Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A EMPRESES DE TRANSPORT

el millor CRM per a empreses del sector del transport

CRM PER A EMPRESES DE TRANSPORT

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector del transport pel fet que hem tingut l'oportunitat de poder treballar amb diferents empreses de logística i transport, o relacionades amb el sector. Pel que tenim un equip altament especialitzat en el sector transportista.

Coneixem les necessitats que requereixen les mudances o els enviaments. Confiança a l'hora de cedir els béns, seguretat a l'hora de transportar-los, ordre i organització en la manera de fer-ho. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a logística i empreses de transport a les necessitats específiques del teu centre.
zoho premium partner 1200
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des d'empreses de transport públic fins a empresa de transport de càrregues o mudances. Gràcies al CRM per a transport, millorarà molt el servei a oferir.
 • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats de la nostra empresa o dels clients que vulguin contractar els nostres serveis, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra empresa transportista. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
 • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
 • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients objectiu.
 • Comptarem amb una gestió simplificada de la nostra empresa a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM per a logística i empreses de transport.
 • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

Amb l' ajuda d' un programari de gestió de transports podràs conèixer dades de gran importància a cada àrea del sector . A continuació t'adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector de Transport que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Què és el CRM EN LOGÍSTICA?

La gestió de les relacions amb els clients en logística (CRM) és un sistema utilitzat per les empreses per gestionar les seves interaccions amb els clients. L'objectiu de la CRM en logística és millorar la satisfacció i la fidelitat dels clients, així com augmentar les vendes i els ingressos. Hi ha molts aspectes diferents de la CRM en logística, com ara la gestió de les dades dels clients, el seguiment de les comandes i les campanyes de màrqueting.

És el procés de gestió de les interaccions d'una empresa amb els clients mitjançant l'ús de la logística. La logística és l'art i la ciència de la planificació, execució i control del flux eficient i eficaç de béns, serveis i informació des del punt d'origen fins al punt de consum. És un procés que implica la coordinació de tots els recursos i les activitats necessaris per traslladar les mercaderies d'un lloc a l'altre.

Beneficis de l' CRM per a logística i empreses de transport

L'ús de la CRM a la logística té molts beneficis:
 • Un dels beneficis és que pot ajudar a millorar la satisfacció del client. Quan els clients estan contents amb el servei que reben, és més probable que segueixin fent negocis amb lempresa.
 • El CRM en logística també pot ajudar a augmentar les vendes i els ingressos. Mitjançant el seguiment de les dades dels clients i de les comandes, les empreses poden comprendre millor allò que els seus clients volen i necessiten. Aquesta informació es pot utilitzar llavors per crear campanyes de màrqueting que s'adrecin a aquestes necessitats
 • Un altre benefici és que pot ajudar a millorar leficiència. Les empreses poden agilitzar-ne les operacions i eliminar-ne els residus. Això pot suposar un estalvi important de costos.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Per a quina mena d'empreses de transport és ideal Zoho CRM?

Un CRM per a empreses de transport és ideal per a les següents empreses:
 • transport aeri
 • transport terrestre
 • transport marítim
 • Serveis de mudances
 • Magatzems logístics
 • Postals i correus

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES