Què és Zoho Commerce?

Com funciona Zoho Commerce?

És una eina per  dissenyar i personalitzar el teu lloc web que a més s'adapta als requisits de la botiga de comerç electrònic. Amb Zoho Commerce es creen plantilles que responen als dispositius mòbils, personalitzant el lloc web i el disseny que més es adapta a les teves necessitats.

també està optimitzat per incloure els motors de cerca a la seva web, a més té altres funcions com habilitar perfils dels clients, interactuar amb el seu públic mitjançant el blog del lloc web, crear catàlegs de productes gràcies al vostre sistema de gestió de continguts que us permet catalogar els vostres productes en , categories sense tenir coneixements de programació. 

Vols saber els avantatges  d'implementar Zoho Commerce a la planificació estratègica de la teva empresa? El nostre equip us ajudarà a resoldre qualsevol dubte o problema.  Contacta amb Nosaltres

Moltes empreses prefereixen que una consultoria de màrqueting digital especialitzada els instal·li aquesta eina a la seva empresa. Per això a Millennials Consulting et donem un cop de mà i instal·lem Zoho Commerce en base a les necessitats de la teva empresa perquè converteixis més leads.

Anem!

Registre Zoho Commerce gratis 30 dies

PREUS I TARIFES DE ZOHO ANALYTICS

NECESSITES SABER MÉS?

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho Commerce
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
Comerç electrònic
Preu
EUR 22
Pàgina de destinació