Zoho CRM Empreses

Què és Zoho CRM?

Zoho CRM és un programari de gestió que et permet obtenir les dades dels teus clients i els teus empleats per tal de ser més productiu i vendre més a la teva empresa. Aquest programa serveix tant per a petites com a mitjanes i grans empreses. Només les empreses que s'adaptin millor als canvis tecnològics seran les que guanyaran la partida.

És una eina per gestionar diferents tasques al núvol, podràs gestionar i automatitzar diferents processos de la teva empresa que estalviaran diners i temps. 

 

Cada cop hi ha més empreses que s'uneixen al carro de l'automatització, com veuràs a la imatge següent, els negocis que estan automatitzant la vostra empresa creixen exponencialment.

Com millora un CRM la teva empresa?

Si encara no tens clar si Zoho Crm és per a tu i per a la teva empresa intenta contestar alguna daquestes preguntes amb èxit.

 • Quin % de clients potencials convertim en clients?
 • Quines accions vam fer per augmentar el % de clients?
 •  Com van ser efectius els canvis que vam fer?
 • Quantes oportunitats cal vendre?
 • Es pot vendre més sense contractar més empleats?
 • Qui és el meu millor venedor en aquest territori?
 • Quants leads es van convertir aquest mes?
 • Perdem clients?
 • Som eficients?

Com pots veure tot i conèixer molt bé el teu negoci és molt complicat respondre alguna d'aquestes preguntes amb una solució ja que no es tenen dades per verificar l'exactitud i donar una bona resposta.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Tarifes Zoho CRM

Registra't a Zoho CRM gratis 30 dies

Vols conèixer totes les funcionalitats de Zoho CRM sense fer cap inversió inicial? T'oferim una prova gratuïta i totalment funcional durant 30 dies. D'aquesta manera podràs determinar si és el que necessita la teva empresa. Al mateix temps, els nostres professionals t'assessoraran sobre els diferents mòduls i configuracions que millor s'adaptin al teu negoci:

 • Comptabilitzeu
 • Traçabilitat
 • Gestió de clients
 • Campanyes de màrqueting
 • Control de Stock
 • Creació dequips de treball.
 • Etc ...

Aquestes i moltes altres funcions podràs integrar-les al teu sistema d'una manera senzilla. A més, t'oferim un gran nombre de Webinars Zoho Crm gratuïts on podreu conèixer amb més detall tot el poder d'aquest potent CRM. Que esperes? Gaudeix ja del teu prova gratuïta durant 30 dies.

Tant si només vols utilitzar Zoho CRM durant el mes de proves com si decideixes continuar, t'oferim un assessor personal que t'anirà orientant en tot moment per comprendre de manera senzilla com utilitzar aquest CRM.

CONSULTORIA ZOHO CRM

Estàs pensant en implementar Zoho CRM a la teva empresa? O simplement vols saber com podria ajudar-te Zoho CRM a digitalitzar-la i automatitzar gran part dels processos repetitius de la teva empresa? No ho dubtis i contacta amb nosaltres per contractar una consultaria on no només veurem com Zoho CRM pot ajudar-te si no que a més et donarem consells per implementar-ho. 

Automatitza tots els processos de la teva empresa. Organitza les teves cites i conferències amb clients i proveïdors i registra els temps emprats.

Gestiona de manera eficient tots els recursos i optimitza el temps de gestió de documentació. Tot això i molt més podràs trobar a les diferents eines que aquest CRM ofereix.

 

👇Contracta el teu Millennial AQUI👇

zoho-crm-projects

Contracta el teu projecte i comença a treballar amb els nostres caps de projectes

Des de Millennials Consulting, volem garantir un tracte proper i cordial a cadascun dels nostres clients. 

Per això, des del primer moment en contractar qualsevol servei de Zoho CRM es posarà a càrrec el cap de projecte més adequat per a cada tipologia de servei. 

Establint una comunicació directa, fluida i eficaç per portar la teva empresa a un nivell nou en digitalització.

AVANTATGES DE ZOHO CRM

Una de les preguntes que més ens fan els nostres clients és quins avantatges té Zoho CRM respecte a la resta de CRM. En aquest article t'expliquem totes al detall i t'oferim els nostres webinars perquè aprenguis a fer-lo servir fàcilment. 

Facilitat d'ÚS 

La interfície de Zoho CRM gairebé no requereix explicació. El programari complet, des de la terminologia fins a la configuració, està fet el més senzill i clar possible. Així que no us preocupeu si és completament nou en el camp de vendes o si no és un expert en tecnologia; hem dissenyat el nostre sistema de CRM perquè tots el puguin utilitzar. I si voleu una manera fins i tot més fàcil d'ingressar dades, Zoho CRM compta amb una aplicació que sencarregarà danalitzar les seves targetes de presentació per vostè.

No hi ha Costos Ocults.

Amb Zoho CRM, no hi ha costos sorprenents addicionals. Obté el que paga. El preu és flexible: pot optar per pagar mensualment o anualment. Quan ho fa, pot utilitzar totes les funcions del programari. No hi ha cap cost addicional. 

Feu-ho a mida

No importa que poc convencional sigui la seva empresa, Zoho CRM funciona a la seva manera: des dels noms dels mòduls fins a les dades que introduïu. Tot es pot personalitzar per adaptar-ho a la vostra empresa. Fins i tot pot triar el que voleu veure i eliminar el que no.

CRM amb informes de dades

Un dels mòduls més útils de Zoho és el mòdul d'informes. Podeu exportar les dades de CRM en qualsevol format que desitja o necessita (Excel, PDF o CSV). A més, podeu crear gràfics utilitzant les vostres dades de CRM. I després d'això, podeu proporcionar diferents tipus d'especificació en cap de les seves cartes. Lajudarà a analitzar i identificar les obres de millora. També ens permet generar rics gràfics que ens ajudaran a interpretar aquests informes

zoho-CRM-logotip

AVANTATGES D'UTILITZAR ZOHO CRM

0 %
Més conversió a Possibles Clients
0 %
Augment d'ingressos per Venedor
0 %
Més en fidelització de clients
0 %
Més veloç el teu cicle de vendes
0 %
Estalvi de costos en Màrqueting

PARTNER OFICIAL ZOHO CRM

En Millennialsconsulting som Partners especialistes a Zoho CRM, fem integracions per a diferents empreses cadascuna amb diferents necessitats.

El primer pas per implementar amb èxit Zoho CRM en una empresa és fer una consultoria comprenent les necessitats dels nostres clients. Així podem dissenyar el CRM perfecte per a cada client i fer-ne un ús més senzill. Després ens disposarem a implementar-ho perquè cada peça encaixi al seu lloc. I, finalment, la formació dels usuaris perquè des de treballadors fins als alts directius puguin utilitzar-lo i fer l'empresa molt més competitiva. És per això que oferim una reunió amb un especialista de 30 minuts per detectar les necessitats de la teva empresa i alliberar tot el potencial que s'està desaprofitant actualment a la teva empresa.

QUINES SÓN LES FUNCIONS DE ZOHO CRM?

Zoho CRM compta amb més de 40 aplicacions les quals us permeten realitzar tot tipus d'estratègies a la vostra empresa des de l'optimització del flux de treball de la vostra empresa, evitant tasques repetitives, estudiant els factors que fan que es venguin més a l'empresa. Facilitant eines, les quals fan que els teus comercials arribin a més potencials clients i ofereixin més qualitat de comunicació.

També té eines de control de l'estoc i l'inventari en temps real, permet controlar la despesa de l'empresa, saber en quines parts del negoci s'inverteix més i quines parts del teu negoci són més rendibles i quines no ho són. També establirà si hi ha tasques que és millor delegar o col·laborar amb altres especialistes. Detecció d'anomalies i predicció.

Gestió ràpida de factures, analítica i mètriques que faran que la presa de decisions de l'empresa sigui més senzilla i el camí cap endavant sigui més clar.

Comunicació multicanal per correu electrònic, telèfon, xat, organitzador de reunions en línia o en persona. A més, et permet la gestió de campanyes de Màrqueting, mailing, xarxes socials. A més d'anàlisi d'aquestes quant a conversions, ROI etc.

Totes les dades que recull el CRM et permetran realitzar millors estratègies i optimitzar la teva empresa per obtenir el màxim rendiment

Afegeix Zoho Login a la teva aplicació

La paraula login fa referència a l'inici de sessió que un particular pot fer en un compte o usuari determinats. Mitjançant una clau i un nom, qualsevol usuari pot disposar d'accés a les seves dades útils que estan tancades al compte ja esmentat, tenint així la possibilitat de protegir la seva informació privada. En aquest cas, es fa referència al Zoho login o inici de sessió a Zoho.
Zoho és una plataforma en línia que pertany a l'empresa Índia Zoho Corporation i que s'encarrega de facilitar totes les eines que una empresa pogués necessitar per millorar-ne la productivitat. Teniu a la vostra disposició tota mena d'aplicacions per a empreses com email Zoho, Zoho CRM One o Zoho CRM Books, de manera que sigui possible gestionar els aspectes més difícils d'una empresa i alhora elevar-la a límits mai sospesats abans.

Com fer el Zoho Login

Tot i que sigui un Programari per a empreses, tant Zoho com les seves aplicacions de Zoho CRM han d'usar-se de forma en línia, sent doncs totalment innecessari que es descarregui qualsevol tipus de programa que et faci mantenir Zoho dins del teu ordinador. Mentre tinguis connexió a internet, podràs accedir tantes vegades com vulguis CRM Zoho i gestionar així els aspectes més delicats de la teva empresa.
crm-zoho-login
Sent això dit d'aquesta manera, per poder registrar-te a Zohoo fer Zoho Login, tan sols cal que entris a la pàgina oficial de Zoho. Un cop allà, hauràs de donar clic al botó que diu “registreu-vos de franc”, de manera que puguis inspeccionar per primera vegada tot el que aquesta eina pot fer per tu sense invertir absolutament res.
Segueix els passos que la mateixa plataforma t'indiqui i ja tindràs creat el teu usuari a Zoho, de manera que puguis començar a introduir dades de la teva empresa ia fungir com a administrador per als altres usuaris Zoho que treballen dins de la ja esmentada organització. Simple, no et sembla?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional
Gorka Bengoetxea
Gorka Bengoetxea
19. Setembre, 2022.
Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.

Coneix la nostra xarxa de Partners

SUBSCRIU-TE ALS NOSTRES WEBINARS

Properament Webinars amb els nostres Col·laboradors

col·laboradors de Millennials

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

NECESSITES SABER MÉS?

Coneix la nostra xarxa de Partners

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 19 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
CRM
Preu
EUR 14
Pàgina de destinació