Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CONTRACTAR SEO

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

Vull contractar Seo per a la meva web

Contracta el teu equip SEO

Contacta amb el nostre Equip de consultors y analistes SEO per conèixer més detalls de com podem potenciar el posicionament de la teva web. El nostre equip compta amb experts en optimització SEO On Page, redacció de continguts optimitzats, estratègies del Construcció d'enllaços per dotar de reputació la teva web i analistes del trànsit web que us ajudaran a conèixer l'estat del trànsit per prendre decisions.

OBTIN MÉS CLIENTS

El SEO incrementarà el teu nombre d'usuaris i clients potencials

Què és un pla SEO?

Un . SEO és un estudi i planificació per elaborar un treball continu amb l'objectiu de millorar el posicionament Online duna web. Un pla de SEO és un full de ruta que us ajuda a organitzar i dirigir els vostres esforços de SEO. Pot ser tan senzill com crear una llista de paraules clau objectiu i traçar com adquirirà enllaços de llocs web dalta qualitat. O pot ser un document més complex que inclogui informació detallada sobre l'arquitectura del vostre lloc web, el contingut i l'estratègia de construcció d'enllaços.

Road Map Plan SEO

Mitjançant aquest recorregut es realitzen accions per millorar el SEO del nostre lloc web. Al llarg de tot el desenvolupament del projecte, es revisen tots els objectius inicials per comprovar l'evolució del pla.

Preu bàsic SEO 2024

Pla Estratègic Full Equip

Ideal per a webs que vulguin competir a nivell nacional i aconseguir ser líders al seu sector
640 Mensual
 • 12 hores/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals

Perfecte, ets al lloc correcte, però ....

El nostre objectiu no és vendre't SEO per a la teva web, el nostre objectiu és que abans d'això explicar-te…

【Què has de tenir en compte ABANS de contractar SEO per a la teva empresa】

I NOMÉS, un cop hagis avaluat si t'interessa o no, fer una reunió amb tu i veure les teves necessitats com a empresa. És per això que abans de continuar veient tarifes i preus dels nostres serveis SEO has de saber la importància de contractar una auditoria SEO prèvia per evitar que el teu projecte es converteixi en un veritable nyap. Us deixem aquí l'enllaç. És per això que en els plans SEO que oferim incloem una auditoria interna abans de treballar a la teva pàgina web Si ja has llegit la informació prèvia, continuem amb els avantatges i desavantatges de contractar SEO per a la teva pàgina web o E-comerç.

Avantatges d'utilitzar SEO a la teva pàgina web

1) Un cop la teva web està posicionada, és molt més fàcil expandir-te i copar tot el mercat del teu sector.

2) Si la teva web posseeix per exemple 5000 visites al mes, significa que el mes següent aproximadament tindràs les mateixes visites i possiblement es mantingui la teva web per molt de temps amb aquesta mateixa xifra sense necessitat de pagar per mantenir el teu posicionament.

3) El SEO mostra els problemes pels quals travessa la teva web. Si només et dediques a promocionar la teva web per Google Adwords o Facebook o instagram ADS, no t'adonaràs que hi ha processos a la teva pàgina web que no són del tot efectius i es perden molts clients perquè la teva web no està correctament orientada. Amb les diferents eines d'analítica i mapes de calor es poden detectar aquells microerrors que posseeix la teva pàgina web que influeixen d'una manera important creant un pont del fracàs a l'èxit en les vendes.

Desavantatges d'utilitzar SEO a la teva pàgina web

No tot és bonic al món SEO, com qualsevol cosa, hi ha avantatges i desavantatges. El principal desavantatge és que és un procés orientat a mitjà – Llarg Termini, veient-se resultats en un període de 6 mesos i resultats notables en 1 any de contractació. Depenent del bé o malament que es trobi inicialment la teva pàgina web es podran presentar resultats abans o després. Millennials Consulting és una empresa seriosa que vol donar resultats al 100% dels seus clients, és per això que contractem amb els nostres clients un mínim de 1 any de treball SEO. Per què cal treballar SEO a la meva pàgina web mínim un any?

Hi haurà sectors en què la competència ens porti un bon avantatge inicial, i d'altres en què l'avantatge no serà gaire alt i puguem presentar resultats molt abans del que s'esperava.

Com de bé o malament aquesta nostra web i la de la competència es veuran a la AUDITORIA SEO que realitzarem a la teva pàgina web. Juntament amb els objectius i el pla d'acció per superar la competència.

Eines SEO amb les que treballem

seranking logo
Ahrefs logo
screaming frog logo
analytics logo
logotip de sistrix

TRIA EL TEU PLA DE TREBALL

[el treball SEO és el mateix a cada Pla, la diferència és les hores invertides a la teva pàgina web]

 Com més hores dediquin els nostres experts a treballar la teva pàgina web més resultats obtindrem per copar el teu sector i estar primer a les diferents cerques.

En què ens diferenciem d'altres agències SEO?

La majoria d'agències solen posar condicions fixes de treball com ara 2 posts al mes i optimització de x urls. Però treballar així  és un error molt gran ja que unes webs tindran unes necessitats totalment diferents de les altres.

 el treball SEO no es pot fer en tots els projectes per igual. 

Depenent de com estigui la teva pàgina web haurà de treballar unes parts més que altres. És per això que en els nostres plans englobem tots els processos que un professional SEO deu treballar a la teva pàgina web.

Els experts examinaran la teva pàgina web i determinaran quines parts cal treballar més i quines parts menys.

ALTRES PRODUCTES SEO QUE PODEN INTERESSAR-TE

Estratègia de Continguts (Blog)

320
 • Calendarització dels continguts
 • Generació i optimització dels continguts
 • Estudi de keywords i oportunitats

Estratègia de Linkbuilding

380
 • Millorar el posicionament
 • Augmentar el nombre i la qualitat dels enllaços
 • Generar relacions amb altres llocs web
 • credibilitat

Estratègia de Campanya Display (Google ADS)

320
 • Reconeixement de marca
 • generar trànsit
 • Millorar la conversió
 • Captar leads

Pla de Consultoria Estratègica

320
 • Anàlisi situacional
 • Definició dobjectius
 • Pla d'acció
 • KPIs a mesurar

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

Coneix la nostra xarxa de Partners

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

VINE A CONÈIXER LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

El Nostre Equip

CEO de millennials

J.García

Gerent

Trujillo_web_2

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

treballador de millennials

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

treballador de millennials

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

treballador de millennials

J. Sánchez

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

I. Riolobos

Consultor

Dpto. Qualitat

treballador de millennials

J. Cutillas

Consultor

Dpto. Qualitat

treballador de millennials

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

treballador de millennials

A. Sánchez

Consultor SEO

Dpt. SEO

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

treballador de millennials

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Álvaro Poveda

À. Poveda

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

C. Hernández

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

E. Monzó

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

treballador de millennials

J. Àlber

Consultor

Dpto. IT

treballador de millennials

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

treballador de millennials

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

treballador de millennials

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

treballador de millennials

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

treballador de millennials

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

treballador de millennials

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

treballador de millennials

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO