La transformació digital del Sector Educatiu | MC

La transformació digital del Sector Educatiu | Adaptar-se o morir?

Jessica Assaf
Jessica Assaf
Per què cada cop és més freqüent la transformació digital del sector educatiu? Entra en aquest post i informa't.
La transformació digital del Sector Educatiu _ ¿Adaptar-se o morir_

El sector educatiu s'ha tornat cada cop més competitiu i recentment s'ha valorat la possibilitat d'incorporar-se a la transformació digital educativa. Es considera un mitjà necessari per a la supervivència estudiantil ajudat per alts índexs de professors i alumnes, que utilitzen mitjans digitals per aprendre. Però la pregunta és, hi ha possibilitat d'adaptar-se o es pot morir a l'intent?

Com ja esmentem, el nivell educatiu ha anat incrementant, i les necessitats digitals han esdevingut més imprescindibles que mai. Avui dia és possible incorporar la transformació digital al sector educatiu.

  • No obstant això, sorgeixen molts inconvenients perquè es doni en la seva màxima esplendor. En primer lloc, tots els centres educatius s'han d'esforçar per obtenir tecnologia i crear bones estratègies daprenentatge digital.
  • Els alumnes i els educadors han de ser capaços de gestionar els mitjans digitals i fer-los servir de la millor manera possible. Tot i que a molts llocs, no és possible adaptar-se a la tecnologia per obstacles com: manca d'iniciativa, interès, economia i adaptabilitat.

Experts en Educació

Coneixes els avantatges del CRM per a Educació? Tenim un Equip especialitzat en el sector educatiu que us ajudarà en la vostra transformació digital.

Però per entendre correctament el que pot suposar entrar en la transformació digital al sector educatiu, descriurem els avantatges i els desavantatges d'una transformació tan nova com aquesta i descobriràs si el canvi pot ser possible o no.

Avantatges de la transformació digital al Sector Educatiu

Organització i estratègia

Qualsevol canvi ha d'anar acompanyat d'un líder i de persones interessades a organitzar i crear una bona estratègia. Des de la mateixa manera hi ha d'haver una estratègia de desenvolupament que pugui funcionar per iniciar la transformació digital al sector educatiu.

L'estratègia més sòlida de transformació té a veure amb el treball col·laboratiu, fixació de metes comercials i identificació dobjectius principals. En aquest mateix espai cal integrar les metodologies que es necessitaran i la tecnologia a utilitzar.

Sistemes automatitzats

Un altre gran avantatge és tenir un sistema automatitzat per a l'ajuda en la gestió del flux de treball, l'administració d'informàtica i en les tasques de productivitat. Aquesta gestió o sistema permet la concentració en els esforços i activitats amb gran valor que permetran un desenvolupament digital i educatiu ple.

Capacitar i contractar

És de crucial importància formar i contractar persones amb habilitats adequades per administrar i desenvolupar tècniques digitals. Tenir un enfocament realista sobre aquest programa d'aprenentatge digital permetrà un millor resultat i evolució tant per als educadors com per als alumnes.

Generació digital

El més positiu de tot això és que ens trobem en una era de generació digital, Què vol dir? Que la majoria dels alumnes i els mestres estan relacionats amb els mitjans digitals i gestionen molt bé els dispositius mòbils.

La majoria dels alumnes tenen sota la seva autoritat un telèfon mòbil o un ordinador amb connexió a internet, tot fomentant la possibilitat d'utilitzar-lo modernament amb la integració de la transformació digital al sector educatiu.

transformacio digital sector educatiu

Desavantatges de la transformació digital al sector educatiu

Procés d'adaptació

És el moment de descriure alguns dels desavantatges que s'esmenten a continuació. En primer lloc, hi ha el procés d'adaptació, ja que no és gens fàcil que els mitjans digitals apareguin en entitats públiques o privades.

La majoria dels professors poden no estar gaire relacionats amb la tecnologia i són persones que no s'acostumen de cap manera als mitjans digitals. Això pot ser un veritable obstacle ja que forma part d'un procés d'adaptació molt llarg i que pot portar al fracàs si no s'apliquen les estratègies adequades.

Poc coneixement digital

La innovació digital va acompanyada del coneixement tecnològic. Com més confiança es tingui a l'organització digital és més fàcil adoptar aquestes mesures per crear un sector educatiu amb coneixements amplis d'habilitat digital.

Per eradicar el baix coneixement digital i els beneficis que pot tenir en una institució, cada educador olíder del projecte ha d'informar i adoptar un enfocament realista sobre la situació per donar a conèixer els avantatges de la transformació digital.

Manca d'estratègia o direcció

Finalment, resulta molt perjudicial no tenir direcció o estratègies clares al sector educatiu ia l'era digital. Moltes institucions no comencen la seva transformació senzillament perquè no saben per on començar, tenir un canvi de perspectiva massiu no resulta tan senzill de comprendre i per això es requereix una estratègia molt sòlida i un bon líder per dur a terme la transformació digital amb èxit.

Així que tenint en compte tots aquests aspectes, és més que possible adaptar-se a àrees tecnològiques si ets part del sector educatiu.

Títol
La transformació digital del Sector Educatiu | Adaptar-se o morir?
Nom de l'article
La transformació digital del Sector Educatiu | Adaptar-se o morir?
Descripció
Per què cada cop és més freqüent la transformació digital del sector educatiu? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO