què contractar el servei d'una Agència de posicionament Seo?

Internet ha esdevingut la principal eina per contractar serveis o productes. No tenir una web o tenir-la mal posicionada fa que el teu negoci no existeixi a la xarxa. Aplicant tècniques d'experts en posicionament web i estratègies de posicionament en cercadors orgànic guanyarem visibilitat en els principals motors de cerca atraient així clients potencials.

Coneix als teus clients
agència-seo-web
Aprèn com l'usuari interactua al teu lloc web i optimitza en funció dels seus interessos.
Entén el teu negoci
anàlisi-seo
Analitzant els teus competidors i els usuaris podem establir estratègies més precises.
Optimitza
empresa-seo
Prepara i millora la teva web per a les primeres posicions als principals motors de cerca.

Què fa una Agència SEO?

En Millennials Consulting abastem tots els cicles del posicionament Seo. Des de l'estat actual de la web i els seus competidors fins a aplicar els canvis proposats o bé facilitar a l'equip de desenvolupament les directrius necessàries per aplicar aquests canvis. Correcció d'errors, velocitat web, implementació de mapes web que facin el contingut més accessible, són només alguns dels canvis que poden potenciar el trànsit a la teva web. La nostra agència de posicionament web no és la típica agència de màrqueting digital. T'oferim un seguiment constant de la nostra feina Seo a partir d'informes mensuals, on s'especifiquen els treballs realitzats i l'impacte que han tingut a posicionament web 360 º.

Com treballa la nostra agència SEO?

auditoria Seo

Anàlisi inicial de la teva web i competidors.

Assessorament Seo

Comunicació i informes automatitzats.

Analítica Web

Coneix com interactuen els usuaris a la teva web.

Màrqueting de continguts

Continguts originals alienats amb el nínxol de negoci.

Seo Local

Posicionem el teu negoci en cerques geo localitzades.

Posicionament a xarxes socials

Genera trànsits de qualitat amb les xarxes socials.

Què ens diferencia d'altres agències SEO?

Com que empresa de posicionament Seo, tenim més de 10 anys d'experiència en SEO i el nostre principal objectiu en el compromís amb els nostres clients. Entenem el Seo com un treball a mitjà i llarg termini i construïm la web amb aquest criteri, una web robusta que un cop arribi a la web primera pàgina de Google sigui difícil de desbancar. Un web on cada canvi aplicat tingui un clar objectiu de manera que cada pas que fem sigui en benefici d'aconseguir un millor posicionament orgànic.

 

Entenem el posicionament a la web com una extensió del negoci i aprenem dels nostres clients alhora que ells aprenen amb nosaltres. El nostre principal objectiu és créixer plegats. Per això, treballem en funció dels recursos que vulguis destinar al posicionament Seo, des d'una estratègia on line per a web petites, posicionament de botigues en línia o grans plataformes amb diverses web's.

Des del primer minut estem en constant comunicació, informem dels canvis més rellevants i els consensuem amb els clients, així tots remem en la mateixa direcció.

Centrem els nostres esforços en posicionar els nostres clients en les primeres posicions dels principals motors de cerca perquè està demostrat que la majoria dusuaris no passen de la primera pàgina de Google.

agència-seo-auditòria
auditoria Seo
agència-seo-on-page
Seo A la pàgina
agència-seo-off-page
Seo Pàgina fora
agència-seo-analítica-web
Analítica Web

auditoria Seo On Page i Seo Pàgina fora

Màrqueting Digital i Serveis de posicionament SEO

Aquesta és la part més important de la nostra feina, ja que és on descobrim que s'està fent bé i malament a la web. Mitjançant la Auditoria On Page , entre molts altres aspectes, analitzem l'estat de de la web quant a Seo i comprovem aspectes com larquitectura web, velocitat web, el correcte ús detiquetes o la usabilitat web, perquè, una bona interfície i un flux de navegació senzill poden marcar la diferència.

mitjançant la  Auditoria Off Page analitzem el nínxol de negoci i la competència. Estudiem cada detall del negoci i el comportament d'usuari en aquest, cosa que ens permet dissenyar una estratègia de continguts i de  Construcció d'enllaços coherent.

Et presentarem els resultats en diferents informes on detallem què has de corregir i quina estratègia implementar.

Tot i que som una  Agència especialitzada en Seo  jove, els nostres resultats ens avalen. Gràcies a la formació constant del nostre  Equip Seo , apliquem les últimes tècniques de posicionament i avaluem cadascun dels canvis del  algoritme Google , el que ens permet aplicar les últimes actualitzacions a Seo.

Encara no tens WEB? 

Si encara no tens pàgina web, no et preocupis, ja que mitjançant les auditories Seo t'ajudem a dissenyar un mapa web i quins productes o serveis pots posicionar més ràpidament . La nostra agència de Posicionament Seo es completa amb serveis de desenvolupament i disseny web.

SEO On Page VS SEO Pàgina fora

Coneixem i desenvolupem tots els processos per fer una estratègia de posicionament web. Analitzem l'estat de les webs i els nínxols on es pretén competir i fem un estudi de la competència i el comportament dels usuaris a la xarxa.

Seo A la pàgina

Analitzem els aspectes més rellevants de la teva web oferint solucions per a l'optimització del lloc web millorant-ne així el rendiment. Triem acuradament les mètriques per mesurar l'impacte dels canvis aplicats i t'ensenyem com mesurar el rendiment de la teva web a través de eines danalítica web.

Analitzem si la teva web és rastrejable pels motors de cerca, amb quina facilitat i rapidesa ho fan i si els nostres continguts han estat indexats en els motors de cerca.

Comprovem possibles penalitzacions i errors, tant a nivell de hosting i servidor com a la pròpia web.

Analitzem i comprovem que els continguts de la teva web siguin fàcilment accessibles pels usuaris i us oferim recomanacions per a la millor organització de la informació i recursos de la web.

Comprovem que els continguts oferts estiguin d'acord amb els objectius de negoci proporcionant tota la informació possible per a l'usuari i per als motors de cerca.

Un web lenta pot tenir un impacte negatiu a l'usuari. Per això realitzem tasques d'anàlisi i canvis per millorar el rendiment tant al servidor com a la càrrega de pàgines.

Seo Pàgina fora

Per descomptat, analitzem el trànsit web al teu nínxol de negoci ia la teva competència. Analitzem com es comporta l'usuari davant de cada nínxol de negoci i paraules clau. Intentem alinear el teu producte i servei amb el comportament de l'usuari a la xarxa.

Analitzem com estàs competint de forma orgànica a internet i els que competeixen en determinades paraules clau. Si encara no heu iniciat el vostre projecte, us ajudem a crear el vostre mapa web.

Analitzem les webs que millor posicionen al teu nínxol de negoci a partir d'informes que et proporcionaran informació molt valuosa per saber com estructurar i treballar el teu negoci a internet.

Analitzem els teus competidors, tant online com offline proporcionant dades relatives a la seva activitat a la xarxa. A partir d'aquestes dades, podrem extreure'n conclusions de valor per decidir l'estratègia a seguir i recursos a emprar, abans d'invertir en el desenvolupament de la web.

Elaborem informes detallats amb grups de paraules clau en funció del tipus de servei o producte. Analitzem el grau de dificultat per al posicionament de la paraula clau, així com l'autoritat dels dominis que ocupen les primeres posicions. D'aquesta manera, el client pot decidir el tipus d'estratègia que cal seguir i estimar els recursos necessaris per dur-la a terme.

Un dels aspectes més rellevants avui dia en posicionament web és la reputació que tinguem a internet. Per això creem campanyes de Linkbuilding de forma ètica i sempre sota principis White Hat. Alineem el teu nínxol de negoci amb la nostra estratègia per oferir a l'usuari en tot moment el contingut que cercava.

Calculem la probabilitat i nombre estimat de vistes i leads en funció del nínxol de negoci juntament amb les paraules clau estratègiques i competiència. D'aquesta manera pots estimar els leads potencials que pots captar en aquest nínxol de negoci i tenir així més dades sobre la viabilitat del teu projecte.

Casos d'èxit

Per nosaltres, un cas d'èxit a SEO vol dir fer créixer l'empresa per a la qual treballem. Programem la nostra estratègia i consultoria no només per millorar la visibilitat dels nostres clients a Google, sinó també per formar en unes bones pràctiques i el control de l'estratègia de màrqueting digital.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

On trobar una agència de posicionament Seo?

Disposem d'oficines a diferents ciutats d'Espanya i Llatí America  on sempre podràs localitzar-nos i assistir als nostres webinars. També treballem el seo internacional amb clients a diferents ciutats espanyoles, Amèrica del sud i mercat de parla hispana gràcies a l'ús de plataformes de comunicació com el videostreaming. Millora a la teva web la visibilitat a cercadors amb la nostra estratègia digital i optimització tècnica i gaudeix d'un posicionament web 360º millorant el trànsit orgànic del teu projecte web.

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.