Novetats Tik Tok, Instagram i YouTube amb Zoho Social

Anuncis de TikTok, reels i històries d'Instagram i shorts de YouTube a Zoho Social

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer quines són les novetats de xarxes social a Zoho Social? Coneix les novetats a reels, shorts i tik tok amb Zoho Social.
novetats xarxes socials zoho social

Les coses bones prenen temps, les coses grans prenen una mica més de temps. L'abast de les xarxes socials està en evolució constant, igual que Zoho Social. A mesura que va evolucionar, les necessitats dels nostres clients van canviar, per la qual cosa s'ha estat treballant darrere d'escena per enfortir-lo i ajudar-lo amb el seu abast a les xarxes socials. Avui, estem feliços i orgullosos de presentar TikTok, Instagram Reels and Stories i YouTube Shorts a Zoho Social. Ha estat una llarga espera, però esperem que sigui tot allò que has volgut.

Entrem i fem una ullada a aquests aspectes destacats en profunditat.

Si encara no coneixes què és ZOHO SOCIAL, pots informar-te fent click aquí.

presentem TikTok a Zoho Social per ajudar-lo a planificar, col·laborar i publicar sense problemes.

Ara pots planificar, publicar i col·laborar en vídeos per TikTok de Zoho Social. Planifiqueu sense esforç una publicació per més tard amb la nostra funció de programació personalitzada o fins i tot publiqueu-la immediatament des de la finestra de publicació, ja sigui que sigui a casa o mentre viatja. Publicar vídeos de tendències a la nostra plataforma d'escriptori ia través de la nostra aplicació mòbil pot ajudar-lo a interactuar amb la comunitat y atreure nous seguidors. També és possible afegir una descripció cridanera per al vostre vídeo i fins i tot incloure emojis de la nostra safata d'emoji. A més, podeu agrupar i afegir hashtags rellevants i de tendència per incloure'ls en la seva publicació d'una sola vegada.

tik tok zoho social

Nota: Desafortunadament, TikTok no estarà disponible per accedir a través de Zoho Social a Índia a causa de les restriccions regulatòries en curs a la plataforma.

El calendari de contingut centralitzat de Zoho Social lajuda a organitzar tots els seus vídeos en una sola vista i determinar la seva estratègia de contingut i màrqueting de TikTok planificada mentre realitza un seguiment dels seus plans de contingut en totes les plataformes. Podeu veure les publicacions setmanals i mensuals de cadascun dels seus canals connectats alhora.

 

Vostè i el seu equip ara poden moure material fàcilment a través duna canalització estructurada gràcies a les funcions de flux de treball i aprovacions de contingut. Podeu aconseguir això creant el vostre propi sistema d'aprovació i optimitzant el procés de publicació per a les xarxes socials. Amb l'ajuda del panell d'aprovacions, podeu designar certs membres de l'equip com a aprovadors que revisaran i publicaran esborranys, així com col·laboradors o editors que podran generar i enviar esborranys per revisar-los. Els equips poden així tenir més control editorial sobre el contingut que es distribueix. Què opina vostè sobre les funcions de Tik Tok a Zoho Social?

Reels d'Instagram a Zoho Social

Amplieu el vostre abast a través de Instagram Reels a Zoho Social.

Avui dia, la forma més interessant i atractiva de material de xarxes socials que es pot trobar a la seva feed, és un vídeo de format curt. Amb la nostra integració, podeu planificar i publicar Instagram Reels, veure i respondre mencions i comentaris entrants, i fins i tot veure la quantitat de M'agrada, vistes i reproduccions que ha rebut el seu Reel. Podeu optar per publicar automàticament els vostres Reels d'Instagram, programar-los per a una data específica o fins i tot optar per publicar el millor dia/hora amb Smart Q.

A més, pot triar la miniatura que voleu utilitzar com a imatge de portada per al vostre Reel entre les opcions suggerides, o triar el seu propi quadre del vídeo i tenir l'opció de publicar-lo tant a la seva quadrícula com a la pestanya Reels. A més, pot planificar i administrar fàcilment la seva estratègia de vídeo dextrem a extrem sense problemes. Què opines sobre el que pots fer amb els reels a Zoho Social?

Històries d'Instagram amb Zoho Social

Participi i interactuï en Instagram Stories amb Zoho Social

Les Històries d'Instagram són una font d'imatges o vídeos que desapareixen del seu perfil després de 24 hores. Amb la nostra actualització de funcions, podeu planificar i crear les seves Històries d'Instagram amb anticipació. També us permet publicar immediatament o programar per més tard, obtenir una vista prèvia per veure com apareixerà la història en el seu perfil i afegir subtítols a cadascuna.

històries instagram zoho social

A més, podeu accedir a una varietat d'adhesius personalitzades úniques i divertides amb Zoho Social, així com aplicar filtres per personalitzar completament l'aspecte de la seva història i crear-la des de zero. L'aplicació mòbil Zoho Social permet als usuaris publicar manualment les històries que heu creat mitjançant l'aplicació web. Rebreu una notificació de publicació en la data i hora seleccionades segons l'opció de publicació que heu triat. També podeu veure les estadístiques per a cada història, com ara la quantitat d'impressions, l'abast, les respostes, les sortides, els tocs cap endavant i cap enrere.

A més, podeu identificar les principals històries, analitzar el rendiment de la seva història en funció de les interaccions rebudes durant un període de temps, avaluar la taxa de finalització de la seva història i molt més des de la pestanya dinformes.

YouTube Short a Zoho Social

Sigueu breu i atractiu amb YouTube Shorts a Zoho Social

YouTube Shorts és un mètode fantàstic perquè les empreses interactuïn més amb la seva audiència i augmentin el coneixement de la marca. A més, atès que YouTube Shorts és una funció que es prioritza en dispositius mòbils, pot arribar a un públic més ampli mitjançant lús de contingut que no sigui vídeos horitzontals de format llarg. Amb la nostra actualització de funcions, ara podeu crear un avançament ràpid per a un vídeo més llarg i carregar-lo com un curt des de la nostra finestra de publicació. També podeu utilitzar subtítols interessants, modificar la miniatura, afegir hashtags rellevants i controlar la visibilitat.

youtube shorts zoho social
Títol
Anunci de TikTok, rodets i històries d'Instagram i curts de YouTube a Zoho Social
Nom de l'article
Anunci de TikTok, rodets i històries d'Instagram i curts de YouTube a Zoho Social
Descripció
Vols conèixer quines són les novetats de xarxes social a Zoho Social? Coneix les novetats a reels, shorts i tik tok amb Zoho Social.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO