Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Zoho CRM EMPRESES

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

Què és Zoho CRM?

Zoho CRM és un programari de gestió que et permet obtenir les dades dels teus clients i els teus empleats per tal de ser més productiu i vendre més a la teva empresa. Aquest programa serveix tant per a petites com a mitjanes i grans empreses. Només les empreses que s'adaptin millor als canvis tecnològics seran les que guanyaran la partida.

És una eina per gestionar diferents tasques al núvol, podràs gestionar i automatitzar diferents processos de la teva empresa que estalviaran diners i temps. 

 Cada cop hi ha més empreses que s'uneixen al carro de l'automatització, com veuràs a la imatge següent, els negocis que estan automatitzant la vostra empresa creixen exponencialment.

Més vídeos de Zoho CRM

Com millora un CRM la teva empresa?

Si encara no tens clar si Zoho CRM és per a tu i per a la teva empresa intenta contestar alguna daquestes preguntes amb èxit.

 • Quin % de clients potencials convertim en clients?
 • Quines accions vam fer per augmentar el % de clients?
 •  Com van ser efectius els canvis que vam fer?
 • Quantes oportunitats cal vendre?
 • Es pot vendre més sense contractar més empleats?
 • Qui és el meu millor venedor en aquest territori?
 • Quants leads es van convertir aquest mes?
 • Perdem clients?
 • Som eficients?

Com pots veure tot i conèixer molt bé el teu negoci és molt complicat respondre alguna d'aquestes preguntes amb una solució ja que no es tenen dades per verificar l'exactitud i donar una bona resposta.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Tarifes Zoho CRM

Registra't a Zoho CRM gratis 30 dies

Vols conèixer totes les funcionalitats de Zoho CRM sense fer cap inversió inicial? T'oferim una prova gratuïta i totalment funcional durant 30 dies. D'aquesta manera podràs determinar si és el que necessita la teva empresa. Al mateix temps, els nostres professionals t'assessoraran sobre els diferents mòduls i configuracions que millor s'adaptin al teu negoci:

 • Comptabilitzeu
 • Traçabilitat
 • Gestió de clients
 • Campanyes de màrqueting
 • Control de Stock
 • Creació dequips de treball.
 • Etc ...

Aquestes i moltes altres funcions podràs integrar-les al teu sistema d'una manera senzilla. A més, t'oferim un gran nombre de Webinars Zoho Crm Gratuïts on podreu conèixer amb més detall tot el poder d'aquest potent CRM. Que esperes? Gaudeix ja del teu prova gratuïta durant 30 dies.

Tant si només vols utilitzar Zoho CRM durant el mes de proves com si decideixes continuar, t'oferim un assessor personal que t'anirà orientant en tot moment per comprendre de manera senzilla com utilitzar aquest CRM.

CONSULTORIA ZOHO CRM

Estàs pensant en implementar Zoho CRM a la teva empresa? O simplement vols saber com podria ajudar-te Zoho CRM a digitalitzar-la i automatitzar gran part dels processos repetitius de la teva empresa? No ho dubtis i contacta amb nosaltres per contractar una consultaria on no només veurem com Zoho CRM pot ajudar-te si no que a més et donarem consells per implementar-ho. 

Automatitza tots els processos de la teva empresa. Organitza les teves cites i conferències amb clients i proveïdors i registra els temps emprats.

Gestiona de manera eficient tots els recursos i optimitza el temps de gestió de documentació. Tot això i molt més podràs trobar a les diferents eines que aquest CRM ofereix.

 

👇Contracta el teu Millennial AQUI👇

zoho-crm-projectes

Contracta el teu projecte i comença a treballar amb els nostres caps de projectes

Des de Millennials Consulting, volem garantir un tracte proper i cordial a cadascun dels nostres clients. 

Per això, des del primer moment en contractar qualsevol servei de Zoho CRM es posarà a càrrec el cap de projecte més adequat per a cada tipologia de servei. 

Establint una comunicació directa, fluida i eficaç per portar la teva empresa a un nivell nou en digitalització.

AVANTATGES DE ZOHO CRM

Una de les preguntes que més ens fan els nostres clients és quins avantatges té Zoho CRM respecte a la resta de CRM. En aquest article t'expliquem totes al detall i t'oferim els nostres webinars perquè aprenguis a fer-lo servir fàcilment. 

Facilitat d'ÚS 

La interfície de Zoho CRM gairebé no requereix explicació. El programari complet, des de la terminologia fins a la configuració, està fet el més senzill i clar possible. Així que no us preocupeu si és completament nou en el camp de vendes o si no és un expert en tecnologia; hem dissenyat el nostre sistema de CRM perquè tots el puguin utilitzar. I si voleu una manera fins i tot més fàcil d'ingressar dades, Zoho CRM compta amb una aplicació que sencarregarà danalitzar les seves targetes de presentació per vostè.

No hi ha Costos Ocults.

Amb Zoho CRM, no hi ha costos sorprenents addicionals. Obté el que paga. El preu és flexible: pot optar per pagar mensualment o anualment. Quan ho fa, pot utilitzar totes les funcions del programari. No hi ha cap cost addicional. 

Feu-ho a mida

No importa que poc convencional sigui la seva empresa, Zoho CRM funciona a la seva manera: des dels noms dels mòduls fins a les dades que introduïu. Tot es pot personalitzar per adaptar-ho a la vostra empresa. Fins i tot pot triar el que voleu veure i eliminar el que no.

CRM amb informes de dades

Un dels mòduls més útils de Zoho és el mòdul d'informes. Podeu exportar les dades de CRM en qualsevol format que desitja o necessita (Excel, PDF o CSV). A més, podeu crear gràfics utilitzant les vostres dades de CRM. I després d'això, podeu proporcionar diferents tipus d'especificació en cap de les seves cartes. Lajudarà a analitzar i identificar les obres de millora. També ens permet generar rics gràfics que ens ajudaran a interpretar aquests informes

AVANTATGES D'UTILITZAR ZOHO CRM

Més conversió a Possibles Clients
0 %
Augment d'ingressos per Venedor
0 %
Més en fidelització de clients
0 %
Més veloç el teu cicle de vendes
0 %
Estalvi de costos en Màrqueting
0 %

PARTNER OFICIAL ZOHO CRM

En Millennialsconsulting Nosaltres Partners especialistes a Zoho CRM, fem integracions per a diferents empreses cadascuna amb diferents necessitats.

El primer pas per implementar amb èxit Zoho CRM en una empresa és fer una consultoria comprenent les necessitats dels nostres clients. Així podem dissenyar el CRM perfecte per a cada client i fer-ne un ús més senzill. Després ens disposarem a implementar-ho perquè cada peça encaixi al seu lloc. I, finalment, la formació dels usuaris perquè des de treballadors fins als alts directius puguin utilitzar-lo i fer l'empresa molt més competitiva. És per això que oferim una reunió amb un especialista de 30 minuts per detectar les necessitats de la teva empresa i alliberar tot el potencial que s'està desaprofitant actualment a la teva empresa.

QUINES SÓN LES FUNCIONS DE ZOHO CRM?

Zoho CRM compta amb més de 40 aplicacions les quals us permeten realitzar tot tipus d'estratègies a la vostra empresa des de l'optimització del flux de treball de la vostra empresa, evitant tasques repetitives, estudiant els factors que fan que es venguin més a l'empresa. Facilitant eines, les quals fan que els teus comercials arribin a més potencials clients i ofereixin més qualitat de comunicació.

També té eines de control de l'estoc i l'inventari en temps real, permet controlar la despesa de l'empresa, saber en quines parts del negoci s'inverteix més i quines parts del teu negoci són més rendibles i quines no ho són. També establirà si hi ha tasques que és millor delegar o col·laborar amb altres especialistes. Detecció d'anomalies i predicció.

Gestió ràpida de factures, analítica i mètriques que faran que la presa de decisions de l'empresa sigui més senzilla i el camí cap endavant sigui més clar.

Comunicació multicanal per correu electrònic, telèfon, xat, organitzador de reunions en línia o en persona. A més, et permet la gestió de campanyes de Màrqueting, mailing, xarxes socials. A més d'anàlisi d'aquestes quant a conversions, ROI etc.

Totes les dades que recull el CRM et permetran realitzar millors estratègies i optimitzar la teva empresa per obtenir el màxim rendiment

Afegeix Zoho Login a la teva aplicació

La paraula login fa referència a l'inici de sessió que un particular pot fer en un compte o usuari determinats. Mitjançant una clau i un nom, qualsevol usuari pot disposar d'accés a les seves dades útils que estan tancades al compte ja esmentat, tenint així la possibilitat de protegir la seva informació privada. En aquest cas, es fa referència al Zoho login o inici de sessió a Zoho.
Zoho és una plataforma en línia que pertany a l'empresa Índia Zoho Corporation i que s'encarrega de facilitar totes les eines que una empresa pogués necessitar per millorar-ne la productivitat. Teniu a la vostra disposició tota mena d'aplicacions per a empreses com email Zoho, Zoho CRM One o Zoho CRM Books, de manera que sigui possible gestionar els aspectes més difícils d'una empresa i alhora elevar-la a límits mai sospesats abans.

Com fer el Zoho Login

Tot i que sigui un Programari per a empreses, tant Zoho com les seves aplicacions de Zoho CRM han d'usar-se de forma en línia, sent doncs totalment innecessari que es descarregui qualsevol tipus de programa que et faci mantenir Zoho dins del teu ordinador. Mentre tinguis connexió a internet, podràs accedir tantes vegades com vulguis CRM Zoho i gestionar així els aspectes més delicats de la teva empresa.
crm-zoho-login
Sent això dit d'aquesta manera, per poder registrar-te a Zohoo fer Zoho Login, tan sols cal que entris a la pàgina oficial de Zoho. Un cop allà, hauràs de donar clic al botó que diu “registreu-vos de franc”, de manera que puguis inspeccionar per primera vegada tot el que aquesta eina pot fer per tu sense invertir absolutament res.
Segueix els passos que la mateixa plataforma t'indiqui i ja tindràs creat el teu usuari a Zoho, de manera que puguis començar a introduir dades de la teva empresa ia fungir com a administrador per als altres usuaris Zoho que treballen dins de la ja esmentada organització. Simple, no et sembla?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

Coneix la nostra xarxa de Partners

SUBSCRIU-TE ALS NOSTRES WEBINARS

Properament Webinars amb els nostres Col·laboradors

col·laboradors de Millennials

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

NECESSITES SABER MÉS?

Coneix la nostra xarxa de Partners

El Nostre Equip

CEO de millennials

J.García

Gerent

Trujillo_web_2

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

treballador de millennials

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

treballador de millennials

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

treballador de millennials

J. Sánchez

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

I. Riolobos

Consultor

Dpto. Qualitat

treballador de millennials

J. Cutillas

Consultor

Dpto. Qualitat

treballador de millennials

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

treballador de millennials

A. Sánchez

Consultor SEO

Dpt. SEO

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

treballador de millennials

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Álvaro Poveda

À. Poveda

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

C. Hernández

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

E. Monzó

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

treballador de millennials

J. Àlber

Consultor

Dpto. IT

treballador de millennials

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

treballador de millennials

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

treballador de millennials

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

treballador de millennials

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

treballador de millennials

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

treballador de millennials

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

treballador de millennials

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 22 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
CRM
Preu
EUR 14
Pàgina de destinació

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO