Zoho vs Salesforce?【Quin és el millor 】Mira la nostra comparativa

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Està buscant CRM? Zoho o Salesforce

El CRM és una de les estratègies en les quals una empresa ha de prestar molta atenció i cura de com implementar-ho, per això has de saber les diferències entre zoho crm i salesforce, ja que es tracta d'una eina que s'utilitzarà a la relación amb tots els clients, és a dir, el que li proporcionarà el creixement i reconeixement al mercat. Actualment, hi ha moltes alternatives disponibles, és per això que et mostrem les diferències entre Zoho CRM i Salesforce que són les més reconegudes a nivell global, cosa que et permetrà saber quina és la més idònia segons el teu tipus de negoci i les teves necessitats.

Comparació Zoho CRM i Salesforce

Si estàs buscant un CRM per a la teva empresa o projecte personal, suposo que ja coneixeràs els abasts i beneficis que l'eina pot oferir-te, tot i així vet aquí un petit resum. Un CRM no és ni més ni menys que una eina de gestió de clients, la qual et proporcionarà informació molt àmplia que et farà optimitzar el teu temps i dedicar-te al desenvolupament del teu negoci en si, sense descuidar els teus clients.

Al final, quan treballem en excel tenim un munt de dades acumulades que si, a tot estirar, podrem classificar per pestanyes, columnes, colors.. Però siguem realistes. Quan temps dediques a tenir la teva base de dades al dia? Fins i tot vaig més lluny. Tens la teva base de dades ben nodrida i dónes prioritat als teus clients potencials? Sabem la resposta, per això estàs buscant un CRM.

Característiques

Per saber-ne les característiques, primer hem de saber les diferències entre zoho crm i Salesforce, ambdós sistemes ofereixen grans característiques , de fet, per això són competència entre ells, per la gran quantitat de funcions innovadores que ofereixen. Zoho CRM en les seves funcionalitats bàsiques de CRM, com ladministració de comptes, o el maneig de clients potencials és molt similar a Salesforce, igual que la resta de característiques addicionals. Tot i això, Salesforce es destaca en el sentit que ofereix als usuaris ofertes predeterminades més detallades. És a dir, són molt més fàcils de personalitzar, cosa que indica que les funcions bàsiques són totalment adaptables al procés empresarial en concret.

Personalització

El que es busca aquest tipus de sistemes és facilitat en la personalització de les funcions segons les necessitats o el tipus de gestió que es realitza. Tant Zoho CRM com Salesforce us ofereixen múltiples funcions molt fàcils d'usar i garanteixen ser personalitzables i flexibles. Només heu d'avaluar cadascuna per determinar quina pot ser més adaptable al vostre projecte, per la necessitat de modificar o ampliar alguna d'aquestes funcions predeterminades de CRM. Zoho et permet modificar els mòduls estàndard, així com afegir funcionalitats addicionals, crear mòduls, afegir camps, crear un disseny i editar permisos.

Salesforce us ofereix una àmplia configuració i personalització des de l'administrador en fer canvis per mitjà del constructor de Force. Així com afegir o ampliar noves funcionalitats. A més, les característiques més importants de Salesforce és la personalització a camps, extensions a tercers, objectes i integració d'aplicacions pròpies.

Diferències entre Zoho CRM i Salesforce

costos

Sense cap dubte un factor determinant a l'hora de prendre la decisió es diferenciar zoho crm i salesforce quant al preu, ja que existeix una diferència una mica relativa entre Zoho CRM i Salesforce, sent aquest darrer superior. L'oferta de Zoho CRM està basada en quatre edicions identificades com a estàndard, professional, empresarial i definitiva. Pel que els preus van variant segons cada edició on s'afegeixen més funcions. A més, els preus són per usuari i el tipus de facturació és mensual i anual, el pla o edició més atractiva per als clients és l'Enterprise, perquè és una de les més completes.

Salesforce ofereix igualment 4 edicions, aquestes són Salesforce Starter, Lightning Professional, Lightning Enterprise i Lightning Unlimited. Com esmentem els seus preus són una mica més elevats que Zoho CRM ja que pel que fa al tipus de facturació trobem que és anual i per usuari.

Però abans de prendre una decisió tan important t'has de seguir fent preguntes. Quins són els preus del mercat? Quin tipus de suport tenen les diferents marques? Quins serveis presten els uns i els altres? Fins a quin punt es pot adaptar a la meva empresa? ¿Zoho o Salesforce? Pren una decisió intel·ligent.

Acord o contracte

En aquest aspecte Salesforce és una mica més rígid ja que el tipus facturació t'obliga a realitzar un contracte de forma anual, en què pots rebre un descompte, en cas que vulguis cancel·lar el contracte aquest et portarà algunes conseqüències i despeses addicionals. Mentre que Zoho CRM és una mica més flexible ja que pots adquirir la seva llicència mes a mes cosa que et permetrà cancel·lar el servei sense cap tipus de multa ni tarifa per terminació de contracte.

D'altra banda, si decideixes fer el contracte anual, Zoho t'atorgarà un descompte per la compra de la llicència per aquest any o més, a més, si el creixement del teu negoci requereix un ajustament al sistema pots realitzar el canvi actualitzant o disminuint la teva tarifa que necessitis en aquest moment.

Suport

El suport és de gran importància ja que en tractar-se d'un sistema es requereix una orientació constant en la seva implementació, Zoho CRM ofereix un portal exclusiu on pots accedir on trobaràs les guies d'usuari en línia, les guies de desenvolupadors, base de coneixements completa, suport comunitari, fòrums, vídeos, a més de suport per correu electrònic.

És de vital importància conèixer les diferències de zoho crm i salesforce quant al Suport. Aquest suport tècnic està inclòs a la tarifa de la llicència mensual a la qual pots accedir a través d'un correu electrònic durant les 24 hores del dia només de dilluns a divendres.

Salesforce igual que Zoho CRM ofereix el seu pàgina exclusiva de suport técnic amb àmplia información gratuïta, seminaris web, preguntes freqüents i vídeos. Té habilitat una comunitat de consultes on es pot publicar qualsevol dubte i serà atès per experts de Salesforce. L'atenció d'aquest servei de suport tècnic és des de les 8:00 fins les 08:00 durant tots els dies de l'any, a diferència de Zoho CRM que només és de dilluns a divendres. A més, aquest servei està inclòs al cost de la llicència.

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 4 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
web
Programari Category
Automatització de processos
Preu
EUR 37
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO