Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

FindThatLead | Genera Leads de Qualitat

Findthatlead és una eina b2b per aconseguir LEADS de manera fàcil. Compta amb una extensió de Chrome per EXTRAURE emails…
Find That Lead Logo
partner logo_finthatlead_millennialsconsulting

QUÈ ÉS FINDTHATLEAD?

FindThatLead és una eina que t'ajudarà a aconseguir contactes i correus de manera senzilla, permet als usuaris cercar correus electrònics de clients potencials sense gastar excessius recursos.

et permetrà adquirir nous clients i enriquir la teva base de dades.

Compte amb una extensió per a cercadors com Google Chrome que et permetrà extreure emails d'una gran quantitat de webs i xarxes socials.

Estos correus electrònics no són privats de manera que no t'has de preocupar per res, simplement FindThatLead extraurà aquests mails de manera automàtica per estalviar temps.

logo_findthatlead_millennialsconsulting

Com funciona FindThatLead​ - Eina de prospecció B2B​

Aquesta eina per aconseguir leads funciona en base a filtres, has de fer una selecció de filtres per a cada cerca que facis en funció del que vulguis ser.

Quan ja tenim seleccionats els filtres, FindThatLead realitzarà i us mostrarà resultats de cerca, ara tocarà fer una selecció de leads d'interès per al vostre negoci.

Un cop realitzada la selecció i el filtre l'eina analitzarà les dades que has enviat per mostrar-te els correus electrònics de les persones més afins.

Amb FindThatLead podràs enviar "Cold Emails" amb més possibilitat de resposta, et permet realitzar campanyes de correu electrònic i gestionar-les des d'un panell intuïtiu, a part podràs personalitzar tots els correus enviats.

Avantatges de la integració de findthay Zoho CRM

Amb aquesta integració podràs enriquir les dades de leads: Combina la informació de Leadfeeder amb les dades de Zoho CRM per obtenir una vista completa de cada lead, incloent-hi el comportament al lloc web, els seus interessos i el seu historial de contacte. 

Realitza un complet seguiment de leads més efectiu.

findthatlead-exemple

Per què necessites aquesta Solució?

Visió completa del recorregut del client

Prioritza els teus leads en funció de la seva activitat al lloc web i el seu interès en els teus productes o serveis

Automatització de tasques repetitives

Crea automàticament leads a Zoho CRM a partir de les visites d'empreses al vostre lloc web.

Millora l'eficiència en vendes

Concentra't en els leads més prometedors i tanca més acords amb més rapidesa.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

Com optimitzar el ROI i els esforços de màrqueting

Atrau els leads adequats: Assegureu-vos que us dirigiu a empreses que tenen més probabilitats de comprar els vostres productes o serveis.

Mesura el èxit de les teves campanyes: Rastreja l'impacte de les campanyes de màrqueting en el trànsit del lloc web i en la generació de leads.

Optimitza la teva estratègia de màrqueting: Fes servir les dades de FindThatLead per optimitzar la teva estratègia de màrqueting i obtenir un millor retorn de la inversió.

Com treure el màxim partit a la integració

Personalitza els teus alertes de leads: Rep notificacions quan les empreses objectiu visitin el teu lloc web.

Utilitza la puntuació de leads per prioritzar: Prioritzeu els vostres leads en funció de la vostra activitat al lloc web i el vostre interès en els vostres productes o serveis.

Crea segments de leads personalitzats: Crea segments de leads basats en el seu comportament al lloc web, indústria o mida de l'empresa.

Fes servir la informació de FindThatLead per crear missatges personalitzats: Envia missatges personalitzats als leads en funció del seu interès en els teus productes o serveis.

En resum, la integració de FindThatLead i Zoho CRM et permet:

  • Obtenir una visió completa del recorregut del client.
  • Automatitzar tasques repetitives.
  • Millorar leficiència de lequip de vendes.
  • Augmentar el ROI dels teus esforços de màrqueting.

Si cerques una forma de millorar els teus resultats de vendes, la integració de FindThatLead i Zoho CRM és l'elecció ideal.

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Projectes contractats

EMPRESES han digitalitzat el negoci amb nosaltres
0
Projectes han estat contractats en els darrers 2 anys
0
REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting
0 %

Vols conèixer el nostre equip d'experts?

Millennials Consulting compta amb un equip multidisciplinari que gestiona projectes de diferents àrees i amb diferents tecnologies. Junts hem aconseguit digitalitzar un gran nombre d'empreses i negocis.

Contacta amb el nostre equip per conèixer els avantatges d'integrar Zoho CRM amb diferents aplicacions.

foto equip millennials 2023

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Opinen sobre nosaltres

J Guerrer
J Guerrer
4. Juliol, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Vaig tenir una excel·lent experiència treballant amb Millenials per a la implementació de Zoho CRM a la meva empresa. Des del primer contacte, l'equip va demostrar un coneixement profund del sistema i una gran disposició per adaptar l'eina a les nostres necessitats específiques. La fase de planificació va ser exhaustiva i ben estructurada, cosa que va facilitar una implementació fluida i sense contratemps. Vaig apreciar particularment el seu enfocament personalitzat i la seva capacitat per resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. El suport postimplementació també ha estat excepcional. Sempre estan disponibles per respondre preguntes i proporcionar assistència addicional quan cal. Gràcies a Millenials, ara tenim un sistema CRM robust i eficient que ha millorat significativament la nostra gestió de clients i processos interns. Recomano encaridament a Millenials per a qualsevol empresa que busqui una implementació professional i sense problemes de Zoho CRM.
Alba Martinez Salvador
Alba Martinez Salvador
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Molts professionals tot l'equip. Hem fet el Kit Digital amb ells i estem molt contents amb el servei que ens han donat per impulsar el nostre negoci.
Francisco Mora
Francisco Mora
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Una experiència molt professional. Álvaro és molt atent i eficaç i el Xavi, realment és molt bon professional; capta ràpidament les idees, les millora sobre la marxa i les materialitza en una web que fins i tot supera les expectatives.
Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls i les necessitats i poder establir una proposta de projecte.

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.