Eines de treball remot | Incorporar-ho al teu negoci?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Eines per a treball remot de Zoho

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Per què les empreses fan servir eines de treball remot? És el futur a l'àmbit laboral? Entra en aquest post i informa't.
treball remot

Aquesta nova era ha obligat molts treballadors a introduir-se al camp del treball a distància. Simultàniament, moltes empreses s'han vist forçades a desplaçar-vos a aquesta classe d'entorns digitals per mantenir la producció o l'empresa fora de perill, en certa manera, triar mesures extremes per aconseguir cobrir tot el que es necessita per a un treball remot excelente.

És per allò comentat anteriorment que actualment hi ha moltes eines per al teletreball que ajuden les empreses a aconseguir aquesta autonomia necessària perquè els seus treballadors puguin treballar des de casa, i Zoho és una de les pioneres en fomentar aquesta classe de tasques amb totes les seves eines incorporades per al treball a llarga distància.

Programes de Zoho per a treball remot

Tots els programes que es relacionen amb el treball remot que reuneix Zoho es poden trobar i adquirir en un sol paquet anomenat Zoho Remotely, descobrint així les següents eines que facilitaran aquesta feina que s'ha d'exercir des de casa:

És una eina especialment dissenyada per crear canals de comunicació entre treballadors i caps dempresa o supervisors. Des d'aquesta eina, es poden gestionar diferents tipus de xats, fer trucades d'àudio o vídeo amb l'equip, compartint també documents i fins i tot té la possibilitat de transformar missatges en tasques.

Una altra eina que segueix la mateixa temàtica de comunicació empresarial que l'esmentada abans, tenint com a observació que aquesta s'enfoca més a l'organització de reunions i converses més contextuals que van dirigides a un gran grup de persones o treballadors.

 És una intranet on es pot comunicar de manera efectiva qualsevol persona del grup de treball, així es crea un repertori de coneixements a l'abast de tots els interessats i responsables.

És una eina virtual que s'orienta més en la col·laboració i la participació d'un equip de treball, enfocat a la creació i amb compartir documents amb altres membres de l'equip, fomentant així la col·laboració efectiva i en temps real de la feina que s'ha de dur a terme.

Una altra eina perfecta per crear taules de treball on es promou la retroalimentació alhora que s'executen els projectes de forma molt més ràpida.

Eines per a treball remot

6. Zoho Assist | programari per donar suport als clients

Està especialment dissenyada per donar suport als clients, proporcionant aquesta assistència que els seus empleats i clients necessiten independentment de la part del món on es trobin. Tot a través de seccions remotes i segures!

Aquesta és una eina capaç de permetre't veure el que el client veu de la teva marca o de tu com a empresa, aconseguint arribar fins al més profund del tema relacionat amb tecnologia de realitat augmentada per proporcionar aquesta assistència remota perfecta.

8. Zoho Writer | programa per crear i editar documents

És una eina que funciona per crear documents en comú amb altres membres de l'equip de treball, cadascú treballant des del lloc on es trobin. Aquest vindria a ser el Word Drive de Zoho!

9. Zoho Sheet | programari per crear fulls de càlcul gratuïts

Una altra eina per treball remot per al personal de l'equip que s'enfoca als fulls de càlcul, és analitzant les dades amb funcions avançades i utilitzant elements gràfics per així visualitzar tota aquesta informació necessària de manera clara i concisa. Per descomptat, podràs presentar aquesta informació als teus companys de manera ràpida i precisa!

10. Zoho Show | eina per dissenyar diapositives professionals

És una eina que et permetrà crear i desenvolupar presentacions cridaneres i que funcionen perfectament, tenint la possibilitat (igual que les últimes eines de Zoho per a treball remot abans esmentades) de compartir immediatament el que fas amb el teu equip de feina.

Treballa millor amb Zoho Remotely

Com es pot apreciar, Zoho Remotely realment compleix oferir un gran catàleg d'opcions i així facilitar el treball remot tant com sigui possible. En aquest punt i tenint totes aquestes eines, ja seria qüestió de cada treballador posar de part seva per reproduir l'ambient laboral precís a casa seva i així posar en funcionament la teva empresa a distància.

Es pot recomanar, per finalitzar amb aquest tema i complementar el darrer esmentat, tindràs de tenir disciplina suficient per fer feina remota, mantenint sempre els equips en òptim funcionament i creant el màxim possible per al bon desenvolupament de totes les labors. Així que, estaries disposat a utilitzar tot el que Zoho ofereix a nivell d'eines de treball remot?

Títol
Eines per a treball remot de Zoho
Nom de l'article
Eines per a treball remot de Zoho
Descripció
Per què les empreses fan servir eines de treball remot? És el futur a l'àmbit laboral? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO