Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A EMPRESES DE SERVEIS

Garanteix el control de les teves conversions a través d'un programari de gestió integral per a la teva empresa

PROGRAMARI DE GESTIÓ ESPECIALITZAT EN SERVEIS

CRM per a serveis, són les inicials per a la gestió de la relació amb el consumidor. Aquest tipus d'eines i programaris de gestió té com a objectiu obtenir una millor relació amb els usuaris i els clients que han contractat, o tenen potencial de contractar els nostres serveis, també ens ajudarà a gestionar, fidelitzar, aconseguir i recuperar clients.

Aquest sistema s'utilitza sota un programari d'aplicació, aquest programari és el que s'encarrega d'organitzar, recopilar i també administrar tota la informació que pertanyi al client. No obstant això, també s'encarrega de tenir tots allò relacionat als formularis online i les enquestes que realitzi cadascun dels clients via web. També tindrem oportunitat de gestionar i mantenir un tracte directe amb els nostres clients i clients potencials.

zoho premium partner 1200
La Primera Consultoria Gratuïta!

Aquest programari de gestió empresarial està especialment adaptat a les necessitats de les pimes, simplificant tasques complexes i ajudant-te a centrar-te en allò que realment importa: els teus clients.

amb el nostre CRM programari, seràs capaç de gestionar, controlar i optimitzar cada aspecte de TU empresa, portant leficiència a un nou nivell.

No deixis que el teu negoci es quedi enrere, uneix-te a la revolució digital i comença avui el teu camí cap a lèxit.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

COM AJUDA EL CRM ALS TEUS SERVEIS?

L'objectiu principal és millorar la qualitat del teu servei amb un CRM, estalviant temps al client en tots els dubtes que se li poden presentar. Amb el programari CRM el client tindrà a disposició tota la informació gràcies a un correu que se li envia de l'empresa on, de manera automàtica, té la informació que desitja.

  • Podrem oferir serveis de qualitat de forma coherent
  • Optimitzar els processos de gestió de l'empresa
  • Atreure els clients més potencials
  • Generar un assessorament correcte, assistència i una millora al nostre servei postvenda.
  • Reacció més ràpida per a canvis i imprevistos
  • Controlar eficaçment la facturació, costos, recursos i comunicació amb el client

Gestió i atenció als clients

Latenció al client és molt més eficaç amb un programari de CRM. Gràcies a aquest programari, el client podrà tenir correus on es comuniqui amb l'empresa d'una manera útil i ràpida. A més, aquesta eina proporciona als usuaris una excel·lent experiència. Satisfer les necessitats que tingui en el moment.

Gestió de vendes

És fonamental tenir el programari de CRM en serveis perquè la gestió de les vendes sigui molt més ràpida i eficaç. Aquesta eina realitza les tasques més senzilles de forma automàtica, per tal que les etapes que corresponen amb el client siguin realitzades en el menor temps possible i concretar la venda que es realitza.

Augmenta les vendes amb ZOHO CRM.

ZOHO és conegut com una finestra d'ofimàtica, és a dir, un altre mòdul del eSCADA CRM. S'hi enfoquen més que tot en les aplicacions com els editors de textos, els fulls de càlcul i fins i tot, l'editor de les presentacions i fins i tot les bases de dades. Aquest mòdul permet a cadascun dels clients paquets amb diferents opcions per manejar d'una manera eficaç l'empresa.

Vols Vendre Més?

Gràcies al programari d'aplicació de CRM en Serveis l'empresa pot tenir tota la informació dels clients tant pimes com potencials. Obtenen a través d'aquesta plataforma les dades de contacte, l'historial de comprar i també la interacció que va poder tenir anteriorment amb les que representen aquests clients. Específicament basant-nos en el sector de serveis, les empreses tenen un objectiu molt clar i precís. Aquest objectiu és oferir, de la millor manera, tant les activitats com els assessoraments amb cadascun dels clients. La idea és que es millori la qualitat del teu servei amb un CRM en proporcionar facilitats a la teva empresa.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Estem especialitzats en tota mena de serveis

Ja siguis una empresa de SAS (Software As Service), Serveis Socials, Serveis Domèstics, o de qualsevol altra classe de serveis, sabem les teves necessitats de CRM i et podem ajudar a implantar-les i créixer com a negoci. No esperis més i fa el salt cap a una millor gestió de clients!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES