Novetats Tik Tok, Instagram i YouTube amb Zoho Social

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Anuncis TikTok, reels d'Instagram i shorts YouTube amb Zoho Social

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer quines són les novetats de xarxes social a Zoho Social? Coneix les novetats a reels, shorts i tik tok amb Zoho Social.
novetats xarxes socials zoho social

Les coses bones prenen temps, les coses grans prenen una mica més de temps. L'abast de les xarxes socials està en evolució constant, igual que Zoho Social. A mesura que va evolucionar, les necessitats dels nostres clients van canviar, per la qual cosa s'ha estat treballant darrere d'escena per enfortir-lo i ajudar-lo amb el seu abast a les xarxes socials. Avui, estem feliços i orgullosos de presentar Tik Tok Zoho Social, Instagram Reels and Stories i YouTube Shorts a Zoho Social. Ha estat una llarga espera, però esperem que sigui tot allò que has volgut.

Entrem i fem una ullada a aquests aspectes destacats en profunditat.

Si encara no coneixes què és ZOHO SOCIAL, pots informar-te fent click aquí.

Tik tok a Zoho Social

presentem TikTok Zoho Social per ajudar-lo a planificar, col·laborar i publicar sense problemes.

Ara pots planificar, publicar i col·laborar en vídeos per TikTok de Zoho Social. Planifiqueu sense esforç una publicació per més tard amb la nostra funció de programació personalitzada o fins i tot publiqueu-la immediatament des de la finestra de publicació, ja sigui que sigui a casa o mentre viatja. Publicar vídeos de tendències a la nostra plataforma d'escriptori ia través de la nostra aplicació mòbil pot ajudar-lo a interactuar amb la comunitat y atreure nous seguidors. També és possible afegir una descripció cridanera per al vostre vídeo i fins i tot incloure emojis de la nostra safata d'emoji. A més, podeu agrupar i afegir hashtags rellevants i de tendència per incloure'ls en la seva publicació d'una sola vegada.

tik tok zoho social

Nota: Desafortunadament, TikTok no estarà disponible per accedir a través de Zoho Social a Índia a causa de les restriccions regulatòries en curs a la plataforma.

El calendari de contingut centralitzat de Zoho Social lajuda a organitzar tots els seus vídeos en una sola vista i determinar la seva estratègia de contingut i màrqueting de TikTok planificada mentre realitza un seguiment dels seus plans de contingut en totes les plataformes. Podeu veure les publicacions setmanals i mensuals de cadascun dels seus canals connectats alhora.

Nous fluxos de treball

Vostè i el seu equip ara poden moure material fàcilment a través duna canalització estructurada gràcies a les funcions de flux de treball i aprovacions de contingut. Podeu aconseguir això creant el vostre propi sistema d'aprovació i optimitzant el procés de publicació per a les xarxes socials. Amb l'ajuda del panell d'aprovacions, podeu designar certs membres de l'equip com a aprovadors que revisaran i publicaran esborranys, així com col·laboradors o editors que podran generar i enviar esborranys per revisar-los. Els equips poden així tenir més control editorial sobre el contingut que es distribueix. Què opina vostè sobre les funcions de Tik Tok a Zoho Social?

Reels d'Instagram a Zoho Social

Amplieu el vostre abast a través de Instagram Reels a Zoho Social.

Avui dia, la forma més interessant i atractiva de material de xarxes socials que es pot trobar a la seva feed, és un vídeo de format curt. Amb la nostra integració, podeu planificar i publicar Instagram Reels, veure i respondre mencions i comentaris entrants, i fins i tot veure la quantitat de M'agrada, vistes i reproduccions que ha rebut el seu Reel. Podeu optar per publicar automàticament els vostres Reels d'Instagram, programar-los per a una data específica o fins i tot optar per publicar el millor dia/hora amb Smart Q.

A més, pot triar la miniatura que voleu utilitzar com a imatge de portada per al vostre Reel entre les opcions suggerides, o triar el seu propi quadre del vídeo i tenir l'opció de publicar-lo tant a la seva quadrícula com a la pestanya Reels. A més, pot planificar i administrar fàcilment la seva estratègia de vídeo dextrem a extrem sense problemes. Què opines sobre el que pots fer amb els reels a Zoho Social?

Històries d'Instagram amb Zoho Social

Participi i interactuï en Instagram Stories amb Zoho Social

Les Històries d'Instagram són una font d'imatges o vídeos que desapareixen del seu perfil després de 24 hores. Amb la nostra actualització de funcions, podeu planificar i crear les seves Històries d'Instagram amb anticipació. També us permet publicar immediatament o programar per més tard, obtenir una vista prèvia per veure com apareixerà la història en el seu perfil i afegir subtítols a cadascuna.

històries instagram zoho social

A més, podeu accedir a una varietat d'adhesius personalitzades úniques i divertides amb Zoho Social, així com aplicar filtres per personalitzar completament l'aspecte de la seva història i crear-la des de zero. L'aplicació mòbil Zoho Social permet als usuaris publicar manualment les històries que heu creat mitjançant l'aplicació web. Rebreu una notificació de publicació en la data i hora seleccionades segons l'opció de publicació que heu triat. També podeu veure les estadístiques per a cada història, com ara la quantitat d'impressions, l'abast, les respostes, les sortides, els tocs cap endavant i cap enrere.

A més, podeu identificar les principals històries, analitzar el rendiment de la seva història en funció de les interaccions rebudes durant un període de temps, avaluar la taxa de finalització de la seva història i molt més des de la pestanya dinformes.

YouTube Short a Zoho Social

Sigueu breu i atractiu amb YouTube Shorts a Zoho Social

YouTube Shorts és un mètode fantàstic perquè les empreses interactuïn més amb la seva audiència i augmentin el coneixement de la marca. A més, atès que YouTube Shorts és una funció que es prioritza en dispositius mòbils, pot arribar a un públic més ampli mitjançant lús de contingut que no sigui vídeos horitzontals de format llarg. Amb la nostra actualització de funcions, ara podeu crear un avançament ràpid per a un vídeo més llarg i carregar-lo com un curt des de la nostra finestra de publicació. També podeu utilitzar subtítols interessants, modificar la miniatura, afegir hashtags rellevants i controlar la visibilitat.

youtube shorts zoho social

Títol
Anunci de TikTok, rodets i històries d'Instagram i curts de YouTube a Zoho Social
Nom de l'article
Anunci de TikTok, rodets i històries d'Instagram i curts de YouTube a Zoho Social
Descripció
Vols conèixer quines són les novetats de xarxes social a Zoho Social? Coneix les novetats a reels, shorts i tik tok amb Zoho Social.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO