CONTRACTAR SEO

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

Vull contractar Seo per a la meva web

Contracta el teu equip SEO

Contacta amb el nostre Equip de consultors y analistes SEO per conèixer més detalls de com podem potenciar el posicionament de la teva web. El nostre equip compta amb experts en optimització SEO On Page, redacció de continguts optimitzats, estratègies del Construcció d'enllaços per dotar de reputació la teva web i analistes del trànsit web que us ajudaran a conèixer l'estat del trànsit per prendre decisions.

OBTIN MÉS CLIENTS

El SEO incrementarà el teu nombre d'usuaris i clients potencials

Què és un pla SEO?

Un . SEO és un estudi i planificació per elaborar un treball continu amb l'objectiu de millorar el posicionament Online duna web. Un pla de SEO és un full de ruta que us ajuda a organitzar i dirigir els vostres esforços de SEO. Pot ser tan senzill com crear una llista de paraules clau objectiu i traçar com adquirirà enllaços de llocs web dalta qualitat. O pot ser un document més complex que inclogui informació detallada sobre l'arquitectura del vostre lloc web, el contingut i l'estratègia de construcció d'enllaços.

Road Map Plan SEO

Mitjançant aquest recorregut es realitzen accions per millorar el SEO del nostre lloc web. Al llarg de tot el desenvolupament del projecte, es revisen tots els objectius inicials per comprovar l'evolució del pla.

Preus bàsics SEO 2022

Pla Bàsic

Ideal per a webs petites que vulguin posicionar-se a nivell provincial o local
562 mensual
 • 16 hores/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Redacció i curació de continguts Seo
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals

Pla Premium

Ideal per a webs que vulguin competir a nivell nacional i aconseguir ser líders al seu sector
1128 mensual
 • 32 hores/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Redacció i curació de continguts SEO
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals
popular

Pla Pro

Ideal per a grans projectes amb webs molt potents i necessitats específiques
Consultar mensual
 • Hores variables/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Redacció i curació de continguts Seo
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals

Perfecte, ets al lloc correcte, però ....

El nostre objectiu no és vendre't SEO per a la teva web, el nostre objectiu és que abans d'això explicar-te…

【Què has de tenir en compte ABANS de contractar SEO per a la teva empresa】

I NOMÉS, un cop hagis avaluat si t'interessa o no, fer una reunió amb tu i veure les teves necessitats com a empresa. És per això que abans de continuar veient tarifes i preus dels nostres serveis SEO has de saber la importància de contractar una auditoria SEO prèvia per evitar que el teu projecte es converteixi en un veritable nyap. Us deixem aquí l'enllaç. És per això que en els plans SEO que oferim incloem una auditoria interna abans de treballar a la teva pàgina web Si ja has llegit la informació prèvia, continuem amb els avantatges i desavantatges de contractar SEO per a la teva pàgina web o E-comerç.

Avantatges d'utilitzar SEO a la teva pàgina web

1) Un cop la teva web està posicionada, és molt més fàcil expandir-te i copar tot el mercat del teu sector.

2) Si la teva web posseeix per exemple 5000 visites al mes, significa que el mes següent aproximadament tindràs les mateixes visites i possiblement es mantingui la teva web per molt de temps amb aquesta mateixa xifra sense necessitat de pagar per mantenir el teu posicionament.

3) El SEO mostra els problemes pels quals travessa la teva web. Si només et dediques a promocionar la teva web per Google Adwords o Facebook o instagram ADS, no t'adonaràs que hi ha processos a la teva pàgina web que no són del tot efectius i es perden molts clients perquè la teva web no està correctament orientada. Amb les diferents eines d'analítica i mapes de calor es poden detectar aquells microerrors que posseeix la teva pàgina web que influeixen d'una manera important creant un pont del fracàs a l'èxit en les vendes.

Desavantatges d'utilitzar SEO a la teva pàgina web

No tot és bonic al món SEO, com qualsevol cosa, hi ha avantatges i desavantatges. El principal desavantatge és que és un procés orientat a mitjà – Llarg Termini, veient-se resultats en un període de 6 mesos i resultats notables en 1 any de contractació. Depenent del bé o malament que es trobi inicialment la teva pàgina web es podran presentar resultats abans o després. Millennials Consulting és una empresa seriosa que vol donar resultats al 100% dels seus clients, és per això que contractem amb els nostres clients un mínim de 1 any de treball SEO. Per què cal treballar SEO a la meva pàgina web mínim un any?

Hi haurà sectors en què la competència ens porti un bon avantatge inicial, i d'altres en què l'avantatge no serà gaire alt i puguem presentar resultats molt abans del que s'esperava.

Com de bé o malament aquesta nostra web i la de la competència es veuran a la AUDITORIA SEO que realitzarem a la teva pàgina web. Juntament amb els objectius i el pla d'acció per superar la competència.

Eines SEO amb les que treballem

seranking logo
Ahrefs logo
screaming frog logo
analytics logo
logotip de sistrix

TRIA EL TEU PLA DE TREBALL

[el treball SEO és el mateix a cada Pla, la diferència és les hores invertides a la teva pàgina web]

 Com més hores dediquin els nostres experts a treballar la teva pàgina web més resultats obtindrem per copar el teu sector i estar primer a les diferents cerques.

En què ens diferenciem d'altres agències SEO?

La majoria d'agències solen posar condicions fixes de treball com ara 2 posts al mes i optimització de x urls. Però treballar així  és un error molt gran ja que unes webs tindran unes necessitats totalment diferents de les altres.

 el treball SEO no es pot fer en tots els projectes per igual. 

Depenent de com estigui la teva pàgina web haurà de treballar unes parts més que altres. És per això que en els nostres plans englobem tots els processos que un professional SEO deu treballar a la teva pàgina web.

Els experts examinaran la teva pàgina web i determinaran quines parts cal treballar més i quines parts menys.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

Coneix la nostra xarxa de Partners

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional
Gorka Bengoetxea
Gorka Bengoetxea
19. Setembre, 2022.
Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor