Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Zoho MarketingHub s'integra amb ZeroBounce i Validity

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
¡L'últim de Zoho ha arribat! La nova integració de Zoho MarketingHub amb ZeroBounce & Validity ja és aquí, coneix els avantatges.
Zoho MarketingHub s'integra amb ZeroBounce i Validity
Continguts

Integració Zoho MarketingHub amb ZeroBounce i Validity

Des de Zoho han estat treballant àrduament perquè la seva aplicació funcioni sense problemes i això, de vegades, implica que l'empresa rebi ajuda de tercers per dur a terme les tasques amb el processament de les dades de totes les empreses que contracten els seus serveis. Des de Millennials Consulting tenim la sort de dir que Zoho ha contractat dos nous tercers, ZeroBounce i Validity. Per fi Zoho MarketingHub s'integra amb ZeroBounce & Validity

Zoho MarketingHub s'integra amb ZeroBounce & Validity

Compromisos entre Zoho i la seva integració amb ZeroBounce i Validity:

  1. ZeroBounce ens ajudarà a eliminar adreces de correu electrònic no vàlides, trampes de correu brossa i evitar la inclusió de dominis en llistes negres. Per això, hem de compartir les adreces de correu electrònic dels seus clients amb ells. La validació es produirà als llocs on afegeix contactes (importació, sincronització, addició de contactes, formularis de registre, etc.) i, per tant, ajuda a mantenir la higiene de la llista.
  2. La validesa assegura la millor ubicació de la safata dentrada. Compartirem les dades de la vostra campanya (adreça del remitent, contingut del correu electrònic i línia d'assumpte) amb elles per a la seva anàlisi i ens notificaran si els vostres missatges arriben a la safata d'entrada de diversos proveïdors de bústies de correu. Això millora la capacitat de lliurament de la campanya en general, el que resulta en resultats efectius de màrqueting per correu electrònic.

Zoho MarketingHub integra amb ZeroBounce i Validity

Quan obtinc la meva integració amb ZeroBounce i Validity?

Aquestes integracions entraran en vigor per a tots els usuaris de Zoho MarketingHub, per defecte, dins dels següents 45 dies . Zoho s'ha encarregat de fer contactes sòlids i una bona integració de Zoho MarketingHub amb ZeroBounce i Validity per assegurar-se que totes les nostres dades es manegin de la manera correcta, amb la mateixa cura que Zoho ho fa. També han realitzat les avaluacions necessàries de seguretat de la informació i protecció de dades per assegurar-nos a tots que les seves pràctiques de maneig de dades compleixin els alts estàndards establerts per Zoho.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO