Què és Zoho Books?

Característiques Zoho Books

Zoho Books és un programari de comptabilitat fàcil dusar, dissenyat perquè els propietaris dempreses administrin les seves finances i mantenir-se al corrent del seu flux de caixa. Llibres Zoho no és només un dels millors ERP del mercat si no que a més és molt simple dutilitzar i pot automatitzar la majoria dels fluxos de treball de la teva empresa.

El tauler d'instruments et permet saber ràpidament com funciona el teu negoci i de quanta liquiditat disposes a cada moment.

A més, no has de ser comptable per saber-ho fer servir Zoho Books.

integracion-zoho-books-espanya

Et permet segmentar i saber el percentatge de despeses i ingressos que es destinen a la teva empresa per al manteniment, tasques comercials, estratègies anuals etc. Tenint un control més gran de les teves despeses corres un menor risc a l'hora d'implantar les diferents estratègies que es desenvolupen dia a dia en el teu negoci.

Molts negocis pensen que van bé perquè ho engloben tot en un servei que diu que els ingressos són superiors a les despeses, tots feliços. Però quan segmentes els teus costos i tens un control més gran a la teva empresa t'adones que tens un servei donant pèrdues i un altre donant molts guanys. Això et permetrà prendre accions a la teva empresa.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho Books? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Curs de Zoho Books

 
En millennials consulting hem creat un curs de Zoho Books perquè puguis gestionar les factures de la teva empresa d'una forma automatitzada en base a les necessitats de la teva empresa, on podràs generar factures per a clients i proveïdors, enviar recordatoris de pagament, casar els moviments bancaris amb els corresponents factures i fins i tot portar al dia la comptabilitat de la teva empresa. Al nostre curs a més anirem afegint contingut actualitzat constantment de Zoho Books i de totes les aplicacions de Zoho per automatitzar la teva empresa al màxim,  vull més informació.
característiques-zoho-books-madrid

Moltes empreses prefereixen que una consultoria de màrqueting digital especialitzada els instal·li aquesta eina a la seva empresa. Per això a Millennials Consulting et donem un cop de mà ia més instal·lem Zoho BOOKS en base a les necessitats de la teva empresa.

Anem!

Característiques de Zoho Books

 • Està al corrent dels beneficis que generes.
 • Omet entrada manual amb l'automatització de pagaments bancaris.
 • Estalviï temps automatitzant fluxos de treball.
 • Administrar comptes per pagar i per cobrar.
 • Automatitzar pagaments.
 • Oferiu als vostres clients opcions de pagament en línia perquè us paguin ràpidament. Fins i tot els registrats fora de línia.
 • Mantingues un registre de les seves despeses i vegi on van els teus diners.
 • Banca automatitzada
 • Omet l'entrada manual amb feeds bancaris automàtics.
 • Busca totes les teves transaccions i categoritzi-les.
 • Coordineu els vostres comptes amb només uns quants clics.
 • El nostre panell de control bancari us brinda una descripció general sense complicacions de tot el seu flux de caixa.
 • Permeteu que els vostres clients vegin transaccions recents i fer pagaments massius amb el Portal del client.
aplicacions-zoho-books-empreses

Registre Zoho Books gratis 30 dies

Gestiona la facturació amb Zoho Books

Pensat per facilitar tota la comptabilitat de la teva empresa arriba la coneguda aplicació Llibres Zoho. Aquesta forma part del conjunt d'aplicacions webs pròpies de l'empresa Zoho Corporation, la qual té seu a l'Índia i presta els seus serveis arreu del món.

Com bé es va dir, l'aplicació Zoho Books funciona com un programari de comptabilitat, el qual permet millorar les finances de l'empresa, preparar declaracions tributàries, automatitzar el flux de les feines comercials i moltes coses més. Tot, per millorar en gran mesura el funcionament intern de l'empresa sense comprometre-la i actuant per potenciar la productivitat.

Diferències entre Zoho Books i Zoho Invoice

Tot i que puguin resultar molt semblants i de fet, pertànyer al mateix grup d'aplicacions de Zoho, Zoho Books es diferencia enormement de Zoho Invoice, sent la principal diferència el fet que Invoice treballa única i exclusivament amb el tema de la facturació d'empreses .

A diferència de Zoho books, Zoho invoice inclou en el seu repertori d'utilitats com a aplicació, tot allò que es relaciona amb el tema de les factures:

 • Suport-multimoneda.
 • Pagaments en línia.
 • Notes de crèdit.
 • Plantilles de factures personalitzables i altres.

Per la seva banda, Zoho booksés un programari de comptabilitat unificada en línia, estant al corrent de tot els ingressos i despeses que l'empresa pugui contenir, incloent tant informes de vendes com resums d'inventari que revelen la situació financera de la teva empresa.

Si l'únic que necessites és gestionar les despeses online i les factures sense més complicacions, llavors l'aplicació Zoho Invoice és la millor opció a escollir.

En canvi, si vols donar més seguiment a les teves compres, conciliar comptes bancaris i generar informes de pressupost, aleshores l'única i millor opció que pots optar és per Zoho Books, podent ser totes dues totalment sincronitzades amb l'aplicació Zoho CRM per millorar les vendes i el màrqueting de lempresa.

És una aplicació que no pots passar per alt.

Tarifes i preus Zoho Books

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

Coneix la nostra xarxa de Partners

SUBSCRIU-TE ALS NOSTRES WEBINARS

Dia
Hores
minuts
segons

Webinar GRATUÏT

WEBINAR

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

NECESSITES SABER MÉS?

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 4 vots
Nom dek Programari
Llibres Zoho
Sistema operatiu
Zoho CRM
Programari Category
Comptabilitat
Preu
EUR 0
Pàgina de destinació