Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Telefonia Cloud Què podeu fer per accelerar el vostre negoci?

Picture of Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Encara no coneixeu què és i tot el que teniu per oferir-vos el servei de Telefonia Cloud? Descobreix els avantatges de les flames al núvol.
telefonia cloud
Continguts

A hores d'ara ja has sentit parlar de la telefonia cloud i les trucades al núvol. Però, seria capaç d'explicar exactament què és i com pot impulsar el teu negoci?

Al llarg d'aquest article, tractarem de contestar-te a la pregunta següent: Per què la telefonia cloud, telefonia IP, VOIP (o com li vulguis trucar) és l'eina del futur i l'abanderada de la ja reivindicada transformació digital de les empreses?

El Cloud Calling o les trucades al núvol

El Cloud Calling, també conegut com telefonia cloud, proporciona als usuaris trucades i altres comunicacions basades en la veu mitjançant una connexió a Internet. A diferència de les trucades des de telèfons fixos, que requerien un maquinari específic, les trucades a través d'internet només necessiten una bona connexió i un dispositiu connectat a Internet.

Encara que tècnicament les trucades en el núvol només fan referència a les comunicacions basades en la veu, la majoria dels proveïdors estan ampliant la seva oferta per convertir-se en una única solució que agrupa totes les necessitats de comunicació d'una empresa. Una solució omnicanal, sovint anomenades comunicacions unificades com a servei (UCaaS). Els serveis típics que ofereixen els proveïdors de telefonia cloud, inclouen eines de col·laboració, coneixement de dades, missatges de text, CRM integrats i videotrucades.

Quins són els avantatges de la telefonia cloud?

La implementació de solucions de telefonia basades en el núvol en qualsevol negoci té diversos avantatges:

simplicitat

S'han acabat els telèfons fixos molestos i les infraestructures complicades. Els serveis de trucades en el núvol es poden utilitzar des de qualsevol dispositiu, sovint sense haver de descarregar un nou programa. Això es tradueix directament a reducció de costos, tant de material, com de manteniment.

Eficiència

Una solució de telefonia al núvol integrat amb un CRM, com és el cas de Salesforce o Zoho, ofereix als empleats informació accessible a cada interacció amb un prospecte o client. Els equips de vendes o de suport estalvien temps en el moment de cercar informació sobre la persona o l'empresa amb què estan contactant. A més, funcionalitats pròpies d'aquestes solucions cloud com són l'enregistrament de trucades o l'escolta passiva durant una crida crítica facilita la detecció de possibles punts febles en el discurs d'un empleat.

Fàcil de fer servir a distància

La feina en remot ha arribat per quedar-se i proporcionar als treballadors la flexibilitat de poder escollir un model més híbrid i treballar uns dies a la setmana des d'on es vulgui. En lloc d'estar lligat a un escriptori, la telefonia cloud garanteix que tots els membres de la teva organització puguin treballar des de qualsevol lloc amb una simple connexió a Internet.

telefonia cloud

Integració perfecta

Utilitzes plataformes de programari a la teva empresa com un CSM o una eina de programació? La majoria de solucions de comunicació cloud, integren els seus serveis amb ells. Permet comunicar-te amb els clients o els companys de feina directament des d'aquestes aplicacions.

Tecnologia a prova de futur

Les línies telefòniques fixes requereixen un manteniment rutinari o costoses actualitzacions de maquinari que, a més, poden quedar ràpidament obsoletes. Les actualitzacions pròpies de la telefonia IP es produeixen en el núvol. Suposa que s'afegeixen de forma assequible i gairebé immediata a qualsevol dispositiu o xarxa que utilitzi el teu negoci.

Experts especialitzats

T'interessa el que estàs llegint? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Aleshores, què pot fer la telefonia cloud per la teva empresa?

Un cop hem fet un repàs dels avantatges bàsics que ofereixen les solucions de comunicació al núvol, és hora d'esbrinar com es pot aprofitar per portar el teu negoci al següent nivell. Petita o gran empresa, solucions com la que proposa Ringover, poden proporcionar-te les eines que necessites per fer la teva feina d'una manera més eficaç.

