ZOHO SUBSCRIPTIONS per a empreses

AUTOMATITZA EL PROCÉS DE FACTURACIÓ DE LA TEVA EMPRESA

Què és Zoho Subscriptions?

Subscripcions a Zoho és un programari de facturació per subscripció dissenyat per a empreses emergents i en procés de creixement. Aquesta eina pertany a la Suite de Zoho depenent de l'aplicació de Zoho Books.

L'aplicació s'encarrega de manejar i automatitzar la facturació de la teva empresa durant tot el procés necessari mitjançant la subscripció al seu servei per part dels clients de la teva empresa, el programari us permet des de generar facturació periòdica fins a la creació de factures de caràcter professional de manera automàtica.

Amb Zoho Subscriptions rebràs els pagaments a temps donat a les seves capacitats i característiques que s'encarregaran de agilitzar el cicle de facturació al teu negoci.

 

Per què necessito Zoho Subscriptions?

Automatització de la facturació a la teva empresa

Oblida't de crear i enviar factures manualment, aquesta eina et permet automatitzar els processos de facturació i enviar factures perfectes als teus clients.

La funció d'automatització us permet:

 • Establir les freqüències i els cicles de facturació.
 • Prorratejar automàticament.
 • Complir amb els impostos i facturar a tot el món sense preocupació.
 • Emmagatzemar amb tota confiança i seguretat les dades de compra del client.
zoho-subscription-factures-automàtiques

Procés de pagaments

Permet als clients gestionar la subscripció de maneres diferents per adaptar-se a les seves necessitats i gestionar el procés d'una manera més eficient i ràpida.

La funció de processos de pagament et permet:

 • Cobrar de forma en línia i offline.
 • Gestionar pagaments de diferents monedes amb total seguretat.
 • Controlar les devolucions de pagaments fallits o involuntaris.

Registre gratuït de 30 dies a Zoho Subscriptions

Obtenir mètriques clau sobre els seus processos comercials

Subscripcions a Zoho et permet generar més de 30 models d'informes sobre l'anàlisi del procés comercial com ara: informes sobre vendes o ingressos, per reconèixer ràpidament l'estat del teu negoci.

Aquesta funció us ofereix:

 • Comprovar informació útil amb una vista ràpida des del tauler.
 • Obtenir informació rellevant sobre el MMR i la taxa d'abandó.
 • Conéixer les teves obligacions fiscals.
 • Rebre informes al teu correu electrònic.

Mantingueu un control total sobre les subscripcions dels vostres clients

FUNCIONALITATS DE ZOHO SUBSCRIPTIONS

Gestiona les subscripcions dels clients.

Ajusta els teus productes i serveis per adaptar-los a l'estratègia de preus de la teva empresa i assegura't que els clients obtinguin el que necessiten, la funció de gestió de subscripcions us permet:

 • Crear plans, promocions i descomptes.
 • Creeu un portal d'autoservei per als vostres clients
 • Gestiona subscripcions de múltiples clients
 • Dissenyeu factures per als diferents subscriptors

Adapta cada subscripció a les necessitats del teu client.

Canvia tots els aspectes necessaris per crear un perfil únic per a cada empresa amb què treballis i reflecteix la identitat de la teva empresa en cada procés comercial.

Les funcions de personalització de Subscripcions a Zoho et permetran:

 • Exegir entre una àmplia gamma de plantilles per a les factures
 • Etiqueta els diferents pagaments i perfils de clients
 • Crea les taules de preus de manera senzilla amb ginys
automatitzar-procés-de-facturacio

Personalitza les teves API de facturació

Automatitza les tasques de facturació més freqüents i desenvolupa una base sòlida amb API REST, aquesta característica us permetrà:

 • Crear regles de flux per crear automatitzacions
 • Segueix els canvis de les subscripcions
 • Configura alertes personalitzades per correu electrònic
 • Creeu pàgines segures amb allotjament a API

L'aplicació Zoho Subscriptions ofereix total integració amb les diferents eines de Zoho, amb aplicacions en dispositius mòbils, google drive, dropbox i la coneguda google suite. 

Aquesta eina també ofereix total compatibilitat amb la suite de google, moltes opcions de pagament com PayPal i amb CMS com Wordpres o Wix.

És més, Zoho Subscriptions compta amb una prova gratuïta i aplicació mòbil

PREUS I TARIFES DE ZOHO SUBSCRIPTIONS

NECESSITES SABER MÉS?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

Registra't a la nostra Newsletter 

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Subscripcions a Zoho
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
Subscripcions i membres
Preu
EUR 0
Pàgina de destinació