Claus del Treball en Equip en un Empresa - Millennials Consulting

Claus del treball en equip en una empresa

Jesús García Gil
Jesús García Gil
Coneixes realment les claus per treballar en equip? Aprèn el que has de fer per millorar el treball grupal a la teva empresa
treball en equip en una empresa

El treball en equip en una empresa, es refereix a la sèrie d'estratègies, procediments i metodologies que utilitza un grup per assolir les metes propostes.

A continuació, explicarem les avantatges de treballar en equip, com millorar el treball grupal, algunes claus per assolir els objectius i diferents estratègies que ens ajudaran al dia a dia a l'empresa. Finalment, et mostrarem una eina que millorarà el funcionament i la connexió entre els empleats de la teva empresa, alliberant el màxim potencial.

Avantatges del treball en equip en una empresa

 • Tindreu més fàcil assolir l'objectiu, ja que n'hi haurà una cerca comuna de la consecució de les metes propostes
 • Aprenentatge col·laboratiu
 • Afavoreix la creació de noves maneres per a la resolució de problemes 
 • Motivar l'equip perquè aconsegueixi els seus objectius afavoreix el grup de treball fent que els individus col·laborin més i millor entre si en la recerca de solucions 
 • S'aconsegueix comoditat al grup, ja que diversos integrants col·laboren amb idees i discussions productives
 • S'aconsegueixen solucions amb més rapidesa
 • El incentiu social mou els individus a assolir les metes.
 • A l'tenir una participació activa, ningú no se sent exclòs i tots es motiven a assolir l'objectiu.

Com millorar el treball en equip a una empresa?

Una de les claus per treballar a Equip es conèixer els nostres companys. És una tàrea que tots els membres de l'equip necessiten fer abans o durant el treball a realitzar, això fomentarà un esperit grupal i de superació.

 • La manera més directa per millorar equips de treball és buscar la diversitat dins dels mateixos. Amb aquesta diversitat s'alimenta la creativitat i la cerca de solucions noves.
 • Els integrants de lequip han de tenir certes característiques individuals per millorar.
 • Voler la superació personal, així sempre es voldrà buscar el millor.  
 • El equip de treball d'una empresa ha d'estar integrat per persones responsables.
 • Buscar gent capaç destablir relacions satisfactòries entre tots els integrants.  
 • Els individus han de ser capaços de ser crítics amb ells mateixos
 • Amb els altres integrants han de ser crítics constructius, així s'aconsegueix la millora integral de l'equip.
 • Els integrants de lequip han de ser optimistes i tenir iniciativa, tenacitat. Això ajuda al seguiment de les metes proposades. 
 • Per millorar el treball en equip en una empresa, cal comptar amb persones lleials, que no deixin una feina a mitges i que puguis comptar amb ells quan una situació es compliqui.

Motius pels quals fracassa un equip

treball en equip en una empresa
 • No qualsevol grup de persones és un equip. Poden estar reunits circumstancialment i no necessàriament compartir les mateixes metes.
 • Quan en un equip no hi ha tolerància a les noves idees oa la diversitat està destinat al fracàs. 
 • Entrenament poc eficaç dels integrants de l'equip
 • Quan no es té responsabilitat amb els altres integrants 
 • Quan els objectius a assolir no són clars. 
 • Quan es fan reunions estèrils on no s'arriba a conclusions o estratègies a seguir.
 • Quan el lideratge no és l'adequat.
 • Si hi ha membres de l'equip que exerceixen el seu rol de superior sobre altres companys.

Estratègies per a treball en equip en una empresa

Existeixen alguns conceptes i claus per a treball en equip en una empresa que afavoreixen la transformació de grup a equip:

Comunicació

El principal requisit per al bon funcionament d'un equip és la comunicació. Cal recordar que comunicar no és només deixar anar paraules, sinó ser assertius i dir el que realment es deu per fer-se entendre.

Assignació de rols

En tot equip que tingui un bon funcionament es deuen assignar les responsabilitats de cada membre segons les seves capacitats, i destreses.

normes

Si s'indica que la comunicació i els rols formen part indispensable per a un bon equip, han d'existir certes normes a seguir que tots els membres han de conèixer i seguir.

Objectius

Definir els objectius que es vol assolir amb l'equip és indispensable perquè tothom pugui col·laborar en la seva consecució. Aquesta és una part indispensable per al treball en equip en una empresa.

Interdependència

Ncap membre de l'equip és insubstituïble. No obstant això, una vegada conformat, han de tenir consciència de la dependència que tenen els uns dels altres pel rol que compleixen dins del mateix.

cohesió

Quan l'equip té consciència dels objectius i s'estan aconseguint els mateixos, experimenta un grau màxim de cohesió on cada membre sent satisfetes els seus necessitats d'autorealització i reconeixement    

treball en equip en una empresa

Zoho Connect per al treball en equip a una empresa

Finalment, et presentem una eina anomenada Zoho Connect. Aquesta eina connecta a diferents grups de treball d'una empresa, tant de forma interna, com amb col·laboracions d'altres empreses i persones que es trobin geogràficament allunyades.

es poden crear grups de treball per a projectes específics, aquesta eina també es pot connectar amb altres com el CRM i totes les funcions de la teva empresa. A la mateixa plataforma es poden donar accessos a mètriques i estadístiques de l'empresa per avaluar-ne els processos actuals. 

Sens dubte, Zoho Connect és una de les millors eines del mercat a l'hora de millorar el treball en equip en una empresa. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres sense cap mena de compromís per preguntar-nos sobre el que necessitis.

Si vols saber més sobre Zoho Connect prem aquí.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho Connect? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Claus per treballar en equip
Nom de l'article
Claus per treballar en equip
Descripció
Coneixes realment les claus per treballar en equip? Aprèn el que has de fer per millorar el treball grupal a la teva empresa
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO