ZOHO SPRINTS - Planificació

GESTIONA, PLANIFICA I MILLORA ELS TEUS EQUIPS DE TREBALL

Què és Zoho Sprints?

Zoho Sprints és una eina de la Suite de Zoho que ajudarà el seu equip a planificar, tenir un seguiment i fer de manera més efectiva les tasques.

Aquesta aplicació és fàcil i senzilla d'utilitzar, amb aquesta eina el vostre equip de treball podrà centrar-se en el que és realment important, generar la millor feina possible en el menor temps.

Gestionar un grup de treball remot ja no serà un problema, amb Zoho Sprints els equips remots podran proposar idees o treballar plegats des de qualsevol lloc amb qualsevol dispositiu. També podeu crear notificacions personalitzables sobre terminis importants.

zoho-sprint

Per què puc fer servir Zoho Sprints?

Zoho Sprints s'encarregarà de facilitar el feedback entre els membres de l'equip, agilitzant els projectes en què estigui treballant, podrà solucionar de manera ràpida els imprevistos que apareguin durant el desenvolupament del projecte, a part de poder rebre informació dels clients.

La forma d'organització de Zoho Sprints està basada en el model organitzatiu Scrum, un terme procedent del rugbi, que fa referència a la forma en què un equip treballa conjuntament per fer avançar els projectes de manera eficaç.

Amb aquesta eina duràs a terme els projectes que et planteges d'una manera ràpida atès que la amb aquesta eina podràs planificar i fer un seguiment del progrés amb exactitud de tots els punts del projecte on treballa el seu equip.

Si un equip de treball es troba en una dinàmica de millora contínua, és un distintiu que és un grup d'èxit. Amb Zoho Sprints podràs aconseguir que els treballadors del grup descobreixin maneres de ser més productius i millorar la seva agilitat mitjançant un cronograma personalitzat.

Permet un registre simple sobre les hores facturables i no facturables, amb aquesta funció podrem donar als clients una estimació del temps que hem emprat per realitzar el seu projecte o crear-nos una idea sobre el que trigarem a realitzar un projecte futur de característiques similars.

Com millorar el meu equip de treball amb Zoho Sprints?

  • Per a cada projecte que creus, es crearà automàticament una llista de priorització per a les tasques. I una vista ràpida sobre la informació més important i una visió general pel projecte.
  • Millores en la planificació: Pren el control total sobre el projecte, creant un flux de treball pel qual els usuaris i els clients puguin veure l'estat actual del projecte. Zoho Sprints us permetrà crear apartats de prioritat a les tasques, per tenir sota control el seu estat i la importància d'aquestes.
  • Millores en les trameses: Planifica els llançaments dels treballs o realitza un seguiment al mil·límetre amb els informes que genera l'aplicació. Zoho Sprints s'integra totalment amb Jenkins, garantint que et puguis adonar de qualsevol error.
  • Panell de seguiment: Amb el tauler de control de l'aplicació podràs portar un seguiment del progrés dels treballs de més prioritat. Adapta't a les necessitats del teu equip mitjançant fluxos de treball totalment personalitzables

Treballar amb diversos equips ja no serà un problema, Zoho Sprints incorpora una plataforma anomenada Sincronice, amb la qual gestionar diversos grups de treball no serà un problema donat als informes actualitzats que podràs generar en qualsevol moment

A banda de la plataforma us ofereix l'avantatge addicional de tenir total integració amb el conjunt de Zoho i altres aplicacions de tercers

Aquesta eina de Zoho genera informes de forma automàtica amb informació útil que donaran sentit a les dades perquè les pugui utilitzar de manera que pugui millorar els seus equips de treball. 

Alguns informes que genera són:

  • Gràfics de treballs pendents i realitzats.
  • Gràfic de velocitat de realització.
  • Diagrama amb tota la informació del projecte en què treballa

Adapta, agilitza i millora els teus equips de treball amb Zoho Sprints

PREUS I TARIFES DE ZOHO SPRINTS

NECESSITES SABER MÉS?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

Registra't a la nostra Newsletter 

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho Sprints
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
Gestió de projectes
Preu
EUR 5
Pàgina de destinació