Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A HOTELS

gestió CRM Hotels, Hostals i Allotjaments

SOLUCIONS DIGITALS PER A HOTELS

El CRM (Gestió de relacions amb clients) és una eina fonamental per als hotels, ja que permet gestionar de manera eficient la informació dels clients i les seves preferències. Mitjançant aquesta eina, els hotels poden recopilar dades sobre els clients, com el vostre historial de reserves, preferències d'habitació, dates d'estada i altres detalls rellevants. Amb aquesta informació, els hotels poden oferir una experiència personalitzada a cada client, el que augmenta la satisfacció del client i la fidelitat a la marca.

A més el CRM també permet als hotels oferir promocions i descomptes personalitzats als seus clients, cosa que pot augmentar les reserves i el retorn de la inversió.
zoho premium partner 1200
En Millennials Consulting comptem amb experiència en la digitalització del sector hoteler pel fet que hem treballat el CRM per a hotels, hostals i allotjaments de moltes empreses i negocis del sector hoteler. Gràcies a la confiança dels nostres clients, comptem amb un equip altament especialitzat en aquest sector.

Coneixem les necessitats que requereixen les empreses i negocis en aquest sector hoteler, sabies que tens l'oportunitat que el 60% dels teus clients tornin? Amb un CRM especialitzat per hotels pots aconseguir maximitzar el nombre de clients fidelitzats i millorar la seva experiència. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Hotels en les necessitats específiques del teu negoci

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

QUÈ ÉS UN CRM PER A HOTELS?

Un CRM per a hotels és un ajudant que facilitarà tota la feina de gestió, fidelització i contacte amb clients així com la comunicació amb aquests.

Un CRM ens permetrà crear una comunicació amb el client i proveïdors que ens permet fer tota la feina pesada de recol·lecció i emmagatzematge de dades com els números de telèfon o correus des dels quals s'ha agendat una cita amb nosaltres o s'ha realitzat una reserva de taula.

però un CRM fa molt més. Podeu crear automatismes i regles d'assignació que ens permeten automatitzar processos i rutines així com podem comprovar-ne l'evolució.

  • Podrem generar una base de dades dels nostres clients, iproveïdors i partners.
  • Crear un historial detallat de registre de les visites que ha rebut el nostre hotel
  • Generar campanyes de màrqueting i publicitat reeixides fent un seguiment de resultats
  • Realitzar diferents integracions amb els sistemes que ja utilitzem per ajudar-nos a gestionar el nostre negoci
  • Ajudar a captar nous clients ia fidelitzar els actuals.

SOLUCIONS DIGITALS PER A HOTELS

Data Wifi

Recopila dades de tots els clients que visiten el teu establiment

TPV i Compra programàtica

Realitza compres automàtiques des del teu TPV

Gestió de Reserves

Gestiona totes les reserves online i ofline en un mateix lloc per controlar-les

Pantalles Intel·ligents

Anuncis automàtics segons el consum que estigui passant al teu local

Xarxes Socials

Atrau clients i capta dades de tots els clients que els agrada el teu establiment

Disseny Web

Disseny web comunicatius amb orientació SEO per posicionar a Google

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES