Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Entrades Zoholics

Aconsegueix descomptes per a l'esdeveniment més important de Zoho

Novetats Zoholics

Després de sospesar-ho amb cura, ZOHO ha decidit posposar el proper esdeveniment de Zoholics Espanya fins al 2025. Aquesta pausa permet oferir-te una sèrie d'interessants tallers y reunions, tots ells dedicats al desenvolupament d'àrees clau de la teva organització i la seva tecnologia, brindant idees i coneixements pràctics per potenciar el teu negoci. 

Aconsegueix les entrades Zoholics

Després de diversos anys durs en molts aspectes que no cal esmentar, ¡HEM TORNAT! A continuació, trobareu tots els detalls sobre les entrades de Zoholics. Aquest any tornarem a gaudir d´un dels esdeveniments més importants i interessants.

A l'esdeveniment, tindrem el privilegi de poder gaudir de ponents del més alt nivell i reputació. Tots orientats i relacionats amb el món de la digitalització empresarial i lús de les diferents eines de la suite de Zoho. Ens informarem i aprendrem de totes les novetats i actualitzacions per a aquest any.

Entre les moltes coses de què es parlaran a l'esdeveniment, per descomptat, hi haurà buit per a Zoho CRM. Aquest programari ens ofereix un gran nombre d'eines relacionades amb la automatització i digitalització d'empreses. Cadascuna d'aquestes eines s'especialitza en un camp important de la feina, des de la gestió de formularis, analítica web fins a la gestió de clients i personal intern. Tot i que totes són molt intuïtives i fàcils d'utilitzar, cadascuna requereix una petita formació per adquirir petits coneixements i poder-los treure el màxim partit.

Aprofita aquesta oportunitat i coneix tots els Partners de Zoho que acudiran a aquesta cita, informa't sobre els nous llançaments de productes de Zoho, coneix l'equip que hi ha darrere d'aquestes increïbles eines 

Què farem a Zoholics?

  • Coneixeràs experts en Zoho amb sessions individuals en les quals podràs consultar els teus dubtes.
  • Tindràs la possibilitat de conèixer les darreres actualitzacions i novetats de tots els productes de la suite de Zoho per poder esprémer al màxim els seus beneficis.
  • Hi haurà sessions interactives en què es plantejaran situacions reals per poder treure el màxim partit dels diferents recursos.
  • Podràs escoltar i aprendre dels casos d'èxit dels diferents ponents.
  • Aquest esdeveniment és una gran oportunitat per donar a conèixer el teu negoci i ampliar la xarxa de contactes. Coneixeràs possibles clients potencials, partnerproveïdors. El networking és molt important, no desaprofitis aquesta oportunitat.

Zoholics Espanya

Descompte 30%

MILLENNIALS30

zoholics 2023

Multiespai Teatre Goya

Carrer de Sepúlveda,3-5, 28011 Madrid.

Descompte del 30%: MILLENNIALS30

Zoholics Mèxic

Descompte 20%

MILLENNIALSMX20

Hilton Reforma Mèxic City

Hilton Reforma Mèxic City

Av. Juárez 70, Colònia Centre, Cuauhtémoc, 06010 Ciutat de Mèxic

Descompte del 20%: MILLENNIALSMX20

Zoholics Xile

Descompte 20%

MILLENNIALSCL20

Hotel plaza santiago - Xile

Hotel Plaza Santiago

Libertador Bdo. O'Higgins 136, Santiago, Regió Metropolitana – 6513491 Xile

Descompte del 20%: MILLENNIALSCL20

Zoho DESK & Zoho ANALYTICS | Casos d'Èxit a ZOHOLICS 2023

Com va ser Zoholics Espanya 2023?

Gran esdeveniment #ZoholicsES23 en què Zoho va presentar a Madrid una impressionant fotografia de creixement de la companyia, que ja ha arribat als 100 milions d'usuaris entre les seves més de 50 aplicacions de gestió empresarial.

Ens ha agradat molt el contingut formatiu dels panells tècnics, en què a més s'han anticipat importants novetats, de les que us compartim un petit resum:

1️⃣ Va ser molt destacable el contingut de la ponència d'Eines Zoho per a desenvolupadors, on s'han posat sobre la taula propostes tan ambicioses com una nova aplicació, Zoho Tables, que té ambició de competir a mitjà termini amb AirTable o Notion quant a bases de dades automatitzables low code.

2️⃣ L'imminent llançament de Zoho RPA com a eina per robotitzar l'automatització de processos, allà on no hi ha la possibilitat de connectar dades o recursos via API, combatent així les sitges d'informació corporativa que depenguin d'aplicacions on premis.

3️⃣ L'ambiciosa aposta de Zoho per integrar, per fi de manera nativa, Whatsapp, Telegram i altres aplicacions de missatgeria instantània dins del paquet de telefonia nadiu per a les seves aplicacions, cosa que tindrà, sens dubte, molt de recorregut dins de les automatitzacions de Zoho CRM.

4️⃣ Zoho va presentar la seva nova proposta d'integrar Internet de les Coses a l'ecosistema Zoho, amb Zoho IoT, per controlar sensors i dispositius en els projectes de desenvolupament empresarial.

5️⃣ S'integrarà Zoho Flow dins dels actuadors dels Workflows de Zoho CRM, cosa que farà molt més senzilla la interconnexió d'aplicacions (cosa que suposarà, sens dubte, una potent alternativa a Make i Zapier)

6️⃣ Es prepara el llançament de Zoho FSM, un recurs potent per gestionar els serveis d'empreses de serveis en domicilis o empreses i sistematitzar els seus processos.

Si bé la majoria dels llançaments es llançaran el primer trimestre del 2024, no dubtis en contactar-nos per ampliar detalls o sol·licitar-nos accés a les demostracions de cada aplicació o nova funcionalitat.

Enhorabona a l'organització ia l'esforç de Zoho España ia tots els qui han contribuït a l'èxit de l'esdeveniment 🎉.

Ens veiem al proper!

Zoholics 2023 - Video Resum

Zoholics 2023 - Galeria d'imatges

Zoholics 2022 - Video resum

¿Per què confiar en Millennials Consulting?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

¿on ens pots trobar?

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

Contacte amb nosaltres