Eines de treball remot | Incorporar-ho al teu negoci?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Eines per a treball remot de Zoho

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
Per què les empreses fan servir eines de treball remot? És el futur a l'àmbit laboral? Entra en aquest post i informa't.
treball remot

Aquesta nova era ha obligat molts treballadors a introduir-se al camp del treball a distància. Simultàniament, moltes empreses s'han vist forçades a desplaçar-vos a aquesta classe d'entorns digitals per mantenir la producció o l'empresa fora de perill, en certa manera, triar mesures extremes per aconseguir cobrir tot el que es necessita per a un treball remot excelente.

És per allò comentat anteriorment que actualment hi ha moltes eines per al teletreball que ajuden les empreses a aconseguir aquesta autonomia necessària perquè els seus treballadors puguin treballar des de casa, i Zoho és una de les pioneres en fomentar aquesta classe de tasques amb totes les seves eines incorporades per al treball a llarga distància.

Programes de Zoho per a treball remot

Tots els programes que es relacionen amb el treball remot que reuneix Zoho es poden trobar i adquirir en un sol paquet anomenat Zoho Remotely, descobrint així les següents eines que facilitaran aquesta feina que s'ha d'exercir des de casa:

És una eina especialment dissenyada per crear canals de comunicació entre treballadors i caps dempresa o supervisors. Des d'aquesta eina, es poden gestionar diferents tipus de xats, fer trucades d'àudio o vídeo amb l'equip, compartint també documents i fins i tot té la possibilitat de transformar missatges en tasques.

Una altra eina que segueix la mateixa temàtica de comunicació empresarial que l'esmentada abans, tenint com a observació que aquesta s'enfoca més a l'organització de reunions i converses més contextuals que van dirigides a un gran grup de persones o treballadors.

 És una intranet on es pot comunicar de manera efectiva qualsevol persona del grup de treball, així es crea un repertori de coneixements a l'abast de tots els interessats i responsables.

És una eina virtual que s'orienta més en la col·laboració i la participació d'un equip de treball, enfocat a la creació i amb compartir documents amb altres membres de l'equip, fomentant així la col·laboració efectiva i en temps real de la feina que s'ha de dur a terme.

Una altra eina perfecta per crear taules de treball on es promou la retroalimentació alhora que s'executen els projectes de forma molt més ràpida.

Eines per a treball remot

6. Zoho Assist | programari per donar suport als clients

Està especialment dissenyada per donar suport als clients, proporcionant aquesta assistència que els seus empleats i clients necessiten independentment de la part del món on es trobin. Tot a través de seccions remotes i segures!

Aquesta és una eina capaç de permetre't veure el que el client veu de la teva marca o de tu com a empresa, aconseguint arribar fins al més profund del tema relacionat amb tecnologia de realitat augmentada per proporcionar aquesta assistència remota perfecta.

8. Zoho Writer | programa per crear i editar documents

És una eina que funciona per crear documents en comú amb altres membres de l'equip de treball, cadascú treballant des del lloc on es trobin. Aquest vindria a ser el Word Drive de Zoho!

9. Zoho Sheet | programari per crear fulls de càlcul gratuïts

Una altra eina per treball remot per al personal de l'equip que s'enfoca als fulls de càlcul, és analitzant les dades amb funcions avançades i utilitzant elements gràfics per així visualitzar tota aquesta informació necessària de manera clara i concisa. Per descomptat, podràs presentar aquesta informació als teus companys de manera ràpida i precisa!

10. Zoho Show | eina per dissenyar diapositives professionals

És una eina que et permetrà crear i desenvolupar presentacions cridaneres i que funcionen perfectament, tenint la possibilitat (igual que les últimes eines de Zoho per a treball remot abans esmentades) de compartir immediatament el que fas amb el teu equip de feina.

Treballa millor amb Zoho Remotely

Com es pot apreciar, Zoho Remotely realment compleix oferir un gran catàleg d'opcions i així facilitar el treball remot tant com sigui possible. En aquest punt i tenint totes aquestes eines, ja seria qüestió de cada treballador posar de part seva per reproduir l'ambient laboral precís a casa seva i així posar en funcionament la teva empresa a distància.

Es pot recomanar, per finalitzar amb aquest tema i complementar el darrer esmentat, tindràs de tenir disciplina suficient per fer feina remota, mantenint sempre els equips en òptim funcionament i creant el màxim possible per al bon desenvolupament de totes les labors. Així que, estaries disposat a utilitzar tot el que Zoho ofereix a nivell d'eines de treball remot?

Títol
Eines per a treball remot de Zoho
Nom de l'article
Eines per a treball remot de Zoho
Descripció
Per què les empreses fan servir eines de treball remot? És el futur a l'àmbit laboral? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO