Zoho vs Salesforce?【Quin és el millor 】Mira la nostra comparativa

Està buscant CRM? Zoho o Salesforce

Marta Mateo
Marta Mateo
Zoho VS Salesforce

El CRM és una de les estratègies en les quals una empresa ha de prestar molta atenció i cura de com implementar-ho, per això has de saber les diferències entre zoho crm i salesforce, ja que es tracta d'una eina que s'utilitzarà a la relación amb tots els clients, és a dir, el que li proporcionarà el creixement i reconeixement al mercat. Actualment, hi ha moltes alternatives disponibles, és per això que et mostrem les diferències entre Zoho CRM i Salesforce que són les més reconegudes a nivell global, cosa que et permetrà saber quina és la més idònia segons el teu tipus de negoci i les teves necessitats.

Comparació Zoho CRM i Salesforce

Si estàs buscant un CRM per a la teva empresa o projecte personal, suposo que ja coneixeràs els abasts i beneficis que l'eina pot oferir-te, tot i així vet aquí un petit resum. Un CRM no és ni més ni menys que una eina de gestió de clients, la qual et proporcionarà informació molt àmplia que et farà optimitzar el teu temps i dedicar-te al desenvolupament del teu negoci en si, sense descuidar els teus clients. 

Al final, quan treballem en excel tenim un munt de dades acumulades que si, a tot estirar, podrem classificar per pestanyes, columnes, colors.. Però siguem realistes. Quan temps dediques a tenir la teva base de dades al dia? Fins i tot vaig més lluny. Tens la teva base de dades ben nodrida i dónes prioritat als teus clients potencials? Sabem la resposta, per això estàs buscant un CRM.

Característiques

Per saber-ne les característiques, primer hem de saber les diferències entre zoho crm i Salesforce, ambdós sistemes ofereixen grans característiques , de fet, per això són competència entre ells, per la gran quantitat de funcions innovadores que ofereixen. Zoho CRM en les seves funcionalitats bàsiques de CRM, com ladministració de comptes, o el maneig de clients potencials és molt similar a Salesforce, igual que la resta de característiques addicionals. Tot i això, Salesforce es destaca en el sentit que ofereix als usuaris ofertes predeterminades més detallades. És a dir, són molt més fàcils de personalitzar, cosa que indica que les funcions bàsiques són totalment adaptables al procés empresarial en concret.

Personalització

El que es busca aquest tipus de sistemes és facilitat en la personalització de les funcions segons les necessitats o el tipus de gestió que es realitza. Tant Zoho CRM com Salesforce us ofereixen múltiples funcions molt fàcils d'usar i garanteixen ser personalitzables i flexibles. Només heu d'avaluar cadascuna per determinar quina pot ser més adaptable al vostre projecte, per la necessitat de modificar o ampliar alguna d'aquestes funcions predeterminades de CRM. Zoho et permet modificar els mòduls estàndard, així com afegir funcionalitats addicionals, crear mòduls, afegir camps, crear un disseny i editar permisos.

Salesforce us ofereix una àmplia configuració i personalització des de l'administrador en fer canvis per mitjà del constructor de Force. Així com afegir o ampliar noves funcionalitats. A més, les característiques més importants de Salesforce és la personalització a camps, extensions a tercers, objectes i integració d'aplicacions pròpies.

Diferències entre Zoho CRM i Salesforce

costos

Sense cap dubte un factor determinant a l'hora de prendre la decisió es diferenciar zoho crm i salesforce quant al preu, ja que existeix una diferència una mica relativa entre Zoho CRM i Salesforce, sent aquest darrer superior. L'oferta de Zoho CRM està basada en quatre edicions identificades com a estàndard, professional, empresarial i definitiva. Pel que els preus van variant segons cada edició on s'afegeixen més funcions. A més, els preus són per usuari i el tipus de facturació és mensual i anual, el pla o edició més atractiva per als clients és l'Enterprise, perquè és una de les més completes.

Salesforce ofereix igualment 4 edicions, aquestes són Salesforce Starter, Lightning Professional, Lightning Enterprise i Lightning Unlimited. Com esmentem els seus preus són una mica més elevats que Zoho CRM ja que pel que fa al tipus de facturació trobem que és anual i per usuari.

Però abans de prendre una decisió tan important t'has de seguir fent preguntes. Quins són els preus del mercat? Quin tipus de suport tenen les diferents marques? Quins serveis presten els uns i els altres? Fins a quin punt es pot adaptar a la meva empresa? ¿Zoho o Salesforce? Pren una decisió intel·ligent.

Acord o contracte

En aquest aspecte Salesforce és una mica més rígid ja que el tipus facturació t'obliga a realitzar un contracte de forma anual, en què pots rebre un descompte, en cas que vulguis cancel·lar el contracte aquest et portarà algunes conseqüències i despeses addicionals. Mentre que Zoho CRM és una mica més flexible ja que pots adquirir la seva llicència mes a mes cosa que et permetrà cancel·lar el servei sense cap tipus de multa ni tarifa per terminació de contracte.

D'altra banda, si decideixes fer el contracte anual, Zoho t'atorgarà un descompte per la compra de la llicència per aquest any o més, a més, si el creixement del teu negoci requereix un ajustament al sistema pots realitzar el canvi actualitzant o disminuint la teva tarifa que necessitis en aquest moment.

suport

El suport és de gran importància ja que en tractar-se d'un sistema es requereix una orientació constant en la seva implementació, Zoho CRM ofereix un portal exclusiu on pots accedir on trobaràs les guies d'usuari en línia, les guies de desenvolupadors, base de coneixements completa, suport comunitari, fòrums, vídeos, a més de suport per correu electrònic.

És de vital importància conèixer les diferències de zoho crm i salesforce quant al suport. Aquest suport tècnic està inclòs a la tarifa de la llicència mensual a la qual pots accedir a través d'un correu electrònic durant les 24 hores del dia només de dilluns a divendres.

Salesforce igual que Zoho CRM ofereix el seu pàgina exclusiva de suport técnic amb àmplia información gratuïta, seminaris web, preguntes freqüents i vídeos. Té habilitat una comunitat de consultes on es pot publicar qualsevol dubte i serà atès per experts de Salesforce. L'atenció d'aquest servei de suport tècnic és des de les 8:00 fins les 08:00 durant tots els dies de l'any, a diferència de Zoho CRM que només és de dilluns a divendres. A més, aquest servei està inclòs al cost de la llicència.

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 3 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
web
Programari Category
Automatització de processos
Preu
EUR 37
Pàgina de destinació

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO