La transformació digital del Sector Educatiu | MC

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

La transformació digital del Sector Educatiu | Adaptar-se o morir?

Jessica Assaf
Jessica Assaf
Per què cada cop és més freqüent la transformació digital del sector educatiu? Entra en aquest post i informa't.
La transformació digital del Sector Educatiu _ ¿Adaptar-se o morir_

El sector educatiu s'ha tornat cada cop més competitiu i recentment s'ha valorat la possibilitat d'incorporar-se a la transformació digital educativa. Es considera un mitjà necessari per a la supervivència estudiantil ajudat per alts índexs de professors i alumnes, que utilitzen mitjans digitals per aprendre. Però la pregunta és, hi ha possibilitat d'adaptar-se o es pot morir a l'intent?

Sector educatiu digital És possible?

Com ja esmentem, el nivell educatiu ha anat incrementant, i les necessitats digitals han esdevingut més imprescindibles que mai. Avui dia és possible incorporar la transformació digital al sector educatiu.

  • No obstant això, sorgeixen molts inconvenients perquè es doni en la seva màxima esplendor. En primer lloc, tots els centres educatius s'han d'esforçar per obtenir tecnologia i crear bones estratègies daprenentatge digital.
  • Els alumnes i els educadors han de ser capaços de gestionar els mitjans digitals i fer-los servir de la millor manera possible. Tot i que a molts llocs, no és possible adaptar-se a la tecnologia per obstacles com: manca d'iniciativa, interès, economia i adaptabilitat.

Experts en Educació

Coneixes els avantatges del CRM per a Educació?
Tenim un Equip especialitzat en el sector educatiu que us ajudarà en la vostra transformació digital.
més sobre CRM per a EDUCACIÓ

Però per entendre correctament el que pot suposar entrar en la transformació digital al sector educatiu, descriurem els avantatges i els desavantatges d'una transformació tan nova com aquesta i descobriràs si el canvi pot ser possible o no.

Avantatges de la transformació digital al Sector Educatiu

Organització i estratègia

Qualsevol canvi ha d'anar acompanyat d'un líder i de persones interessades a organitzar i crear una bona estratègia. Des de la mateixa manera hi ha d'haver una estratègia de desenvolupament que pugui funcionar per iniciar la transformació digital al sector educatiu.

L'estratègia més sòlida de transformació té a veure amb el treball col·laboratiu, fixació de metes comercials i identificació dobjectius principals. En aquest mateix espai cal integrar les metodologies que es necessitaran i la tecnologia a utilitzar.

Sistemes automatitzats

Un altre gran avantatge és tenir un sistema automatitzat per a l'ajuda en la gestió del flux de treball, l'administració d'informàtica i en les tasques de productivitat. Aquesta gestió o sistema permet la concentració en els esforços i activitats amb gran valor que permetran un desenvolupament digital i educatiu ple.

Capacitar i contractar

És de crucial importància formar i contractar persones amb habilitats adequades per administrar i desenvolupar tècniques digitals. Tenir un enfocament realista sobre aquest programa d'aprenentatge digital permetrà un millor resultat i evolució tant per als educadors com per als alumnes.

Generació digital

El més positiu de tot això és que ens trobem en una era de generació digital, Què vol dir? Que la majoria dels alumnes i els mestres estan relacionats amb els mitjans digitals i gestionen molt bé els dispositius mòbils.

La majoria dels alumnes tenen sota la seva autoritat un telèfon mòbil o un ordinador amb connexió a internet, tot fomentant la possibilitat d'utilitzar-lo modernament amb la integració de la transformació digital al sector educatiu.

transformacio digital sector educatiu

Desavantatges de la transformació digital al sector educatiu

Procés d'adaptació

És el moment de descriure alguns dels desavantatges que s'esmenten a continuació. En primer lloc, hi ha el procés d'adaptació, ja que no és gens fàcil que els mitjans digitals apareguin en entitats públiques o privades.

La majoria dels professors poden no estar gaire relacionats amb la tecnologia i són persones que no s'acostumen de cap manera als mitjans digitals. Això pot ser un veritable obstacle ja que forma part d'un procés d'adaptació molt llarg i que pot portar al fracàs si no s'apliquen les estratègies adequades.

Poc coneixement digital

La innovació digital va acompanyada del coneixement tecnològic. Com més confiança es tingui a l'organització digital és més fàcil adoptar aquestes mesures per crear un sector educatiu amb coneixements amplis d'habilitat digital.

Per eradicar el baix coneixement digital i els beneficis que pot tenir en una institució, cada educador olíder del projecte ha d'informar i adoptar un enfocament realista sobre la situació per donar a conèixer els avantatges de la transformació digital.

Manca d'estratègia o direcció

Finalment, resulta molt perjudicial no tenir direcció o estratègies clares al sector educatiu ia l'era digital. Moltes institucions no comencen la seva transformació senzillament perquè no saben per on començar, tenir un canvi de perspectiva massiu no resulta tan senzill de comprendre i per això es requereix una estratègia molt sòlida i un bon líder per dur a terme la transformació digital amb èxit.

Així que tenint en compte tots aquests aspectes, és més que possible adaptar-se a àrees tecnològiques si ets part del sector educatiu.

Títol
La transformació digital del Sector Educatiu | Adaptar-se o morir?
Nom de l'article
La transformació digital del Sector Educatiu | Adaptar-se o morir?
Descripció
Per què cada cop és més freqüent la transformació digital del sector educatiu? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO