Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CASOS D'ÈXIT SEO

EMPRESES QUE VAN POSICIONAR EL SEU WEB AMB NOSALTRES

Sandbeds | SEO Internacional

Millora significativa del trànsit orgànic. Posicionament a + de 7 països. Increment de les vendes.

Kleinson | Recuperació de Posicionament

Recuperació del trànsit orgànic.
Solucion de contingut perjudicial.
Formació SEO Professional.

Faig | Millora constant de Posicionament

Millores ON PAGE.
Implantació nou mapa web.
Increment de la visibilitat web.

Millennials Consulting és una empresa multidisciplinària especialitzada en la transformació digital de les empreses. Una de les nostres especialitats és el posicionament SEO o posicionament web. Fruit de molts anys de treball hem recollit un bon nombre de casos d'èxit en diferents nínxols de mercat. Des d'e-commerce fins a webs de serveis, hem aconseguit reparar, optimitzar i posicionar molts projectes.

A continuació, destaquem alguns.

SANDBEDS.COM

Sandbeds és un dels nostres darrers projectes. Hi hem dissenyat i arrencat des de zero un projecte centrat en el turisme i la localització i reservar Beach Clubs a diferents llocs del món.

A la primera fase, dissenyem una arquitectura a partir d'un estudi de paraules clau. Posteriorment dissenyem i optimitzem els continguts per intentar posicionar en dues grans àrees, Eivissa i Beach Clubs d'Espanya i la resta del món.

Un cop publicada la web i els seus continguts, procedim a optimitzar el site aplicant SEO tècnic, millorant així la indexació dels motors de cerca.

Finalment iniciem una estratègia de internacionalització de l'empresa, traduint la web a 3 idiomes, indexant en diferents motors de cerca.

El resultat és la indexació d'un gran nombre de paraules clau en diferents idiomes,

 

sandbeds_keys paises

Després dels 6 primers mesos de la web es decideix traduir-la i posicionar-la en altres idiomes.

 

sandbeds keys internacionals
evolucion keys sandbeds

Increment del trànsit orgànic en molt poc temps de vida de la web.

sandbeds trànsit
sandbeds analyitcs

Aquest projecte porta amb nosaltres una mica més d'un any i ja se'n poden apreciar els resultats.

 

sandbeds clics

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

KLEINSON.ES

Web especialitzada en formació d'anglès i coaching per a empreses. En aquest projecte ens estem encarregant d'aixecar una forta caiguda de trànsit orgànic, aconseguint estabilitzar-lo en el temps.

Recuperació del trànsit orgànic després d'una baixa forta i un període d'oscil·lacions.

kleinson_organic

Després de 8 mesos de treball aconseguim millorar el trànsit considerablement.

organico kleinson

Per això, hem realitzat una auditoria per analitzar la web en conjunt. Aconseguim detectar un dels grans problemes: la canibalització de paraules clau un mapa web dens i confús. 

Posteriorment, reorganitzem el mapa web ubicant les paraules clau de forma estratègica a diferents urls.

El resultat ja es pot apreciar amb una ràpida recuperació de trànsit orgànic i el posicionament de paraules clau estratègiques.

keywords kleinson

Aquest projecte ha aconseguit formar un SEO in House que juntament amb la nostra ajuda ha aconseguit millorar considerablement el rendiment de la web.

 

trànsit kleinson
evolucion google kleinson

HEREDATA

Heretada és una web creada des de zero. Auditoria i anàlisi de mercat. Implementació web. Generació de continguts.

Durant els 6 primers mesos de la web hem aconseguit no només posicionar-la en paraules clau rellevants sinó generar converions i adquisició de leads.

heretada trànsit orgànic

search console heretada

 

 

MASSITE.ES

Mas Site és un altre dels nostres recents amb millor rendiment en menys temps. Es tracta d'una botiga en línia relacionada amb el món del motor. En aquesta ocasió vam decidir elaborar un disseny darquitectura web pensada en els productes i la creació de landings específiques per a cada categoria. Web creada des de zero. Auditoria i elaboració destratègia SEO. En els 10 primers mesos de vida de la web hem aconseguit una mitjana de 3000 visites orgàniques mensuals.

trànsit orgànic massite

HI HAPEREGRINACIONS.COM

Projecte SEO en què formem l'equip per dur a terme tota la estratègia de posicionament. En aquest projecte iniciem amb una auditoria on determinem els canvis On Page a realitzar així com lestratègia de posicionament. Dissenyem e implementem tot el mapa web i apliquem totes les millores On Page. En menys d'un any aconseguim millorar considerablement el trànsit orgànic i la visibilitat de les webs.

visibilitat hi hagi pelegrinatges
trànsit organic hi hagi pelegrinatges
serp hi hagi pelegrinatges

Gràcies a la continuïtat en el treball i l'anàlisi i posteriors accions, s'aconsegueix millorar el rendiment al cercador Google, millora les impressions i clic cap a les pàgines.

Eines SEO amb les que treballem

seranking logo
Ahrefs logo
screaming frog logo
analytics logo
logotip de sistrix

TRIA EL TEU PLA DE TREBALL

Pla Estratègic Full Equip

Ideal per a webs que vulguin competir a nivell nacional i aconseguir ser líders al seu sector
640 Mensual
  • 12 hores/mes de treball
  • Consultoria SEO continua
  • Optimització Tècnica
  • Optimització On Page
  • Optimització Off Page
  • Velocitat web
  • Arquitectura Web
  • Optimització de Hosting
  • Configuració de ferramentes analítiques
  • Informes de seguiment mensuals

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

Coneix la nostra xarxa de Partners

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO