Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Webinars ZOHO i Workshops

ACCEDEIX A TUTORIALS ZOHO GRATUÏTS I EXCEL·LENTS WORKSHOPS

Com que partners oficials de Zoho, Millennials Consulting us acompanya en tot el procés d'instal·lació i configuració de tots els mòduls de Zoho necessaris per al vostre negoci. A més, els nostres consultors t'oferiran assessorament continu perquè no malgastis els teus recursos i només instal·lis el necessari. Al llarg d'aquest any, us oferirem Webinars de Zoho perquè conegueu més a fons les possibilitats d'aquest potent CRM i pugui ajudar-te en la presa de decisions abans que et decideixis a fer el pas cap a la digitalització de la teva empresa.

Millennials Consulting és el millor Partner de Zoho al territori Espanyol

Zoho Authorized Partner

Propers Webinars i Esdeveniments

No et perdis els nostres emocionants esdeveniments i propers seminaris web. 

En les properes setmanes hem programat una sèrie d'esdeveniments imperdibles que abasten una àmplia gamma de temes rellevants per al teu desenvolupament personal i professional.

aprèn tot sobre Zoho CRM per treure el màxim partit a la teva empresa o projecte. Amb els nostres tutorials Zoho CRM, aprendràs des del més bàsic fins a opcions avançades que et permetran optimitzar i automatitzar les tasques del teu negoci. Durant aquest any, podràs conèixer totes les actualitzacions de Zoho amb els diferents vídeos en directe i preguntes als nostres professionals.

Propers Tallers Zoho a Espanya

Meetup ZUG Sevilla

¡Millennials se'n va a Sevilla!

Ens veiem aquest 21 de juny on estarem presentant la ponència de Meetup de Zoho. En aquesta trobada, t'ensenyarem de manera pràctica com aprofitar algunes de les funcionalitats més increïbles de Zoho CRM per potenciar el teu negoci.

Aprofundeix en les funcionalitats del teu Zoho CRM

jun. 21, 2024 09:30 AM – 12:30 PM

Sevilla, Andalusia – Espanya

Tallers Zoho Anteriors

zoho workshop madrid 2024

Workshops Zoho: La teva Porta d'Entrada a l'Eficiència Empresarial

En l'àmbit empresarial actual, mantenir-se al dia amb les darreres eines i tecnologies és fonamental per assegurar l'èxit i l'eficiència operativa. Els Workshops Zoho representen una oportunitat única per a les empreses a Espanya que busquen optimitzar els seus processos i augmentar-ne la productivitat. Aquests tallers estan dissenyats per ensenyar als participants com utilitzar al màxim les solucions de Zoho, una suite de programari que millora la gestió empresarial a través d'aplicacions intel·ligents i personalitzables.

Els Workshops Zoho es realitzen a diverses ciutats d'Espanya, incloent Madrid, Barcelona i València, proporcionant així accés fàcil a empreses de tot el país. Aquests esdeveniments no només són una excel·lent manera de aprendre directament de experts en Zoho, sinó també una oportunitat per connectar amb altres professionals que busquen transformar els seus negocis. Durant els tallers, els assistents poden experimentar de primera mà com la integració de les aplicacions de Zoho pot simplificar processos com ara la comptabilitat, gestió de projectes, i atenció al client.

A més, els Workshops estan adaptats a les necessitats específiques del mercat local, assegurant que la formació sigui rellevant i aplicable. Ja sigui que la teva empresa estigui a la fase d'inici o en plena expansió, aquests tallers ofereixen les eines i coneixements necessaris per avançar al següent nivell.

No deixeu passar l'oportunitat de transformar la teva empresa amb els coneixements que ofereixen els Workshops Zoho. Visita el nostre lloc web per a més informació sobre dates i ubicacions dels propers esdeveniments. Inverteix en el futur del teu negoci i assegura el teu lloc avui mateix.

Zoho Webinars de Millennials Consulting

Als seminaris web de Millennials Consulting, oferim seminaris web de Zoho dissenyats per brindar una experiència dorganització dalta qualitat, facilitant la creació i transmissió desdeveniments en línia de manera eficient. Els nostres seminaris web s'enfoquen en diverses eines de Zoho, on podràs fer servir programari gratuït de seminari per aprendre a millorar els teus processos empresarials.

Seminaris Web d'Alta Qualitat

Aquests seminaris web en línia són ideals per a empreses que busquen millorar la seva comunicació i creixement a través del coneixement expert i la pràctica a l'ocupació de Zoho.

Funcions Destacades a Webinars sobre Zoho

Els nostres webinars de Zoho destaquen per la facilitat d'ús. En qüestió de minuts, pots unir-te a un seminari web en línia, gràcies a la nostra interfície intuïtiva i opcions clares.

Facilitat d'ús i configuració en qüestió de minuts

Aquesta eina de seminari us permet aprendre a gestionar Zoho sense complicacions, des de la inscripció fins a la transmissió en viu.

zoholics 2023 Madrid - Millennials Consulting 4

Automatitzacions amb Zoho i Flux de Treball

Un dels avantatges més grans dels nostres webinars és la capacitat per ensenyar automatitzacions amb Zoho. Aprendràs a automatitzar tasques repetitives i optimitzar el teu flux de treball, permetent centrar-te en el més important: la teva presentació i la teva audiència. Les automatitzacions amb Zoho us estalvien temps i milloren l'eficiència dels vostres processos empresarials.

Comunicació i Xat en Vivo

La comunicació és clau a qualsevol seminari web. Els nostres webinars ofereixen xat en viu, permetent als assistents interactuar en temps real.

Aquesta funció facilita la resolució de dubtes instantànies a Zoho i millora l'experiència general de l'usuari, creant un ambient més dinàmic i participatiu.

Ús Compartit de Pantalla i Conferències d'Àudio

Als nostres webinars, l'ús compartit de pantalla és senzill i eficaç. Aquesta funció permet als presentadors mostrar les vostres presentacions, documents i qualsevol altra informació visual necessària.

A més, les conferències d'àudio garanteixen que el vostre missatge arribi clarament a tots els assistents, sense importar el dispositiu que utilitzeu.

Estructura de Preus i Servei Gratis de Seminari

Webinars Flexibles i Accessibles

L´estructura de preus dels nostres webinars és flexible i s´adapta a les necessitats de diferents empreses. Pots començar amb seminaris web gratuïts, ideals per a petites empreses o per als que volen provar inicialment els nostres serveis. Si necessiteu funcions més avançades, oferim diverses opcions que s'ajusten als vostres requeriments específics.

Proveu-lo Gratis

Si estàs interessat a provar els nostres webinars sobre Zoho, pots fer-ho sense cap cost. L'opció de prova gratis us permet explorar totes les funcionalitats i decidir si els nostres seminaris web són adequats per a les vostres necessitats abans de comprometre't amb un pla de pagament.

Experiència d'organització i enregistrament de sessions

Seminaris Web Integrals

Els nostres webinars no sols faciliten l'organització de seminaris, sinó que també milloren l'experiència d'aprenentatge. Permeten l'enregistrament de sessions, cosa que significa que pots arxivar i compartir els teus seminaris web en vídeo amb aquells que no van poder assistir en viu.

Aquesta funció és essencial per mantenir un registre dels teus esdeveniments i reutilitzar el contingut per a futurs propòsits educatius o de màrqueting.

Llista d'assistents i gestió d'esdeveniments

La gestió de la llista dels assistents és un altre aspecte crucial dels nostres webinars. Pots portar un registre detallat de qui van assistir al teu esdeveniment, cosa que facilita el seguiment posterior i la personalització de futures campanyes de forma més efectiva. A més, permetem l'organització de grups, optimitzant la coordinació i la planificació dels seminaris web.

Eines de Zoho per al Creixement Empresarial

Seminaris Web per al Creixement

Els nostres seminaris web en línia són una poderosa eina per al creixement empresarial. Facilitem la transmissió en viu i lús compartit de pantalla, permetent a les empreses arribar a una audiència global sense les limitacions de la ubicació física. La combinació de seminaris web gratuït i opcions avançades ofereix una solució completa per a empreses de totes les mides.

integració amb Zoho CRM Plus Més

Als nostres webinars, ensenyem com integrar Zoho CRM Plus Plus, permetent una gestió integral dels teus contactes i campanyes. Aquesta integració millora leficiència del teu equip de vendes i màrqueting, proporcionant una visió completa de les interaccions amb els teus clients i prospectes.

Potencia el teu negoci amb els nostres webinars

En Millennials Consulting, els nostres webinars sobre Zoho estan dissenyats per oferir una experiència d'alta qualitat i facilitar l'organització d'esdeveniments en línia. Amb funcions com automatitzacions amb Zoho, xat en viu, ús compartit de pantalla i conferències dàudio, aquests seminaris web es destaquen per la seva facilitat dús i flexibilitat.

L'estructura de preus i les opcions de servei de seminari gratuït permeten a les empreses provar i adaptar els nostres webinars a les seves necessitats. A més, la integració amb Zoho CRM Plus Plus i altres eines de Zoho proporciona una solució completa per al creixement empresarial.

Prova els nostres webinars sobre Zoho i descobreix com poden transformar els teus processos empresarials i optimitzar l'ús de Zoho a la teva organització.

El Nostre Equip

CEO de millennials

J.García

Gerent

Trujillo_web_2

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

treballador de millennials

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

treballador de millennials

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

treballador de millennials

J. Sánchez

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

I. Riolobos

Consultor

Dpto. Qualitat

treballador de millennials

J. Cutillas

Consultor

Dpto. Qualitat

treballador de millennials

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

treballador de millennials

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

treballador de millennials

A. Sánchez

Consultor SEO

Dpt. SEO

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

treballador de millennials

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Álvaro Poveda

À. Poveda

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

C. Hernández

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

E. Monzó

Consultor SEO

Dpt. SEO

treballador de millennials

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

treballador de millennials

J. Àlber

Consultor

Dpto. IT

treballador de millennials

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

treballador de millennials

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

treballador de millennials

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

treballador de millennials

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

treballador de millennials

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

treballador de millennials

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

treballador de millennials

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

treballador de millennials

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

No desaprofiteu aquesta fantàstica oportunitat d'aprendre amb nosaltres a treure tot el potencial al vostre CRM. Els nostres webinars de ZOHO són alguna cosa més que una lliçó ja que mostrem casos pràctics que segur us ajudaran a enfocar l'estratègia de la vostra empresa.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

NECESSITES SABER MÉS?

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Coneix la nostra xarxa de Partners