Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER ALIMENTACIÓ

EXPERTS DIGITALITZADORS AL SECTOR ALIMENTARI

CRM per a l'Alimentació

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència en el sector alimentació pel fet que hem tingut l'oportunitat de poder treballar colze a colze amb diferents negocis orientats a la venda de productes alimentaris de tota mena. Gràcies a això, podem dir que coneixem el sector de l'alimentació i sabem com cal actuar.

Som conscients de les necessitats que tenen els negocis d'alimentació. Per exemple, atraure més clients mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb el client i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els teus compradors per vendre més productes. És per això que el nostre equip d'especialistes basen la implementació d'un CRM Alimentació a les necessitats personalitzades de cada negoci.
zoho premium partner 1200
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats: podrem crear un CRM per a alimentació adaptat específicament a la teva activitat.
  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, estoc o productes, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per al nostre negoci. Esbrinar les dates en què les nostres campanyes de comunicació serien més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients recordant les dates de promoció.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
  • Ajudarem el nostre equip d'empleats a tancar les vendes amb més percentatge de satisfacció.
Amb l'ajuda d'un programari per a botigues d'alimentació podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector d'Alimentació que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Programari Alimentació

En Millennials Consulting Nosaltres experts en implantar programari per a alimentació. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de negocis alimentaris. La implementació efectiva dels sistemes CRM amb la nostra guia, ha transformat la manera com les empreses de la indústria alimentària interactuen amb els seus clients. El nostre enfocament de la consultoria es basa en entendre les teves necessitats particulars, permetent que les solucions CRM s'adaptin a les especificitats del teu negoci i proporcionin resultats notables i sostenibles. Per tot això, ens hem consolidat com una firma consultora de confiança per a les empreses de la indústria alimentària que busquen implementar o millorar els seus sistemes CRM. Continuem compromesos amb la innovació contínua i el suport estratègic als nostres clients, garantint sempre les millors solucions per enfrontar els desafiaments del mercat.

Programari Botiga Alimentació

Tenim gran experiència en la digitalització de les botigues d'alimentació, ja siguin físiques o online, per això sabem que és un sector molt competitiu i que cal una gestió excel·lent dels clients per retenir-los i aconseguir-ne de nous. Amb un CRM aliments podem aconseguir que aconsegueixis els teus objectius de la manera següent:
  • Coneixement del client: El CRM permet personalitzar lexperiència del client mitjançant la comprensió dels seus hàbits de compra i necessitats.
  • Màrqueting efectiu: Les dades del CRM permeten el desenvolupament de campanyes de màrqueting més dirigides i eficaces, incrementant les vendes.
  • Fidelització de clients: El CRM ajuda a estrènyer les relacions amb els clients, augmentant-ne la lleialtat i generant més negocis a llarg termini.
  • Optimització de les operacions: L'ús d'un CRM millora l'eficiència operativa i permet una gestió d'inventari més eficaç basada en els patrons de compra dels clients.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES