Eines de treball remot | Incorporar-ho al teu negoci?

Eines per a treball remot de Zoho

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Per què les empreses fan servir eines de treball remot? És el futur a l'àmbit laboral? Entra en aquest post i informa't.
treball remot

Aquesta nova era ha obligat molts treballadors a introduir-se al camp del treball a distància. Simultàniament, moltes empreses s'han vist forçades a desplaçar-vos a aquesta classe d'entorns digitals per mantenir la producció o l'empresa fora de perill, en certa manera, triar mesures extremes per aconseguir cobrir tot el que es necessita per a un treball remot excelente.

És per allò comentat anteriorment que actualment hi ha moltes eines per al teletreball que ajuden les empreses a aconseguir aquesta autonomia necessària perquè els seus treballadors puguin treballar des de casa, i Zoho és una de les pioneres en fomentar aquesta classe de tasques amb totes les seves eines incorporades per al treball a llarga distància.

Programes de Zoho per a treball remot

Tots els programes que es relacionen amb el treball remot que reuneix Zoho es poden trobar i adquirir en un sol paquet anomenat Zoho Remotely, descobrint així les següents eines que facilitaran aquesta feina que s'ha d'exercir des de casa:

És una eina especialment dissenyada per crear canals de comunicació entre treballadors i caps dempresa o supervisors. Des d'aquesta eina, es poden gestionar diferents tipus de xats, fer trucades d'àudio o vídeo amb l'equip, compartint també documents i fins i tot té la possibilitat de transformar missatges en tasques.

Una altra eina que segueix la mateixa temàtica de comunicació empresarial que l'esmentada abans, tenint com a observació que aquesta s'enfoca més a l'organització de reunions i converses més contextuals que van dirigides a un gran grup de persones o treballadors.

 És una intranet on es pot comunicar de manera efectiva qualsevol persona del grup de treball, així es crea un repertori de coneixements a l'abast de tots els interessats i responsables.

És una eina virtual que s'orienta més en la col·laboració i la participació d'un equip de treball, enfocat a la creació i amb compartir documents amb altres membres de l'equip, fomentant així la col·laboració efectiva i en temps real de la feina que s'ha de dur a terme.

Una altra eina perfecta per crear taules de treball on es promou la retroalimentació alhora que s'executen els projectes de forma molt més ràpida.

Eines per a treball remot

6. Zoho Assist | programari per donar suport als clients

Està especialment dissenyada per donar suport als clients, proporcionant aquesta assistència que els seus empleats i clients necessiten independentment de la part del món on es trobin. Tot a través de seccions remotes i segures!

Aquesta és una eina capaç de permetre't veure el que el client veu de la teva marca o de tu com a empresa, aconseguint arribar fins al més profund del tema relacionat amb tecnologia de realitat augmentada per proporcionar aquesta assistència remota perfecta.

8. Zoho Writer | programa per crear i editar documents

És una eina que funciona per crear documents en comú amb altres membres de l'equip de treball, cadascú treballant des del lloc on es trobin. Aquest vindria a ser el Word Drive de Zoho!

9. Zoho Sheet | programari per crear fulls de càlcul gratuïts

Una altra eina per treball remot per al personal de l'equip que s'enfoca als fulls de càlcul, és analitzant les dades amb funcions avançades i utilitzant elements gràfics per així visualitzar tota aquesta informació necessària de manera clara i concisa. Per descomptat, podràs presentar aquesta informació als teus companys de manera ràpida i precisa!

10. Zoho Show | eina per dissenyar diapositives professionals

És una eina que et permetrà crear i desenvolupar presentacions cridaneres i que funcionen perfectament, tenint la possibilitat (igual que les últimes eines de Zoho per a treball remot abans esmentades) de compartir immediatament el que fas amb el teu equip de feina.

Treballa millor amb Zoho Remotely

Com es pot apreciar, Zoho Remotely realment compleix oferir un gran catàleg d'opcions i així facilitar el treball remot tant com sigui possible. En aquest punt i tenint totes aquestes eines, ja seria qüestió de cada treballador posar de part seva per reproduir l'ambient laboral precís a casa seva i així posar en funcionament la teva empresa a distància.

Es pot recomanar, per finalitzar amb aquest tema i complementar el darrer esmentat, tindràs de tenir disciplina suficient per fer feina remota, mantenint sempre els equips en òptim funcionament i creant el màxim possible per al bon desenvolupament de totes les labors. Així que, estaries disposat a utilitzar tot el que Zoho ofereix a nivell d'eines de treball remot?

Títol
Eines per a treball remot de Zoho
Nom de l'article
Eines per a treball remot de Zoho
Descripció
Per què les empreses fan servir eines de treball remot? És el futur a l'àmbit laboral? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO