Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER MERCATS DE PROVEÏMENTS

MÉS DE 25 MERCATS D'ABASTS DIGITALITZATS

EXPERTS A CRM PER MERCATS DE PROVEÏMENTS

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència en el sector dels mercats pel fet que hem tingut l'oportunitat de poder treballar colze a colze amb diferents mercats d'abastament. Gràcies a això podem dir que coneixem aquest sector i podem actuar en conseqüència.

Som conscients de les necessitats que tenen els mercats d'abastament. Per exemple, atraure més clients mitjançant una comunicació més sòlida millorar la relació amb el client i els empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els teus compradors o vendre més productes. És per això que el nostre equip d'especialistes basen la implementació d'un CRM per a mercats d'abastament a les necessitats personalitzades de cada negoci.

zoho premium partner 1200

Zoho CRM és un sistema de gestió de relacions amb el client basat en el núvol que ajuda les empreses a manejar les interaccions amb els clients, automatitzar processos de vendes, dur a terme campanyes de màrqueting, proporcionar suport al client i rastrejar les metes de vendes. És una solució integral i adaptable per gestionar totes les relacions amb els clients i ofereix, entre molts altres, els beneficis següents:

 • Automatització de les vendes i el màrqueting: Zoho CRM automatitza tasques repetitives, cosa que permet als equips de vendes i màrqueting concentrar-se a interactuar amb els clients i prospectes.
 • Seguiment de les interaccions amb els clients: Permet rastrejar totes les interaccions amb els clients, des de trucades telefòniques i correus electrònics fins a reunions en persona, cosa que proporciona un historial complet de la relació amb el client.
 • Anàlisi i informes: Ofereix una varietat d'informes i anàlisis per ajudar les empreses a entendre el seu rendiment de vendes, identificar tendències i prendre decisions informades.
 • Integració amb altres eines: S'integra fàcilment amb una varietat d'altres aplicacions i eines de productivitat, cosa que permet a les empreses tenir una solució de gestió de clients completa.
 • Accessibilitat mòbil: Zoho CRM ofereix aplicacions mòbils per a iOS i Android, permetent als usuaris accedir a la informació del client i fer tasques crítiques des de qualsevol lloc.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

CRM SUPERMERCAT

En Millennials Consulting, estem orgullosos de la nostra profunda experiència en la implementació de sistemes CRM per a supermercats. El nostre equip entén la importància d'adaptar-se a les demandes canviants dels consumidors a l'era digital, i ens centrem en proporcionar solucions personalitzades que millorin la relació entre els supermercats i els seus clients.

El nostre enfocament està fortament enfocat a la personalització i segmentació. Treballem amb els nostres clients per desenvolupar solucions de CRM que capturin i analitzin els dades del client, identifiquin patrons i tendències i permetin campanyes de màrqueting altament dirigides. Això no només millora l'eficiència de les operacions de màrqueting dels nostres clients, sinó que també impulsa una major retenció de clients en permetre als supermercats comunicar-se de manera més efectiva amb la base de clients.

Els nostres serveis per a mercats d'abastament

Cartelleria Digital

Sabies que el 70% de les decisions de compra es prenen al punt de venda? Potencia això fidelitzant els teus clients, millora la comunicació, augmenta els teus ingressos amb mètodes 100% efectius.

Taquilla Digital 360

Les TAQUILLES 360º són mobiliari per a recollida de paqueteria integrades en xarxes de distribució. Inclouen una pantalla d'alta definició i un programari exclusiu per a reproducció de continguts.

Social WIFI

Saps que els teus clients et deixen voluntàriament el seu MAIL a través del teu el WIFI del teu local?
A través de wifi social es capten opinions i dades. Organitza una base de dades i fidelitza els teus clients.

Etiquetes Intel·ligents

Tags Codis QR i NFC
Dues etiquetes digitals per portar la informació del teu negoci al consumidor en un sol gest amb el dispositiu mòbil.

Taquilles Refrigerades

Les taquilles permeten millorar el rendiment de la venda en línia optimitzant els trams de lliurament i augmentar el grau de satisfacció dels clients.

Visites virtuals a Mercats i Centres Comercials

Els teus usuaris podran visitar-te digitalment mitjançant un sistema digital per mostrar espais 3D a través de Xarxes Socials.

Cartelleria Digital

Comunicació dinàmica al punt de venda

Les pantalles són conegudes per ser una eina de màrqueting molt eficaç. El 75% dels clients recordaran el contingut que les pantalles digitals els ofereixen davant només del 44% si fossin cartells convencionals.

Per aconseguir aquests resultats és bàsic la gestió correcta de continguts. La nostra oferta inclou el disseny de la graella i la seva actualització constant.

Etiquetes Inteligents

Senzill, Directe, Immediat i molt Efectiu

Transformem qualsevol objecte físic a punts d'interacció digitals, permetent als usuaris passar del físic al digital de manera intuïtiva des dun dispositiu mòbil.

Aquí us oferim una idea d'on posar la vostra etiqueta intel·ligent i què mostrar amb ella

 • Envasos
 • Productes
 • Etiquetes
 • cartells
 • Preus
 • Informació nutricional
 • Cartes/Menús
 • Horaris/Dades de contacte

Social WIFI

Els teus clients deixaran el mail a través del WIFI, gestor de reserves o xarxes socials

És molt més difícil captar un client nou que fidelitzar el que ja et coneix.

A través d' wifi social se capten opinions i dades, d'acord amb això t'oferim la manera d'organitzar la base de dades dels teus clients i fer-los arribar les promocions de forma automatitzada.

Converteix el WIFI del teu local en una eina de social marketing

wifi-social-mercats-de-abastament

taquilla 360 digital

Un model de recollida i enviament de paqueteria que sintegra amb la imatge del teu negoci

afegeix campanyes visuals a les pantalles dels teus productes per a més Visibilitat, ofereix altres alternatives de lliurament per potenciar les vendes i afegeix publicitat al punt de venda per a clients captius que veuran les teves ofertes a la pantalla.

taquilla Refrigerada

Compres Pagues i Reculls Quadna Vols

Amb l' experiència adquirida en la digitalització de mercats d'abastament hem determinat que els marges comercials es redueixen fonamentalment per dues causes: el temps de la preparació de comandes i als costos de repartiment

Les taquilles refrigerades permeten millorar el rendiment de la venda en línia optimitzant els trams de lliurament i augmentar el grau de satisfacció dels clients una vegada que descobreixen la comoditat del servei.

El servei que atrau el local als compradors per internet.

Visita 3D virtual

Valor afegit al teu establiment

Una visita virtual és el sistema digital per mostrar espais, on l'usuari es pot moure lliurement per un entorn totalment fidel a la realitat. En ordinador, al mòbil o en una tauleta, creant una experiència interactiva.

Interactua directament amb els teus clients, inclou promocions i vídeos, mostra les instal·lacions sense necessitat de visitar-les

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Experts en visibilitat a internet per a mercats

Si no ets a Internet, No Existeixes

 • Webs Actualitzades
 • Estratègies SEO
 • Geolocalització i posicionament d'imatge
 • Campanyes de Pagament Per Clic
 • Campanyes de Social Ads
 • Estratègies de Linkbuilding i presència a directoris
 • Optimització de Continguts

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO