Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

PROGRAMARI CALL CENTER

el millor CRM per a call center i empreses dedicades al telemàrqueting

CRM CENTRE DE TRUCADES

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector del Telemarketing pel fet que hem tingut l'oportunitat de treballar amb diferents  call center, contact center i empreses relacionades amb la venda de productes i serveis via telèfon. Pel que tenim un equip altament especialitzat en el sector del telemàrqueting.

Coneixem les necessitats que requereixen els call center, contactar amb el màxim nombre de clients potencials possibles per poder oferir els seus productes o serveis. A més a més, conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar clients o vendre serveis. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un Programari call center a les necessitats específiques de la teva empresa.

zoho premium partner 1200
Vols aconseguir més vendes?

Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des de contact centers petits, fins a crear un Programari per a call center personalitzat per a cadascuna d'aquestes empreses.

  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats i clients, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per al nostre call center. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a possibles clients recordant promocions especials.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

 

Amb l'ajuda d'un CRM per a call Centrar podràs conèixer dades de gran importància a cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector de Telemarketing que han confiat en nosaltres.


ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A PROGRAMARI TELEMARKETING

En Millennials Consulting Nosaltres experts a implantar CRM per a call center. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus d'empreses de telemàrqueting. 

Quan contactes amb un possible client, saps qui tens concretament i les dades d'interès sobre aquest? A Millennials Consulting aconseguirem que la teva CRM treballi per a tu i no al revés. 

Base de Dades per a Call Center

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un Programari per a Call Center podràs fer la traçabilitat dels teus clients: nombre de contactes, per sectors, clients potencials, leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor manera, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya. O tenir tota la informació classificada dels clients potencials als quals s'hagi de contactar o s'hagi contactat.

  • Captar més clients potencials
  • Maximitzar el nombre de vendes
  • Mantenir els clients informats i oferir-los el millor servei
  • Millorar les nostres campanyes de comunicació
  • Mantenir l'interès en altres productes fidelitzant els nostres clients

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Vols aconseguir més vendes?

Per exemple, els nostres formularis webs no són suficients per convertir en un lead real, aquell que encara no havent contractat res mostra un interès per alguna cosa en particular dels nostres serveis. És en aquest punt on el nostre CRM ens ajudarà a traçar el comportament d'aquests usuaris o possibles clients i així podrem determinar quina és la millor manera de treballar la conversió. Podrem esbrinar la font d´entrada del lead o el millor moment per contactar. Podrem emmagatzemar les vostres dades de contacte per assignar-les a un comercial i que aquest en dugui el seguiment. D'aquesta manera, no perdrem oportunitats de conversió.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO