Com Accelerar el teu Negoci amb la Telefonia Cloud - MC
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Telefonia Cloud Què podeu fer per accelerar el vostre negoci?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Encara no coneixeu què és i tot el que teniu per oferir-vos el servei de Telefonia Cloud? Descobreix els avantatges de les flames al núvol.
telefonia cloud

A hores d'ara ja has sentit parlar de la telefonia cloud i les trucades al núvol. Però, seria capaç d'explicar exactament què és i com pot impulsar el teu negoci?

Al llarg d'aquest article, tractarem de contestar-te a la pregunta següent: Per què la telefonia cloud, telefonia IP, VOIP (o com li vulguis trucar) és l'eina del futur i l'abanderada de la ja reivindicada transformació digital de les empreses?

El Cloud Calling, també conegut com telefonia cloud, proporciona als usuaris trucades i altres comunicacions basades en la veu mitjançant una connexió a Internet. A diferència de les trucades des de telèfons fixos, que requerien un maquinari específic, les trucades a través d'internet només necessiten una bona connexió i un dispositiu connectat a Internet.

Encara que tècnicament les trucades en el núvol només fan referència a les comunicacions basades en la veu, la majoria dels proveïdors estan ampliant la seva oferta per convertir-se en una única solució que agrupa totes les necessitats de comunicació d'una empresa. Una solució omnicanal, sovint anomenades comunicacions unificades com a servei (UCaaS). Els serveis típics que ofereixen els proveïdors de telefonia cloud, inclouen eines de col·laboració, coneixement de dades, missatges de text, CRM integrats i videotrucades.

Quins són els avantatges de la telefonia cloud?

La implementació de solucions de telefonia basades en el núvol en qualsevol negoci té diversos avantatges:

simplicitat

S'han acabat els telèfons fixos molestos i les infraestructures complicades. Els serveis de trucades en el núvol es poden utilitzar des de qualsevol dispositiu, sovint sense haver de descarregar un nou programa. Això es tradueix directament a reducció de costos, tant de material, com de manteniment.

eficiència

Una solució de telefonia al núvol integrat amb un CRM, com és el cas de Salesforce o Zoho, ofereix als empleats informació accessible a cada interacció amb un prospecte o client. Els equips de vendes o de suport estalvien temps en el moment de cercar informació sobre la persona o l'empresa amb què estan contactant. A més, funcionalitats pròpies d'aquestes solucions cloud com són l'enregistrament de trucades o l'escolta passiva durant una crida crítica facilita la detecció de possibles punts febles en el discurs d'un empleat.

Fàcil de fer servir a distància

La feina en remot ha arribat per quedar-se i proporcionar als treballadors la flexibilitat de poder escollir un model més híbrid i treballar uns dies a la setmana des d'on es vulgui. En lloc d'estar lligat a un escriptori, la telefonia cloud garanteix que tots els membres de la teva organització puguin treballar des de qualsevol lloc amb una simple connexió a Internet.

telefonia cloud

Integració perfecta

Utilitzes plataformes de programari a la teva empresa com un CSM o una eina de programació? La majoria de solucions de comunicació cloud, integren els seus serveis amb ells. Permet comunicar-te amb els clients o els companys de feina directament des d'aquestes aplicacions.

Tecnologia a prova de futur

Les línies telefòniques fixes requereixen un manteniment rutinari o costoses actualitzacions de maquinari que, a més, poden quedar ràpidament obsoletes. Les actualitzacions pròpies de la telefonia IP es produeixen en el núvol. Suposa que s'afegeixen de forma assequible i gairebé immediata a qualsevol dispositiu o xarxa que utilitzi el teu negoci.

Experts especialitzats

T'interessa el que estàs llegint? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Aleshores, què pot fer la telefonia cloud per la teva empresa?

Un cop hem fet un repàs dels avantatges bàsics que ofereixen les solucions de comunicació al núvol, és hora d'esbrinar com es pot aprofitar per portar el teu negoci al següent nivell. Petita o gran empresa, solucions com la que proposa Ringover, poden proporcionar-te les eines que necessites per fer la teva feina d'una manera més eficaç.

1. Reinventa la formació dels teus empleats

Ringover et permet gravar i supervisar les trucades, així com les sessions de videoconferència. Això pot ajudar a millorar la formació, ja que els nous empleats poden tornar a veure o escoltar qualsevol reunió d'instrucció. A més, les trucades gravades també es poden emmagatzemar.

Tens un representant de vendes experimentat que va trucar a un contacte en fred i va aconseguir una venda en qüestió de minuts, o un empleat datenció al client que pot calmar fins i tot els clients més frustrats? Permet que els nous empleats escoltin els enregistraments d'aquestes anomenades estel·lars. Tindran la possibilitat d'aprendre de les estratègies que els seus companys van fer servir per solucionar el conflicte.

2. Descentralitza la reserva de talent

La pandèmia va accelerar el canvi a una forma de treball més remota i la transició va ser dura per a moltes organitzacions. Més, si és possible, per a les que depenien de les línies telefòniques tradicionals. Però gràcies a les eines de col·laboració que ofereixen els proveïdors com Ringover, moltes empreses van poder continuar la seva activitat professional com de costum.

Els grans treballadors són a tot arreu i, a hores d'ara, és molt fàcil mantenir-se connectat sense importar on et trobis: podràs contractar talents que aportaran una major diversitat de orígens, experiències y habilitats al teu equip, cosa que el farà més fort i dinàmic.

3. Augmenta la fidelitat dels clients

Els consumidors viuen en una època amb més opcions de compra al vostre abast que mai. Pots veure això de dues maneres: o et sents aclaparat per la competència, o ho prens com una oportunitat per millorar el servei al client de manera que sempre tinguis una manera de destacar entre la multitud.

Des de estadístiques en temps real que ofereixen perspectives sobre les necessitats dels clients, passant per sistemes IVR totalment personalitzables. També suggeriments en temps real per a la resolució de serveis. Tindràs les eines que necessites per donar als teus clients la raó per continuar tornant!

telefonia cloud

4. Escala amb facilitat

El creixement duna empresa pot ser imprevisible i ràpid. Les solucions de trucades en el núvol, ofereixen paquets de subscripció flexibles que us permeten incorporar noves funcions quan les necessiteu. Afegir números de telèfon i correus electrònics a mesura que incorpora noves persones i oferir assessorament sobre les millors eines per a les teves necessitats en evolució.

El millor? Tot això es pot fer en qüestió de segons. Normalment, sense necessitat de descarregar cap programari nou, cosa que elimina el treball administratiu de l'ampliació i et permet dedicar més temps al seu negoci.

5. Mantingues les teves dades segures

És probable que siguis responsable de tones de dades, ja sigui la informació de pagament dels clients, els documents confidencials o simplement la informació important que necessites per dirigir la teva empresa.

Els proveïdors de trucades en el núvol, s'esforcen per mantenir la seguretat de les vostres dades i poden protegir-los d'una manera que les línies fixes no podrien. La majoria ofereix protocols d'encriptació estandarditzats per a una capa de seguretat addicional. A més, molts et donen lopció de restringir laccés a certes quantitats de dades, la qual cosa et permet autoritzar millor qui pot veure què.

 

Estem enmig d'un canvi cap a una força de treball global i digital, i és hora d'unir-s'hi o quedar-s'hi enrere. Atès que els serveis de trucades en el núvol poden actualitzar i fer evolucionar la teva oferta de productes a través del programari i poden actualitzar-se amb les noves versions en qüestió de segons; és aquest tipus de digitalització el que portarà a la teva empresa cap a la nova era de les comunicacions.

Títol
Telefonia Cloud: Què és i tot el que podeu fer per accelerar el vostre negoci
Nom de l'article
Telefonia Cloud: Què és i tot el que podeu fer per accelerar el vostre negoci
Descripció
Encara no coneixeu què és i tot el que teniu per oferir-vos el servei de Telefonia Cloud? Descobreix els avantatges de les flames al núvol.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO