ZOHO BACKSTAGE - Esdeveniments

CREA I GESTIONA EL TEU ESDEVENIMENT ONLINE O PRESENCIAL DE MANERA SENZILLA

QUÈ ÉS ZOHO BACKSTAGE?

Zoho Backstage és una plataforma en línia que et permetrà organitzar esdeveniments de manera eficaç mitjançant un programari d'administració d'esdeveniments, podreu planificar i organitzar tota mena de conferències, reunions i llançaments de productes per generar un major impacte amb un menor cost de temps i diners.

Amb aquesta eina podràs generar pàgines de manera senzilla amb tota la informació necessària de l'esdeveniment, amb tots els detalls com ara una pàgina on especifiqueu a quina hora i quin ponent realitzarà una presentació.

aquesta aplicació et permetrà dissenyar gestionar i organitzar esdeveniments empresarials de manera senzilla. Podràs promocionar i planificar fires i altres esdeveniments a gran escala.

Amb Zoho Backstage aconseguiràs que el teu esdeveniment sigui una experiència única mitjançant una pàgina web atractiva, totalment configurable, senzilla d'utilitzar i crear mitjançant plantilles predefinides que podràs modificar al teu gust sense coneixements previs de disseny web o programació.

Aquesta plataforma forma part de la Suite Zoho i incorpora eines d'edició que us permetran crear un lloc web responsive per al teu esdeveniment de manera senzilla, des del qual podreu promocionar els vostres esdeveniments, gestionar la venda d'entrades, rebre pagaments o organitzar ponents, assistents i els seus patrocinadors.

Per què necessites Zoho Backstage?

Zoho Backstage us permet promocionar el vostre esdeveniment i donar a conèixer cada detall, podràs realitzar esdeveniments virtuals amb l'extensió Zoho Backstage OnAir o transmetre el teu esdeveniment presencial de manera online a la pàgina web creada amb aquesta aplicació.

l'eina genera informació a temps real sobre el teu esdeveniment, com la cancel·lació d'alguna ponència, dades que vulguis ressaltar i promocionar a xarxes socials per mantenir actualitzats els assistents i els interessats en el teu esdeveniment.

esdeveniments zoho backstage

Característiques i funcions de Zoho Backstage

Amb Zoho Backstage podràs personalitzar la pàgina web del teu esdeveniment creant espais per donar tota la informació del vostre esdeveniment perquè sigui un èxit i aixecar les expectatives. Podràs crear un lloc web atractiu i multilingüe en pocs clics mitjançant les plantilles i estils predissenyats per organitzar i donar una bona imatge del teu esdeveniment.

Podràs crear:

 • Pestanya de presentació dels ponents on podràs afegir una foto, petites descripcions, un apartat de preguntes o vídeos de presentació
 • Pestanya de patrocinadors i partners
 • Un apartat de registre per a l'esdeveniment 
 • Un apartat en què generar continguts a temps real sobre el teu esdeveniment
 • Un espai on gestionar les vendes d'entrades i rebre pagaments a l'instant
 • et permetrà crear una agenda de l'esdeveniment personalitzable per mantenir informats els assistents
zoho-back-stage

Amb aquesta eina maximitzaràs l'abast del teu esdeveniment, podent incorporar la pàgina creada amb Zoho Backstage a altres llocs webs, blogxarxes socials o promocionar-la en xarxes socials mitjançant els banners personalitzats que et permet crear sense tenir experiència de disseny.

El registre per assistir al vostre esdeveniment serà més senzill que mai.

Podràs enviar correus electrònics i mantenir un control de les entrades venudes mitjançant pagaments instantanis, et permet crear tiquets personalitzats amb la teva imatge de marca, definir-ne el disseny, els tipus d'entrades, preus i crear fins i tot opcions VIP.

Aconsegueix tota la informació sobre el teu esdeveniment mitjançant el tauler de control de Zoho Backstage.

Aquesta aplicació et ofereix informació del teu esdeveniment de manera senzilla, podràs conèixer tots els registres, vendes d'entrades o tiquets, el recompte d'assistents, les sessions dels usuaris de la seva pàgina web i molta més informació útil per millorar el teu esdeveniment.

Interactua amb els assistents del teu esdeveniment

podràs fomentar la participació al teu esdeveniment mitjançant enquestes o permetent que els assistents al teu esdeveniment puguin formular preguntes en un xat interactiu en temps real.

Crea una agenda interactiva totalment personalitzable per mantenir informats els assistents.

Fomenta l'assistència al teu esdeveniment

Crea un sistema de medalles o èxits per a cada esdeveniment mitjançant codis QR per crear un rànquing d'assistències als teus esdeveniments, així els assistents o ponents podran saber a quants dels teus esdeveniments han assistit i podràs tenir una classificació dels assistents segons les seves preferències.

que és zoho backstage que és

Resum de Zoho Backstage:

 • podràs obtenir informació del teu esdeveniment a l'instant mitjançant informes que genera laplicació.
 • Et permet dissenyar la teva web de manera senzilla
 • Disposa d'una aplicació mòbil per a assistents i per modificar tota la pàgina de manera senzilla
 • Podràs crear una agenda del teu esdeveniment 
 • Té una funció per col·locar la localització del teu esdeveniment amb un mapa interactiu de Google maps
 • T'ofereix la possibilitat de crear pàgines personalitzades de contacte, compra d'entrades o localització de l'esdeveniment
 • T'ajudarà amb la gestió d'oradors, patrocinadors i assistents.
 • podràs crear xats perquè els assistents facin preguntes i comentaris
 • Facilita la difusió de l'esdeveniment a xarxes socials, blogso pàgines web
 • Podràs crear imatges i banners de manera senzilla per augmentar la visibilitat.
 • posseeix un panell de control intuïtiu i de fàcil ús
 • Ofereix total integració amb Zoho CRM, Zoho ShowTime i Zoho Expense.

Per a més informació visiteu el Web Oficial | Zoho Backstage

PREUS I TARIFES ZOHO BACKSTAGE

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho Backstage
Sistema operatiu
Zoho CRM
Programari Category
Gestió d'esdeveniments
Preu
EUR 0
Pàgina de destinació