1. Reinventa la formació dels teus empleats

Ringover et permet gravar i supervisar les trucades, així com les sessions de videoconferència. Això pot ajudar a millorar la formació, ja que els nous empleats poden tornar a veure o escoltar qualsevol reunió d'instrucció. A més, les trucades gravades també es poden emmagatzemar.

Tens un representant de vendes experimentat que va trucar a un contacte en fred i va aconseguir una venda en qüestió de minuts, o un empleat datenció al client que pot calmar fins i tot els clients més frustrats? Permet que els nous empleats escoltin els enregistraments d'aquestes anomenades estel·lars. Tindran la possibilitat d'aprendre de les estratègies que els seus companys van fer servir per solucionar el conflicte.

2. Descentralitza la reserva de talent

La pandèmia va accelerar el canvi a una forma de treball més remota i la transició va ser dura per a moltes organitzacions. Més, si és possible, per a les que depenien de les línies telefòniques tradicionals. Però gràcies a les eines de col·laboració que ofereixen els proveïdors com Ringover, moltes empreses van poder continuar la seva activitat professional com de costum.

Els grans treballadors són a tot arreu i, a hores d'ara, és molt fàcil mantenir-se connectat sense importar on et trobis: podràs contractar talents que aportaran una major diversitat de orígens, experiències y habilitats al teu equip, cosa que el farà més fort i dinàmic.

3. Augmenta la fidelitat dels clients

Els consumidors viuen en una època amb més opcions de compra al vostre abast que mai. Pots veure això de dues maneres: o et sents aclaparat per la competència, o ho prens com una oportunitat per millorar el servei al client de manera que sempre tinguis una manera de destacar entre la multitud.

Des de estadístiques en temps real que ofereixen perspectives sobre les necessitats dels clients, passant per sistemes IVR totalment personalitzables. També suggeriments en temps real per a la resolució de serveis. Tindràs les eines que necessites per donar als teus clients la raó per continuar tornant!

telefonia cloud

4. Escala amb facilitat

El creixement duna empresa pot ser imprevisible i ràpid. Les solucions de trucades en el núvol, ofereixen paquets de subscripció flexibles que us permeten incorporar noves funcions quan les necessiteu. Afegir números de telèfon i correus electrònics a mesura que incorpora noves persones i oferir assessorament sobre les millors eines per a les teves necessitats en evolució.

El millor? Tot això es pot fer en qüestió de segons. Normalment, sense necessitat de descarregar cap programari nou, cosa que elimina el treball administratiu de l'ampliació i et permet dedicar més temps al seu negoci.

5. Mantingues les teves dades segures

És probable que siguis responsable de tones de dades, ja sigui la informació de pagament dels clients, els documents confidencials o simplement la informació important que necessites per dirigir la teva empresa.

Els proveïdors de trucades en el núvol, s'esforcen per mantenir la seguretat de les vostres dades i poden protegir-los d'una manera que les línies fixes no podrien. La majoria ofereix protocols d'encriptació estandarditzats per a una capa de seguretat addicional. A més, molts et donen lopció de restringir laccés a certes quantitats de dades, la qual cosa et permet autoritzar millor qui pot veure què.

 

Estem enmig d'un canvi cap a una força de treball global i digital, i és hora d'unir-s'hi o quedar-s'hi enrere. Atès que els serveis de trucades en el núvol poden actualitzar i fer evolucionar la teva oferta de productes a través del programari i poden actualitzar-se amb les noves versions en qüestió de segons; és aquest tipus de digitalització el que portarà a la teva empresa cap a la nova era de les comunicacions.

Títol
Telefonia Cloud: Què és i tot el que podeu fer per accelerar el vostre negoci
Nom de l'article
Telefonia Cloud: Què és i tot el que podeu fer per accelerar el vostre negoci
Descripció
Encara no coneixeu què és i tot el que teniu per oferir-vos el servei de Telefonia Cloud? Descobreix els avantatges de les flames al núvol.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners