ENTRADES ZOHOLICS 2022 | Millennials Consulting
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

ENTRADES ZOHOLICS 2022

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols aconseguir les entrades per a l'esdeveniment Zoholics 2022 a Barcelona? Aquí trobaràs la informació i les podràs adquirir.
banner zoholics

Després de diversos anys durs en molts aspectes que no cal esmentar, HEM TORNAT! A continuació, trobaràs tots els detalls sobre les entrades de Zoholics 2022.

Descompte 50%

ZO22_DISCOUNT

banner zoholics

Aquest any tornarem a gaudir d´un dels esdeveniments més importants i interessants: ZOHOLICS 2022 a Barcelona. Tal com estava previst per a l'última ocasió en què va anar a celebrar-se, l'esdeveniment tindrà lloc al hotel Barceló Sants de la ciutat comtal, Barcelona.

A l'esdeveniment, tindrem el privilegi de poder gaudir de ponents del més alt nivell i reputació. Tots orientats i relacionats amb el món de la digitalització empresarial i l'ús de les diferents eines de la suite de Zoho, que ens ajuden tant. Ens informarem i aprendrem de totes les novetats i actualitzacions per a aquest 2022.

Entre les moltes coses de què es parlaran a l'esdeveniment, per descomptat, hi haurà buit per a Zoho CRM. Aquest programari ens ofereix un gran nombre d'eines relacionades amb la automatització i digitalització d'empreses. Cadascuna d'aquestes eines s'especialitza en un camp important de la feina, des de la gestió de formularis, analítica web fins a la gestió de clients i personal intern. Tot i que totes són molt intuïtives i fàcils d'utilitzar, cadascuna requereix una petita formació per adquirir petits coneixements i poder-los treure el màxim partit.

Si obtens els teus entrades de Zoholics 2022 i assisteixeu a l'esdeveniment, tindreu l'oportunitat de preguntar a experts sobre les possibilitats d'utilitzar les diferents eines de la suite de Zoho. Com hem comentat abans, també podreu consultar qualsevol dubte que us sorgeixi sobre les actualitzacions i novetats d'aquest any.

Ponents Zoholics 2022

Com hem comentat anteriorment, l'esdeveniment Zoholics Barcelona comptarà amb ponents del més alt nivell i tindrem la sort de poder-ne gaudir en viu.

Cal fer una menció especial al nostre company a Millennials Consulting, Alexandre Trujillo. La seva ponència tindrà lloc el dimarts dia 20 de setembre de 14 a 45. Alexandre anirà en direcció a la gestió de projectes col·laboratius. Es parlarà sobre l'eina Zoho Projects, en particular de:

  • Com crear projectes.
  • Establir dependències.
  • Seguiment de temps.
  • Facilitar la col·laboració interna.

A més, es tractaran les integracions de Zoho CRM i l'automatització de tasques.

ponent alejandro trujillo zoholics 2022

Altres ponents destacats

ponent 1 zoholics 2022
ponent 2 zoholics 2022
ponent 3 zoholics 2022
ponent 4 zoholics 2022

Aquests són alguns dels molts ponents de què podrem gaudir durant el transcurs de l'esdeveniment, et pots informar més sobre ells des de la web oficial de Zoholics.

hotel zoholics

La Direcció

Hotel Barceló Sants

Plaça dels Països Catalans, s/n, Barcelona, ​​Barcelona, ​​Catalunya

Què farem a Zoholics 2022 Barcelona?

  • Coneixeràs experts en Zoho amb sessions individuals en les quals podràs consultar els teus dubtes.
  • Tindràs la possibilitat de conèixer les darreres actualitzacions i novetats de tots els productes de la suite de Zoho per poder esprémer al màxim els seus beneficis.
  • Hi haurà sessions interactives en què es plantejaran situacions reals per poder treure el màxim partit dels diferents recursos.
  • Podràs escoltar i aprendre dels casos d'èxit dels diferents ponents.
  • Aquest esdeveniment és una gran oportunitat per donar a conèixer el teu negoci i ampliar la teva xarxa de contactes. Coneixeràs possibles clients potencials, partners o proveïdors. El networking és molt important, no desaprofitis aquesta oportunitat.

Ens veiem a Barcelona

Aprofita aquesta oportunitat i coneix tots els Partners de Zoho que acudiran a aquesta cita, informa't sobre els nous llançaments de productes de Zoho, coneix l'equip que hi ha darrere d'aquestes increïbles eines 

Descompte 50%

ZO22_DISCOUNT

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO