Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Eines per a treball remot de Zoho

Picture of Bernardino García Gil
Bernardino Garcia Gil
Per què les empreses fan servir eines de treball remot? És el futur a l'àmbit laboral? Entra en aquest post i informa't.
treball remot
Continguts

Aquesta nova era ha obligat molts treballadors a introduir-se al camp del treball a distància. Simultàniament, moltes empreses s'han vist forçades a desplaçar-vos a aquesta classe d'entorns digitals per mantenir la producció o l'empresa fora de perill, en certa manera, triar mesures extremes per aconseguir cobrir tot el que es necessita per a un treball remot excelente.

És per allò comentat anteriorment que actualment hi ha moltes eines per al teletreball que ajuden les empreses a aconseguir aquesta autonomia necessària perquè els seus treballadors puguin treballar des de casa, i Zoho és una de les pioneres en fomentar aquesta classe de tasques amb totes les seves eines incorporades per al treball a llarga distància.

Programes de Zoho per a treball remot

Tots els programes que es relacionen amb el treball remot que reuneix Zoho es poden trobar i adquirir en un sol paquet anomenat Zoho Remotely, descobrint així les següents eines que facilitaran aquesta feina que s'ha d'exercir des de casa:

1. Zoho Cliq | eina per a creació de canals de comunicació

És una eina especialment dissenyada per crear canals de comunicació entre treballadors i caps dempresa o supervisors. Des d'aquesta eina, es poden gestionar diferents tipus de xats, fer trucades d'àudio o vídeo amb l'equip, compartint també documents i fins i tot té la possibilitat de transformar missatges en tasques.

2. Zoho Meeting | programa per a l'organització de reunions

Una altra eina que segueix la mateixa temàtica de comunicació empresarial que l'esmentada abans, tenint com a observació que aquesta s'enfoca més a l'organització de reunions i converses més contextuals que van dirigides a un gran grup de persones o treballadors.

3. Zoho Connect | programari per comunicar-nos de forma efectiva

És una intranet on es pot comunicar de manera efectiva qualsevol persona del grup de treball, així es crea un repertori de coneixements a l'abast de tots els interessats i responsables.

4. Zoho WorkDrive | eina per compartir documents

És una eina virtual que s'orienta més en la col·laboració i la participació d'un equip de treball, enfocat a la creació i amb compartir documents amb altres membres de l'equip, fomentant així la col·laboració efectiva i en temps real del treball que ha de dur a terme.

5. Zoho Sprints | programa per crear taules de treball

Una altra eina perfecta per crear taules de treball on es promou la retroalimentació alhora que s'executen els projectes de forma molt més ràpida.

Eines per a treball remot

6. Zoho Assist | programari per donar suport als clients

Està especialment dissenyada per donar suport als clients, proporcionant aquesta assistència que els seus empleats i clients necessiten independentment de la part del món on es trobin. Tot a través de seccions remotes i segures!

7. Zoho Lens | eina d'assistència remota

Aquesta és una eina capaç de permetre't veure el que el client veu de la teva marca o de tu com a empresa, aconseguint arribar fins al més profund del tema relacionat amb tecnologia de realitat augmentada per proporcionar aquesta assistència remota perfecta.

8. Zoho Writer | programa per crear i editar documents

És una eina que funciona per crear documents en comú amb altres membres de l'equip de treball, cadascú treballant des del lloc on es trobin. Aquest vindria a ser el Word Drive de Zoho!

9. Zoho Sheet | programari per crear fulls de càlcul gratuïts

Una altra eina per treball remot per al personal de l'equip que s'enfoca als fulls de càlcul, és analitzant les dades amb funcions avançades i utilitzant elements gràfics per així visualitzar tota aquesta informació necessària de manera clara i concisa. Per descomptat, podràs presentar aquesta informació als teus companys de manera ràpida i precisa!

10. Zoho Show | eina per dissenyar diapositives professionals

És una eina que et permetrà crear i desenvolupar presentacions cridaneres i que funcionen perfectament, tenint la possibilitat (igual que les últimes eines de Zoho per a treball remot abans esmentades) de compartir immediatament el que fas amb el teu equip de feina.

Treballa millor amb Zoho Remotely

Com es pot apreciar, Zoho Remotely realment compleix oferir un gran catàleg d'opcions i així facilitar el treball remot tant com sigui possible. En aquest punt i tenint totes aquestes eines, ja seria qüestió de cada treballador posar de part seva per reproduir l'ambient laboral precís a casa seva i així posar en funcionament la teva empresa a distància.

Es pot recomanar, per finalitzar amb aquest tema i complementar el darrer esmentat, tindràs de tenir disciplina suficient per fer feina remota, mantenint sempre els equips en òptim funcionament i creant el màxim possible per al bon desenvolupament de totes les labors. Així que, estaries disposat a utilitzar tot el que Zoho ofereix a nivell d'eines de treball remot?

Títol
Eines per a treball remot de Zoho
Nom de l'article
Eines per a treball remot de Zoho
Descripció
Per què les empreses fan servir eines de treball remot? És el futur a l'àmbit laboral? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners