Claus del Treball en Equip a Empresa - Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Claus del treball en equip en una empresa

Jesús García Gil
Jesús García Gil
Coneixes realment les claus per treballar en equip? Aprèn el que has de fer per millorar el treball grupal a la teva empresa
treball en equip en una empresa

El treball en equip en una empresa, es refereix a la sèrie d'estratègies, procediments i metodologies que utilitza un grup per assolir les metes propostes.

A continuació, explicarem les avantatges de treballar en equip, com millorar el treball grupal, algunes claus per assolir els objectius i diferents estratègies que ens ajudaran al dia a dia a l'empresa. Finalment, et mostrarem una eina que millorarà el funcionament i la connexió entre els empleats de la teva empresa, alliberant el màxim potencial.

Avantatges del treball en equip en una empresa

 • Tindreu més fàcil assolir l'objectiu, ja que n'hi haurà una cerca comuna de la consecució de les metes propostes
 • Aprenentatge col·laboratiu
 • Afavoreix la creació de noves maneres per a la resolució de problemes 
 • Motivar l'equip perquè aconsegueixi els seus objectius afavoreix el grup de treball fent que els individus col·laborin més i millor entre si en la recerca de solucions 
 • S'aconsegueix comoditat al grup, ja que diversos integrants col·laboren amb idees i discussions productives
 • S'aconsegueixen solucions amb més rapidesa
 • El incentiu social mou els individus a assolir les metes.
 • A l'tenir una participació activa, ningú no se sent exclòs i tots es motiven a assolir l'objectiu.

Com millorar el treball en equip a una empresa?

Una de les claus per treballar a Equip es conèixer els nostres companys. És una tàrea que tots els membres de l'equip necessiten fer abans o durant el treball a realitzar, això fomentarà un esperit grupal i de superació.

 • La manera més directa per millorar equips de treball és buscar la diversitat dins dels mateixos. Amb aquesta diversitat s'alimenta la creativitat i la cerca de solucions noves.
 • Els integrants de lequip han de tenir certes característiques individuals per millorar.
 • Voler la superació personal, així sempre es voldrà buscar el millor.  
 • El equip de treball d'una empresa ha d'estar integrat per persones responsables.
 • Buscar gent capaç destablir relacions satisfactòries entre tots els integrants.  
 • Els individus han de ser capaços de ser crítics amb ells mateixos
 • Amb els altres integrants han de ser crítics constructius, així s'aconsegueix la millora integral de l'equip.
 • Els integrants de lequip han de ser optimistes i tenir iniciativa, tenacitat. Això ajuda al seguiment de les metes proposades. 
 • Per millorar el treball en equip en una empresa, cal comptar amb persones lleials, que no deixin una feina a mitges i que puguis comptar amb ells quan una situació es compliqui.

Motius pels quals fracassa un equip

treball en equip en una empresa
 • No qualsevol grup de persones és un equip. Poden estar reunits circumstancialment i no necessàriament compartir les mateixes metes.
 • Quan en un equip no hi ha tolerància a les noves idees oa la diversitat està destinat al fracàs. 
 • Entrenament poc eficaç dels integrants de l'equip
 • Quan no es té responsabilitat amb els altres integrants 
 • Quan els objectius a assolir no són clars. 
 • Quan es fan reunions estèrils on no s'arriba a conclusions o estratègies a seguir.
 • Quan el lideratge no és l'adequat.
 • Si hi ha membres de l'equip que exerceixen el seu rol de superior sobre altres companys.

Estratègies per a treball en equip en una empresa

Existeixen alguns conceptes i claus per a treball en equip en una empresa que afavoreixen la transformació de grup a equip:

Comunicació

El principal requisit per al bon funcionament d'un equip és la comunicació. Cal recordar que comunicar no és només deixar anar paraules, sinó ser assertius i dir el que realment es deu per fer-se entendre.

Assignació de rols

En tot equip que tingui un bon funcionament es deuen assignar les responsabilitats de cada membre segons les seves capacitats, i destreses.

Normes

Si s'indica que la comunicació i els rols formen part indispensable per a un bon equip, han d'existir certes normes a seguir que tots els membres han de conèixer i seguir.

Objectius

Definir els objectius que es vol assolir amb l'equip és indispensable perquè tothom pugui col·laborar en la seva consecució. Aquesta és una part indispensable per al treball en equip en una empresa.

Interdependència

Ncap membre de l'equip és insubstituïble. No obstant això, una vegada conformat, han de tenir consciència de la dependència que tenen els uns dels altres pel rol que compleixen dins del mateix.

cohesió

Quan l'equip té consciència dels objectius i s'estan aconseguint els mateixos, experimenta un grau màxim de cohesió on cada membre sent satisfetes els seus necessitats d'autorealització i reconeixement    

treball en equip en una empresa

Zoho Connect per al treball en equip a una empresa

Finalment, et presentem una eina anomenada Zoho Connect. Aquesta eina connecta a diferents grups de treball d'una empresa, tant de forma interna, com amb col·laboracions d'altres empreses i persones que es trobin geogràficament allunyades.

es poden crear grups de treball per a projectes específics, aquesta eina també es pot connectar amb altres com el CRM i totes les funcions de la teva empresa. A la mateixa plataforma es poden donar accessos a mètriques i estadístiques de l'empresa per avaluar-ne els processos actuals. 

Sens dubte, Zoho Connect és una de les millors eines del mercat a l'hora de millorar el treball en equip en una empresa. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres sense cap mena de compromís per preguntar-nos sobre el que necessitis.

Si vols saber més sobre Zoho Connect prem aquí.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho Connect? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Claus per treballar en equip
Nom de l'article
Claus per treballar en equip
Descripció
Coneixes realment les claus per treballar en equip? Aprèn el que has de fer per millorar el treball grupal a la teva empresa
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO