Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Tot el que has de saber sobre Zoho Espanya

Picture of Bernardino García Gil
Bernardino Garcia Gil
integrar zoho crm amb oracle
Continguts

ZOHO ESPANYA

El primer a destacar és que Millennials Consulting és l'empresa partner premium de Zoho a Espanya més important del país.

Tot i que sigui una pàgina web nascuda a l'Índia, Zoho té un alt nombre d'usuaris a Espanya. Això, producte directament de l'auge empresarial que el país europeu ha experimentat aquests darrers anys, és necessària una manera molt més fàcil i senzilla de coordinar tota una empresa i, d'igual manera, millorar-ne la productivitat fins i tot més no poder.

És per això dit que no és estrany que Zoho a Espanya sigui tota una tendència per a les petites i grans empreses, sent majoritàriament usada l'aplicació Zoho CRM, especialista a gestionar les vendes i brindar un entorn ideal per promoure el màrqueting, sigui aquest de caràcter digital o físic.

Què esperar de Zoho en Espanyol?

Només el millor pel que fa a aplicacions web desenvolupades per a empreses és el que pots esperar de Zoho a Espanya. Amb les Zoho CRM App es planteja facilitar l'ambient de treball alhora que s'avança i es multipliquen les vendes de l'empresa, independentment del tipus de servei o producte que aquesta pugui oferir. Tot, gràcies a un entorn digital i en línia molt senzill d'utilitzar que compleix qualsevol tipus d'exigència que es puguin tenir.

zoho-espanya-millennials-consulting

Amb Zoho CRM, tant l'administrador com els altres treballadors de l'empresa tindran una gran quantitat d'eines que els faran millorar i ser cada cop millor a la feina. Entre aquestes eines bé podràs trobar:

  • Zoho creador, especialitzada en la creació i la gestió de les bases de dades de l'empresa.
  • Zoho Site24x7, la qual us permet controlar i seguir tots els processos d'una pàgina web en general.
  • Zoho xat, ideal per xerrar a nivell empresarial tant de forma interna com externa.
  • Zoho wiki, capaç de crear wikis tant privades com públiques.

Les aplicacions de Zoho España es divideixen en tres grups i sol tenir una renda bàsica de 12 euros a l'any, podent disposar del pla Premium empresarial de Zoho que costa 35 euros anuals. Què esperes per contractar-los?

[el seu_button url="https://payments.zoho.com/ResellerCustomerSignUp.do?id=5b3981e664adc4397308bbe1c30845b4&locale=ca" target="blank" style="flat" background="#8f1135 »]Contracta Zoho Crm[/el seu_button]


zoho-webinars-registre

Opinions sobre Zoho CRM espanyol

La majoria de les opinions sobre Zoho en espanyol concorden que la mateixa és una plataforma fiable, on qualsevol empresa pot accedir i veure beneficiada de totes les aplicacions que Zoho té per millorar així la productivitat de l'empresa.

Davant això comentat, val ressaltar que l'aplicació de Zoho més utilitzada és la coneguda com a Zoho CRM, sent aquesta l'aplicació que permet gestionar i organitzar tot allò que es relacioni amb les vendes de l'empresa, tenint així la possibilitat també de manejar el màrqueting de la mateixa i elevar els ingressos propis de tota l'organització empresarial.

Zoho

Les opinions sobre Zoho CRM fan constar que, tant en espanyol com en qualsevol altre idioma, la plataforma compleix allò que diu i efectivament millora la qualitat i el treball de la pròpia empresa.

El millor de tot, és que aquesta plataforma en línia de Zoho compta amb un gran nombre d'aplicacions que també es poden utilitzar de manera individual, com és el cas de Zoho CRM email, capaç de gestionar qualsevol tipus de compte o correu electrònic que tinguis de manera personal i tenir-ho tot ordenat allà, en un sol lloc.

No dubtis de Zoho en Espanyol ni de la seva eficiència tant a nivell individual com empresarial.

[el seu_button url="https://payments.zoho.com/ResellerCustomerSignUp.do?id=5b3981e664adc4397308bbe1c30845b4&locale=ca" target="blank" style="flat" background="#8f1135 »]Contracta Zoho Crm[/el seu_button]

Títol
Tot el que has de saber sobre Zoho Espanya
Nom de l'article
Tot el que has de saber sobre Zoho Espanya
Descripció
✅Crm Zoho España facilita l'ambient de treball alhora que avancen i es multipliquen les vendes de l'empresa. Demana'ns pressupost ☎ 679910307
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

J Guerrer
J Guerrer
4. Juliol, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Vaig tenir una excel·lent experiència treballant amb Millenials per a la implementació de Zoho CRM a la meva empresa. Des del primer contacte, l'equip va demostrar un coneixement profund del sistema i una gran disposició per adaptar l'eina a les nostres necessitats específiques. La fase de planificació va ser exhaustiva i ben estructurada, cosa que va facilitar una implementació fluida i sense contratemps. Vaig apreciar particularment el seu enfocament personalitzat i la seva capacitat per resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. El suport postimplementació també ha estat excepcional. Sempre estan disponibles per respondre preguntes i proporcionar assistència addicional quan cal. Gràcies a Millenials, ara tenim un sistema CRM robust i eficient que ha millorat significativament la nostra gestió de clients i processos interns. Recomano encaridament a Millenials per a qualsevol empresa que busqui una implementació professional i sense problemes de Zoho CRM.
Alba Martinez Salvador
Alba Martinez Salvador
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Molts professionals tot l'equip. Hem fet el Kit Digital amb ells i estem molt contents amb el servei que ens han donat per impulsar el nostre negoci.
Francisco Mora
Francisco Mora
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Una experiència molt professional. Álvaro és molt atent i eficaç i el Xavi, realment és molt bon professional; capta ràpidament les idees, les millora sobre la marxa i les materialitza en una web que fins i tot supera les expectatives.
Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.