CASOS D'ÈXIT SEO

EMPRESES QUE VAN POSICIONAR EL SEU WEB AMB NOSALTRES

Sandbeds | Posicionament Internacional

Millora significativa del trànsit orgànic.
Posicionament a + de 20 països.
Increment de les vendes.

Kleinson | Recuperació de Posicionament

Recuperació del trànsit orgànic.
Solucion de contingut perjudicial.
Formació SEO Professional.

Faig | Millora constant de Posicionament

Millores ON PAGE.
Implantació nou mapa web.
Increment de la visibilitat web.

Millennials Consulting és una empresa multidisciplinària especialitzada en la transformació digital de les empreses. Una de les nostres especialitats és el posicionament SEO o posicionament web. Fruit de molts anys de treball hem recollit un bon nombre de casos d'èxit en diferents nínxols de mercat. Des d'e-commerce fins a webs de serveis, hem aconseguit reparar, optimitzar i posicionar molts projectes.

A continuació, destaquem alguns.

SANDBEDS.COM

Sandbeds és un dels nostres darrers projectes. Hi hem dissenyat i arrencat des de zero un projecte centrat en el turisme i la localització i reservar Beach Clubs a diferents llocs del món.

A la primera fase, dissenyem una arquitectura a partir d'un estudi de paraules clau. Posteriorment dissenyem i optimitzem els continguts per intentar posicionar en dues grans àrees, Eivissa i Beach Clubs d'Espanya i la resta del món.

Un cop publicada la web i els seus continguts, procedim a optimitzar el site aplicant SEO tècnic, millorant així la indexació dels motors de cerca.

Finalment iniciem una estratègia de internacionalització de l'empresa, traduint la web a 3 idiomes, indexant en diferents motors de cerca.

El resultat és la indexació d'un gran nombre de paraules clau en diferents idiomes,

 

sandbeds_keys paises

Després dels 6 primers mesos de la web es decideix traduir-la i posicionar-la en altres idiomes.

 

sandbeds keys internacionals
evolucion keys sandbeds

Increment del trànsit orgànic en molt poc temps de vida de la web.

sandbeds trànsit
sandbeds analyitcs

Aquest projecte porta amb nosaltres una mica més d'un any i ja se'n poden apreciar els resultats.

 

sandbeds clics

SIN SEO

0 k
clics
0 k
impressions

AMB SEO

0 k
clics
0 k
impressions

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

KLEINSON.ES

Web especialitzada en formació d'anglès i coaching per a empreses. En aquest projecte ens estem encarregant d'aixecar una forta caiguda de trànsit orgànic, aconseguint estabilitzar-lo en el temps.

Recuperació del trànsit orgànic després d'una baixa forta i un període d'oscil·lacions.

kleinson_organic

Després de 8 mesos de treball aconseguim millorar el trànsit considerablement.

organico kleinson

Per això, hem realitzat una auditoria per analitzar la web en conjunt. Aconseguim detectar un dels grans problemes: la canibalització de paraules clau un mapa web dens i confús. 

Posteriorment, reorganitzem el mapa web ubicant les paraules clau de forma estratègica a diferents urls.

El resultat ja es pot apreciar amb una ràpida recuperació de trànsit orgànic i el posicionament de paraules clau estratègiques.

keywords kleinson

Aquest projecte ha aconseguit formar un SEO in House que juntament amb la nostra ajuda ha aconseguit millorar considerablement el rendiment de la web.

 

trànsit kleinson
evolucion google kleinson

HEREDATA

Heretada és una web creada des de zero. Auditoria i anàlisi de mercat. Implementació web. Generació de continguts.

Durant els 6 primers mesos de la web hem aconseguit no només posicionar-la en paraules clau rellevants sinó generar converions i adquisició de leads.

heretada trànsit orgànic

search console heretada

 

 

MASSITE.ES

Mas Site és un altre dels nostres recents amb millor rendiment en menys temps. Es tracta d'una botiga en línia relacionada amb el món del motor. En aquesta ocasió vam decidir elaborar un disseny darquitectura web pensada en els productes i la creació de landings específiques per a cada categoria. Web creada des de zero. Auditoria i elaboració destratègia SEO. En els 10 primers mesos de vida de la web hem aconseguit una mitjana de 3000 visites orgàniques mensuals.

trànsit orgànic massite

HI HAPEREGRINACIONS.COM

Projecte SEO en què formem l'equip per dur a terme tota la estratègia de posicionament. En aquest projecte iniciem amb una auditoria on determinem els canvis On Page a realitzar així com lestratègia de posicionament. Dissenyem e implementem tot el mapa web i apliquem totes les millores On Page. En menys d'un any aconseguim millorar considerablement el trànsit orgànic i la visibilitat de les webs.

visibilitat hi hagi pelegrinatges
trànsit organic hi hagi pelegrinatges
serp hi hagi pelegrinatges

Gràcies a la continuïtat en el treball i l'anàlisi i posteriors accions, s'aconsegueix millorar el rendiment al cercador Google, millora les impressions i clic cap a les pàgines.

XEPEP.COM

Web creada des de zero especialitzada en el servei de menjar casolà a domicili. En poc temps s'ha aconseguit generar trànsit orgànic qualificat.

Increment del trànsit orgànic en molt poc temps de vida de la web.

xepep_organic

Posicionament en menys d'un mes de les 3 paraules clau estratègiques del negoci, «menús setmanal a domicili», «menjar sense gluten a domicili» i «menús per a empreses» estabilitzades al top 10 de resultats google.

menus setmanals xepep
singluten_xepep
xepep_menu empresa

Aquest projecte continua en línia ascendent.

 

Eines SEO amb les que treballem

seranking logo
Ahrefs logo
screaming frog logo
analytics logo
logotip de sistrix

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

TRIA EL TEU PLA DE TREBALL

Pla Bàsic

Ideal per a webs petites que vulguin posicionar-se a nivell provincial o local
562 mensual
 • 16 hores/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Redacció i curació de continguts Seo
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals

Pla Premium

Ideal per a webs que vulguin competir a nivell nacional i aconseguir ser líders al seu sector
1128 mensual
 • 32 hores/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Redacció i curació de continguts SEO
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals
popular

Pla Pro

Ideal per a grans projectes amb webs molt potents i necessitats específiques
Consultar mensual
 • Hores variables/mes de treball
 • Consultoria SEO continua
 • Optimització Tècnica
 • Optimització On Page
 • Optimització Off Page
 • Velocitat web
 • Redacció i curació de continguts Seo
 • Arquitectura Web
 • Optimització de Hosting
 • Configuració de ferramentes analítiques
 • Informes de seguiment mensuals

TRANSVOLANT.ES

Empresa de transports ubicada a Madrid. Inicialment es va plantejar el projecte mitjançant l'estratègia de posicionament SEO en paraules clau seleccionades pel client. El principal problema d'aquesta web consistia també en la canibalització de paraules clau perquè aquestes han anat fluctuant en diferents urls sense arribar a mantenir el posicionament.

Després de la realització d'un estudi dels competidors, es va procedir a l'optimització de continguts i millores de SEO tècnic. Després de la reorganització del mapa web i curació de continguts, es va estabilitzar el posicionament de les paraules clau estratègiques tal com podem als exemples de les imatges inferiors.

transport nacional
palets

Migració .es a .com més canvi de theme i host.

migracio és a com transvolant
migració és a com transvolant

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

COMOBIEN.ES

Web especialitzada en serveis de menús per a teletreballadors i menús a domicili. Web de recent creació amb excel·lents resultats quant a trànsit global i posicionament orgànic en molt poc temps.

Combinació d'estratègica de SEO orgànic i campanyes de Facebook Ads.

com a bé analytycs

Per això, hem realitzat una auditoria per estudiar el target objectiu i el posicionament i paraules clau de la competència. Un cop realitzat l'estudi, es va generar i optimitzar continguts obtenint un ràpid posicionament en paraules calve de negoci.

menu diet combé
no cuinis més com bé

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

penalització SEO FARMACIALAZENIA.ES

Projecte simple d'anàlisi i recuperació de penalització SEO. Aquesta penalització es va produir per un mal ús de les paraules clau en adwords i un abús de paraules clau mèdiques. Amb les actualitzacions de l'algorisme de Google aquesta web es va veure fortament afectada. Per fer-ho, es van modificar les paraules clau de la campanya d'Ads i van eliminar paraules clau tòxiques del contingut. El resultat és una ràpida recuperació del trànsit orgànic i recuperació de vendes en un període de 3 setmanes.

lazènia

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Coneix la nostra xarxa de Partners

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat