Com utilitzar ZOHO MEETING

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

QUÈ ÉS I PERQUÈ SERVEIX ZOHO CRM MEETING?

És una eina que et permeti fer conferències amb els teus clients i obtenir mètriques per analitzar el temps que consumeixes amb cada client en relació amb els beneficis obtinguts, així podràs esbrinar com ser més productiu amb els teus clients.

zoho-meeting-logo

Crea les teves videoconferències amb Zoho Meeting

"Realitza conferències, afegeix-les a la fitxa de client i coneix quin temps consumeixes amb cada client"

Quines són les funcions de Zoho Meeting?

Permetre als assistents parlar 

Ara els organitzadors i coorganitzadors poden permetre que qualsevol assistent parli durant un seminari web utilitzant l'opció Permetre parlar . El discurs de l'assistent es capturarà a l'enregistrament del seminari web, i els organitzadors i coorganitzadors poden revocar el permís per parlar en qualsevol moment. Permetre que els assistents al seminari web parlin

Uneix-te al webinar des de l'aplicació iOS

Els assistents ara es poden unir a seminaris web sobre la marxa utilitzant l'aplicació Zoho Meeting iOS. Poden formular preguntes, participar en enquestes, veure i escoltar la presentació des dels dispositius iOS. Uneix-te al webinar des d'iPhone / iPad

Copia l'enllaç únic d'un webinar registrat

Els organitzadors del seminari web ara poden copiar l'enllaç d'unió únic per a cada assistent i compartir-lo amb ells si cal

Edició de la reunió

Donar el control a Mac

Els participants de la reunió que són usuaris de Mac ara poden fer servir la funció  Donar control que permet a un altre participant prendre el control de la pantalla. Aquesta característica ja existeix per als usuaris del Windows.

Donar el control a mac 

Ajustaments d'organització millorats

Els administradors de l'organització ara poden habilitar o deshabilitar les notificacions de so a les reunions, els correus electrònics de notificació de registre per als organitzadors dels seminaris web, els correus electrònics de confirmació de registre per als inscrits als seminaris web i els correus electrònics dagraïment que savien als assistents després dels seminaris web. 

Pantalla de configuració inicial per a usuaris nous

Els nous usuaris ara poden afegir membres a la vostra organització just després de registrar-se amb la nova configuració de pantalla inicial. 

Millora del servidor de conferència

Hem realitzat algunes millores per millorar el problema del retard dàudio per als participants que suneixen des de xarxes de baix ample de banda. També hem fet canvis importants per millorar la transmissió d'àudio i vídeo durant les sessions, per a trucades més estables des de xarxes amb diferents velocitats. 

Presentant l'extensió del Firefox

Hi ha bones notícies per als usuaris de Mozilla Firefox. Ara podeu afegir l'extensió de Zoho Meeting al vostre navegador i tenir a mà les vostres reunions i seminaris web.

Registra't i prova Zoho Meeting durant 1 mes de forma gratuïta

Altres millores de Zoho Meeting

Hem millorat l'experiència dels usuaris dels assistents que participen en reunions i seminaris web a través d'aplicacions mòbils.
Ara podeu veure o descarregar els enregistraments de les vostres reunions i seminaris web des de tots els dispositius mòbils i navegadors, eliminant la necessitat de canviar de dispositiu o navegador.
Ara podeu veure els enregistraments immediatament després de les seves reunions i seminaris web, sense necessitat d'esperar que estiguin llistes.
L'Informe d'assistents dels seminaris web ara us ofereix més detalls que inclouen enquestes, preguntes i respostes, assistents i sol·licitants perduts.
Als presentadors i participants que enfronten errors de dispositius de micròfon i càmera web en unir-se a les sessions se'ls mostren els missatges apropiats que els ajuden a identificar i resoldre problemes.
Ens hem traslladat a la darrera fita de seguretat. L'enllaç de la política de privadesa també s'ha afegit a la pàgina de registre del seminari web.
El problema de mostrar el vídeo de la càmera web fins i tot després de deshabilitar la configuració de vídeo de lorganització ha estat corregit Ara es comparteix la càmera web en funció de la configuració del vídeo de lorganització.
Tots els correus electrònics automatitzats de reunions i seminaris web ara tindran el nom de la vostra organització com el nom del remitent.
El problema de les respostes de les enquestes que falten i les preguntes i respostes plantejades pels assistents que es van unir amb enllaços duplicats s'ha solucionat ara. Ara podeu veure les vostres dades als informes de seminari web.
Esperem que aquestes característiques i millores realment millorin les vostres reunions i seminaris web. Prova'ls i comparteix la teva experiència amb nosaltres.

Moltes empreses prefereixen que una consultoria de màrqueting digital especialitzada els instal·li aquesta eina a la seva empresa. Per això a Millennials Consulting et donem un cop de mà i instal·lem Zoho Meeting en base a les necessitats de la teva empresa.

Anem!

NECESSITES SABER MÉS?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

CONTACTA AMB NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

Registra't a la nostra Newsletter 

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Reunió Zoho
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
Comunicació
Preu
EUR 0
Pàgina de destinació