6 Recomanacions per millorar la velocitat web de la teva pàgina

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

6 Recomanacions per millorar la velocitat web de la teva pàgina

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols millorar la velocitat web de la teva pàgina i no saps com? Aquí us donem 6 consells que us ajudaran a millorar en aquest apartat.
velocitat web

Per aconseguir tenir un bon posicionament als cercadors, un alt nivell de visites i també més transaccions, has de tenir clar que la velocitat web és una cosa primordial. Si us interessa saber com millorar-la, segueix llegint aquest article.

Els ecommerce (botigues en línia), per exemple, solen contenir una gran quantitat d'imatges perquè tenen molts productes que han d'ensenyar als usuaris. Hi han de ser, és clar, però recorda comprimir-les i optimitzar-les per als cercadors.

Com fem això? Podeu comprimir-les amb eines d'edició d'imatges amb BeFunky, Gimp o Photoshop, fins i tot directament amb eines Online com “iloveimg”. Gràcies a això milloraràs considerablement la velocitat web de la teva pàgina.

 En certes ocasions en què les fotos utilitzades han estat captades per tu mateix, aquestes imatges contenen informació innecessària per a la web (model de la càmera, ubicació, etc). Desfeu-vos d'aquesta informació per estalviar espai.

Consell 2: Evita les redireccions innecessàries

Intenta no crear redireccions 301 si no són completament necessàries. Per descomptat, són importants per redirigir una URL i no perdre prestigi de la teva web, però no n'hi ha d'haver en excés. Com menys redireccions, més gran serà la velocitat web.

Consell 3: Externalitzar els fitxers CSS

Això ajudarà a reduir el codi font de la pàgina. Heu de combinar els documents JavaScript amb el codi CSS. L'explicació a això és senzilla, CSS té molta quantitat de codi que serà llegit cada cop que s'obri la pàgina. Aquest temps pot ser estalviat si els documents comentats s'externalitzen a un fitxer extern.

temps de càrrega web

Consell 4: Bon ús de la memòria cau

Cal tenir clar que els fitxers de la pàgina que no canvien en moure'ns per la web, han de ser “caché” per al navegador. Aquests fitxers no s'han de carregar cada vegada que ens moguem per les diferents landings de la nostra web.

Consell 5: Ordre de càrrega del contingut.

No tot el contingut de la pàgina web s'ha de carregar alhora per la senzilla raó que no tot el contingut del lloc és igual dimportant. Hi ha d'haver un ordre en què el contingut principal es carregui abans i, un cop aquest s'hagi carregat, es pot carregar la resta que serà més secundària. Sens dubte, ajudarà a la velocitat web.

Consell 6: Optimitza la web per a dispositius mòbils.

Les sigles AMP es refereixen a les pàgines per a mòbils accelerades. El seu objectiu és aconseguir que les web per a mòbil es moguin de manera més veloç. Això és realment important perquè, actualment, la majoria de les cerques a Google es fan des d'un dispositiu mòbil.

Consell 7: Afegir més codis CSS i HTML i menys CMS

És cert que els continguts i gestors que presenta el CMS, la majoria, són de gran ajuda per a la plataforma. Tot i això, en els camps virtuals actuals genera codis superflus que provoca una mala connexió a la web, a més d'afegir continguts innecessaris.

Per aquest motiu, tingueu en compte el consell que us donem d'eliminar els codis de CMS i canvieu-los pels CSS o HTML. Aquests només presten línies de codis necessàries per a tu i milloraran l'aspecte del teu velocitat web, aconseguint que les pàgines carreguin més ràpid sense importar el pesat de l'arquitectura.

Consell 8: Desinstal·la tota aplicació o plugins que no serveixi

Si no ho has notat, la majoria dels llocs web han de fer servir com a mínim 5 plugins per poder disminuir els problemes amb el sistema en passar els dies. No obstant això, pot ser que la majoria d'aquests no siguin útils o deixeu d'utilitzar-los als dies, per la qual cosa és recomanable eliminar-los.

No permetis que hi siguin fent la teva pàgina pesada i sense bon posicionament entre les xarxes. Més aviat, continua investigant sobre els plugins més senzills, clars i fàcils que aportin rapidesa a la teva pàgina. Alhora, continua configurant codis simples.

html velocitat web

Velocitat Web: Conclusió

Millorar l' velocitat web de la teva pàgina és primordial per obtenir un bon posicionament en els motors de cerca i per a la bona experiència dels usuaris. És una cosa que els cercadors tenen molt en compte pel que hi ha d'haver una feina de anàlisi i optimització de tant en tant.

Òbviament, hi pot haver problemes de temps de càrrega que no són culpa de la web (qualitat de les dades d'internet de l'usuari, potència informàtica o memòria de la memòria cau). Això no obstant, si segueixes els consells que t'hem donat en aquest article, milloraràs la velocitat web i aconseguiràs que els teus usuaris coneguin de millor manera els teus productes o serveis.

Davant l'alta competència a internet, les pàgines amb alta velocitat web prenen un avantatge considerable davant dels seus competidors. L'optimització de la teva web ha de ser contínua i sempre ha de ser una mica a tenir en compte.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per Marketplace ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
6 Recomanacions per millorar la velocitat web de la teva pàgina
Nom de l'article
6 Recomanacions per millorar la velocitat web de la teva pàgina
Descripció
Vols millorar la velocitat web de la teva pàgina i no saps com? Aquí us donem 6 consells que us ajudaran a millorar en aquest apartat.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO