Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

PROGRAMARI PER A CENTRES ESPORTIUS

el millor CRM per a club esportius o centres esportius

PROGRAMARI PER A CENTRES ESPORTIUS

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Esportiu pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents poliesportius, gimnasos, clubs i centres esportius. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector esportiu.

Coneixem les necessitats que requereixen els centres relacionats amb l'activitat esportiva, atreure més clients mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb el client, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els esportistes o vendre més serveis o que gaudeixin de les instal·lacions de millor manera. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Club Esportiu a les necessitats específiques del teu centre o club.
zoho premium partner 1200
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des d'un programari per a gimnanis fins a crear un CRM per a centre esportiu per a cadascun daquests centres.

  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, entrenadors o clients, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra institució esportiva. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions als clients recordant les dates d'esdeveniments.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.


Amb l'ajuda d'un programari de gestió de club esportius podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector esportiu que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A PROGRAMARI PER A CENTRES ESPORTIUS

En Millennials Consulting Nosaltres experts en implantar programari esportiu. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de centres esportius.

Quan parles de Jornades de Portes Obertes, saps d'on et vénen concretament les persones i amb qui parles? A Millennials Consulting aconseguirem que la teva CRM treballi per a tu i no al revés.

CRM Per a Gimnasos, Clubs i Centres Esportius

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un CRM per al sector esportiu podràs fer la traçabilitat dels teus clients: nombre d'inscrits, clients potencials, leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor forma, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya web.

  • Captar més clients potencials
  • Maximitzar el nombre d'inscripcions
  • Mantenir el client connectat amb la nostra institució durant el servei
  • Millorar les nostres campanyes de comunicació

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Vols captar més clients?

Per exemple, els nostres formularis webs no són suficients per convertir en un lead real, aquell que encara no havent contractat res mostra un interès per alguna cosa en particular dels nostres serveis. És en aquest punt on el nostre CRM ens ajudarà a traçar el comportament d'aquests usuaris o possibles clients i així podrem determinar quina és la millor manera de treballar la conversió a client. Podrem esbrinar la font d'entrada del lead així com el motiu d'interès. Podrem emmagatzemar les vostres dades de contacte per assignar-les a un comercial i que aquest en dugui el seguiment. D'aquesta manera, no perdrem oportunitats de conversió.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES