6 Recomanacions per millorar la velocitat web de la teva pàgina

6 Recomanacions per millorar la velocitat web de la teva pàgina

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols millorar la velocitat web de la teva pàgina i no saps com? Aquí us donem 6 consells que us ajudaran a millorar en aquest apartat.
velocitat web

Per aconseguir tenir un bon posicionament als cercadors, un alt nivell de visites i també més transaccions, has de tenir clar que la velocitat web és una cosa primordial. Si us interessa saber com millorar-la, segueix llegint aquest article.

Els ecommerce (botigues en línia), per exemple, solen contenir una gran quantitat d'imatges perquè tenen molts productes que han d'ensenyar als usuaris. Hi han de ser, és clar, però recorda comprimir-les i optimitzar-les per als cercadors.

Com fem això? Podeu comprimir-les amb eines d'edició d'imatges amb BeFunky, Gimp o Photoshop, fins i tot directament amb eines Online com “iloveimg”. Gràcies a això milloraràs considerablement la velocitat web de la teva pàgina.

 En certes ocasions en què les fotos utilitzades han estat captades per tu mateix, aquestes imatges contenen informació innecessària per a la web (model de la càmera, ubicació, etc). Desfeu-vos d'aquesta informació per estalviar espai.

Consell 2: Evita les redireccions innecessàries

Intenta no crear redireccions 301 si no són completament necessàries. Per descomptat, són importants per redirigir una URL i no perdre prestigi de la teva web, però no n'hi ha d'haver en excés. Com menys redireccions, més gran serà la velocitat web.

Consell 3: Externalitzar els fitxers CSS

Això ajudarà a reduir el codi font de la pàgina. Heu de combinar els documents JavaScript amb el codi CSS. L'explicació a això és senzilla, CSS té molta quantitat de codi que serà llegit cada cop que s'obri la pàgina. Aquest temps pot ser estalviat si els documents comentats s'externalitzen a un fitxer extern.

temps de càrrega web

Consell 4: Bon ús de la memòria cau

Cal tenir clar que els fitxers de la pàgina que no canvien en moure'ns per la web, han de ser “caché” per al navegador. Aquests fitxers no s'han de carregar cada vegada que ens moguem per les diferents landings de la nostra web.

Consell 5: Ordre de càrrega del contingut.

No tot el contingut de la pàgina web s'ha de carregar alhora per la senzilla raó que no tot el contingut del lloc és igual dimportant. Hi ha d'haver un ordre en què el contingut principal es carregui abans i, un cop aquest s'hagi carregat, es pot carregar la resta que serà més secundària. Sens dubte, ajudarà a la velocitat web.

Consell 6: Optimitza la web per a dispositius mòbils.

Les sigles AMP es refereixen a les pàgines per a mòbils accelerades. El seu objectiu és aconseguir que les web per a mòbil es moguin de manera més veloç. Això és realment important perquè, actualment, la majoria de les cerques a Google es fan des d'un dispositiu mòbil.

Consell 7: Afegir més codis CSS i HTML i menys CMS

És cert que els continguts i gestors que presenta el CMS, la majoria, són de gran ajuda per a la plataforma. Tot i això, en els camps virtuals actuals genera codis superflus que provoca una mala connexió a la web, a més d'afegir continguts innecessaris.

Per aquest motiu, tingueu en compte el consell que us donem d'eliminar els codis de CMS i canvieu-los pels CSS o HTML. Aquests només presten línies de codis necessàries per a tu i milloraran l'aspecte del teu velocitat web, aconseguint que les pàgines carreguin més ràpid sense importar el pesat de l'arquitectura.

Consell 8: Desinstal·la tota aplicació o plugins que no serveixi

Si no ho has notat, la majoria dels llocs web han de fer servir com a mínim 5 plugins per poder disminuir els problemes amb el sistema en passar els dies. No obstant això, pot ser que la majoria d'aquests no siguin útils o deixeu d'utilitzar-los als dies, per la qual cosa és recomanable eliminar-los.

No permetis que hi siguin fent la teva pàgina pesada i sense bon posicionament entre les xarxes. Més aviat, continua investigant sobre els plugins més senzills, clars i fàcils que aportin rapidesa a la teva pàgina. Alhora, continua configurant codis simples.

html velocitat web

Velocitat Web: Conclusió

Millorar la velocitat web de la teva pàgina és primordial per obtenir un bon posicionament en els motors de cerca i per a la bona experiència dels usuaris. És una cosa que els cercadors tenen molt en compte pel que hi ha d'haver una feina de anàlisi i optimització de tant en tant.

Òbviament, hi pot haver problemes de temps de càrrega que no són culpa de la web (qualitat de les dades d'internet de l'usuari, potència informàtica o memòria de la memòria cau). Això no obstant, si segueixes els consells que t'hem donat en aquest article, milloraràs la velocitat web i aconseguiràs que els teus usuaris coneguin de millor manera els teus productes o serveis.

Davant l'alta competència a internet, les pàgines amb alta velocitat web prenen un avantatge considerable davant dels seus competidors. L'optimització de la teva web ha de ser contínua i sempre ha de ser una mica a tenir en compte.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per Marketplace ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
6 Recomanacions per millorar la velocitat web de la teva pàgina
Nom de l'article
6 Recomanacions per millorar la velocitat web de la teva pàgina
Descripció
Vols millorar la velocitat web de la teva pàgina i no saps com? Aquí us donem 6 consells que us ajudaran a millorar en aquest apartat.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO