CONTRACTAR SEO

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

Vull contractar Seo per a la meva web

Contracta el teu equip SEO

Contacta amb el nostre Equip de consultors y analistes SEO per conèixer més detalls de com podem potenciar el posicionament de la teva web. El nostre equip compta amb experts en optimització SEO On Page, redacció de continguts optimitzats, estratègies del Construcció d'enllaços per dotar de reputació la teva web i analistes del trànsit web que us ajudaran a conèixer l'estat del trànsit per prendre decisions.

OBTIN MÉS CLIENTS

El SEO incrementarà el teu nombre d'usuaris i clients potencials

Què és un pla SEO?

Un . SEO és un estudi i planificació per elaborar un treball continu amb l'objectiu de millorar el posicionament Online duna web. Un pla de SEO és un full de ruta que us ajuda a organitzar i dirigir els vostres esforços de SEO. Pot ser tan senzill com crear una llista de paraules clau objectiu i traçar com adquirirà enllaços de llocs web dalta qualitat. O pot ser un document més complex que inclogui informació detallada sobre l'arquitectura del vostre lloc web, el contingut i l'estratègia de construcció d'enllaços.

Road Map Plan SEO

Mitjançant aquest recorregut es realitzen accions per millorar el SEO del nostre lloc web. Al llarg de tot el desenvolupament del projecte, es revisen tots els objectius inicials per comprovar l'evolució del pla.

Preus bàsics SEO 2023

Pla Bàsic

Ideal per a webs petites que vulguin posicionar-se a nivell provincial o local
562 mensual
 • 16 hores/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Redacció i curació de continguts Seo
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals

Pla Premium

Ideal per a webs que vulguin competir a nivell nacional i aconseguir ser líders al seu sector
1128 mensual
 • 32 hores/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Redacció i curació de continguts SEO
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals
popular

Pla Pro

Ideal per a grans projectes amb webs molt potents i necessitats específiques
Consultar mensual
 • Hores variables/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Redacció i curació de continguts Seo
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals

Perfecte, ets al lloc correcte, però ....

El nostre objectiu no és vendre't SEO per a la teva web, el nostre objectiu és que abans d'això explicar-te…

【Què has de tenir en compte ABANS de contractar SEO per a la teva empresa】

I NOMÉS, un cop hagis avaluat si t'interessa o no, fer una reunió amb tu i veure les teves necessitats com a empresa. És per això que abans de continuar veient tarifes i preus dels nostres serveis SEO has de saber la importància de contractar una auditoria SEO prèvia per evitar que el teu projecte es converteixi en un veritable nyap. Us deixem aquí l'enllaç. És per això que en els plans SEO que oferim incloem una auditoria interna abans de treballar a la teva pàgina web Si ja has llegit la informació prèvia, continuem amb els avantatges i desavantatges de contractar SEO per a la teva pàgina web o E-comerç.

Avantatges d'utilitzar SEO a la teva pàgina web

1) Un cop la teva web està posicionada, és molt més fàcil expandir-te i copar tot el mercat del teu sector.

2) Si la teva web posseeix per exemple 5000 visites al mes, significa que el mes següent aproximadament tindràs les mateixes visites i possiblement es mantingui la teva web per molt de temps amb aquesta mateixa xifra sense necessitat de pagar per mantenir el teu posicionament.

3) El SEO mostra els problemes pels quals travessa la teva web. Si només et dediques a promocionar la teva web per Google Adwords o Facebook o instagram ADS, no t'adonaràs que hi ha processos a la teva pàgina web que no són del tot efectius i es perden molts clients perquè la teva web no està correctament orientada. Amb les diferents eines d'analítica i mapes de calor es poden detectar aquells microerrors que posseeix la teva pàgina web que influeixen d'una manera important creant un pont del fracàs a l'èxit en les vendes.

Desavantatges d'utilitzar SEO a la teva pàgina web

No tot és bonic al món SEO, com qualsevol cosa, hi ha avantatges i desavantatges. El principal desavantatge és que és un procés orientat a mitjà – Llarg Termini, veient-se resultats en un període de 6 mesos i resultats notables en 1 any de contractació. Depenent del bé o malament que es trobi inicialment la teva pàgina web es podran presentar resultats abans o després. Millennials Consulting és una empresa seriosa que vol donar resultats al 100% dels seus clients, és per això que contractem amb els nostres clients un mínim de 1 any de treball SEO. Per què cal treballar SEO a la meva pàgina web mínim un any?

Hi haurà sectors en què la competència ens porti un bon avantatge inicial, i d'altres en què l'avantatge no serà gaire alt i puguem presentar resultats molt abans del que s'esperava.

Com de bé o malament aquesta nostra web i la de la competència es veuran a la AUDITORIA SEO que realitzarem a la teva pàgina web. Juntament amb els objectius i el pla d'acció per superar la competència.

Eines SEO amb les que treballem

seranking logo
Ahrefs logo
screaming frog logo
analytics logo
logotip de sistrix

TRIA EL TEU PLA DE TREBALL

[el treball SEO és el mateix a cada Pla, la diferència és les hores invertides a la teva pàgina web]

 Com més hores dediquin els nostres experts a treballar la teva pàgina web més resultats obtindrem per copar el teu sector i estar primer a les diferents cerques.

En què ens diferenciem d'altres agències SEO?

La majoria d'agències solen posar condicions fixes de treball com ara 2 posts al mes i optimització de x urls. Però treballar així  és un error molt gran ja que unes webs tindran unes necessitats totalment diferents de les altres.

 el treball SEO no es pot fer en tots els projectes per igual. 

Depenent de com estigui la teva pàgina web haurà de treballar unes parts més que altres. És per això que en els nostres plans englobem tots els processos que un professional SEO deu treballar a la teva pàgina web.

Els experts examinaran la teva pàgina web i determinaran quines parts cal treballar més i quines parts menys.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

Coneix la nostra xarxa de Partners

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat