Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Zoho Finance | Tot el que Necessites Saber

Picture of Bernardino García Gil
Bernardino Garcia Gil
Encara no coneixes els beneficis que et pot donar Zoho Finance? Entra i informa't sobre què t'ofereix l'eina de la Suite de Zoho.
pagament online
Continguts

Des de la facturació fins a la gestió de comandes i la comptabilitatZoho Finance Plus té totes les eines que necessiteu per optimitzar totes les vostres operacions administratives.

Gràcies a aquesta eina, obtindràs beneficis com:

  • Tenir diferents aplicacions de treball en una única plataforma.
  • Processos de facturació totalment automatitzats.
  • Mètode de facturació recurrent.
  • Flux daprovació de reemborsaments totalment automatitzat.
  • Informació actualitzada a temps real entre les aplicacions connectades.
  • Fàcil administració entre diferents usuaris.

Característiques de Zoho Finance Plus

Zoho Finance és un programari de comptabilitat al núvol que ajuda les empreses de totes les mides a gestionar les seves finances de forma més eficaç. Ofereix un conjunt complet de funcions, que inclouen:

Comptabilitat: inclou un mòdul de comptabilitat complet que permet a les empreses fer un seguiment dels seus ingressos i despeses, gestionar els seus comptes per pagar i per cobrar i generar informes financers.

facturació: Zoho Finance també inclou un mòdul de facturació i facturació que ajuda les empreses a crear i enviar factures, fer un seguiment dels pagaments i gestionar els seus comptes de clients.

Gestió de despeses: Zoho Expense és un mòdul independent que ajuda les empreses a automatitzar el seu procés de gestió de despeses. Permet als empleats presentar les despeses en línia, obtenir la seva aprovació per part dels gerents i rebre reemborsaments ràpidament.

Pagaments en línia: Zoho Finance Plus, la versió més completa, inclou una funció de pàgines de pagament allotjades que permet a les empreses acceptar pagaments en línia únics i recurrents.

Zoho Finance és fàcil dusar i assequible, el que el converteix en una opció popular per a empreses de totes les mides. També és altament personalitzable, per la qual cosa les empreses poden adaptar-lo a les necessitats específiques.

Aquí hi ha alguns dels beneficis d'usar Finance

Millora de l'eficiència: pot ajudar les empreses a automatitzar moltes de les seves tasques financeres, com ara la comptabilitat, la facturació i la gestió de despeses. Això pot alliberar el temps dels empleats perquè es puguin centrar en tasques més estratègiques.

Millor visibilitat financera: proporciona a les empreses una vista en temps real de les seves finances. Això els pot ajudar a prendre millors decisions financeres i identificar possibles problemes des del principi.

Costos reduïts: és una solució basada en el núvol, per la qual cosa les empreses no necessiten invertir en cap maquinari ni programari. Això els pot ajudar a estalviar diners en costos de TI.

Major escalabilitat: es pot escalar fàcilment cap amunt o cap avall a mesura que les empreses creixen. Això ho converteix en una bona opció per a empreses de totes les mides.
Zoho Finance és una eina valuosa per a empreses de totes les mides. Pot ajudar les empreses a millorar la seva eficiència financera, visibilitat i escalabilitat.

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Llibres Zoho
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
Comptabilitat
Preu
EUR 10
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

J Guerrer
J Guerrer
4. Juliol, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Vaig tenir una excel·lent experiència treballant amb Millenials per a la implementació de Zoho CRM a la meva empresa. Des del primer contacte, l'equip va demostrar un coneixement profund del sistema i una gran disposició per adaptar l'eina a les nostres necessitats específiques. La fase de planificació va ser exhaustiva i ben estructurada, cosa que va facilitar una implementació fluida i sense contratemps. Vaig apreciar particularment el seu enfocament personalitzat i la seva capacitat per resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. El suport postimplementació també ha estat excepcional. Sempre estan disponibles per respondre preguntes i proporcionar assistència addicional quan cal. Gràcies a Millenials, ara tenim un sistema CRM robust i eficient que ha millorat significativament la nostra gestió de clients i processos interns. Recomano encaridament a Millenials per a qualsevol empresa que busqui una implementació professional i sense problemes de Zoho CRM.
Alba Martinez Salvador
Alba Martinez Salvador
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Molts professionals tot l'equip. Hem fet el Kit Digital amb ells i estem molt contents amb el servei que ens han donat per impulsar el nostre negoci.
Francisco Mora
Francisco Mora
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Una experiència molt professional. Álvaro és molt atent i eficaç i el Xavi, realment és molt bon professional; capta ràpidament les idees, les millora sobre la marxa i les materialitza en una web que fins i tot supera les expectatives.
Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.