Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Spanish Startups | Comunitat per a emprenedors

Spanish Startups ofereix solucions per a emprenedors, ja que és una comunitat que cerca connectar a totes les empreses de nova creació.
espanyol startups
espanyol startups i millennials consulting

La solució ideal per a Emprenedors

Amb aquest partnership podem oferir solucions per a emprenedors, ja que és una comunitat que busca connectar a totes les empreses de nova creació, ja siguin emprenedors, Startups i inversors, a més, pots consultar qualsevol dubte per mitjà de la comunitat d'emprenedors i aconseguir eficaçment els teus objectius i els de la teva empresa.

Amb Spanish Startups pots trobar feina a Startups, a l'apartat de la pàgina web, també podràs consultar tots els beneficis de la mà de Millennials Consulting i Spanish Startups.
Spanish Startups web

Serveis de Spanish Startups

BUSCA OCUPACIÓ A STARTUPS

Si el que us agrada és l'emprenedoria, una manera és treballar a Startups, T'ajudaran a trobar el teu lloc somiat.

TOTS ELS ESDEVENIMENTS ACTUALITZATS

Podràs accedir a tots els esdeveniments per a Startups i emprenedors. Informació actualitzada diàriament sobre qualsevol tipus d'esdeveniment.

GAUDEIX DELS BENEFICIS

T'ajuden a créixer el teu Startup i treballen amb emprenedors de prestigi, a més ofereixen cursos i eines.

CONEIX EL BLOG

En el nostre blog, podràs conèixer les últimes notícies sobre l'emprenedoria, a més coneixeràs part de la comunitat que t'ajudarà al teu negoci.

Spanish Startups: la comunitat online més gran per a emprenedors en espanyol

Spanish Startups és una comunitat en línia per a emprenedors en espanyol. La comunitat ofereix una sèrie de recursos i serveis per ajudar els emprenedors a iniciar, desenvolupar i fer créixer els seus negocis.
espanyol startups

Per què necessites aquesta Solució?

acceleració

Spanish Startups ofereix un programa d'acceleració de sis setmanes per a startups en fase inicial.

incubació

Spanish Startups ofereix un programa d'incubació de sis mesos per a startups en fase primerenca.

Networking

Spanish Startups organitza esdeveniments de networking perquè els emprenedors puguin conèixer altres emprenedors i possibles inversors

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

Beneficis de formar part de Spanish Startups

Spanish Startups és una comunitat valuosa per a qualsevol emprenedor que estigui buscant suport i recursos per iniciar, desenvolupar i fer créixer el negoci.

A continuació, es presenten alguns dels beneficis específics d'unir-se a la comunitat Spanish Startups:

Accés a una comunitat d'emprenedors: La comunitat Spanish Startups compta amb més de 10.000 membres, cosa que ofereix als emprenedors l'oportunitat de connectar-se amb altres emprenedors, compartir idees i aprendre d'altres.

Informació i recursos: Spanish Startups ofereix una gran quantitat d'informació i recursos sobre temes relacionats amb l'emprenedoria, cosa que pot ajudar els emprenedors a aprendre sobre les darreres tendències ia prendre millors decisions per als seus negocis.

Oportunitats de creixement: Spanish Startups ofereix una sèrie d'oportunitats de creixement per als emprenedors, com ara acceleració, incubació i networking.

Si ets un emprenedor, et recomano que consideris unir-te a la comunitat Spanish Startups.

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Projectes contractats

EMPRESES han digitalitzat el negoci amb nosaltres
0
Projectes han estat contractats en els darrers 2 anys
0
REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting
0 %

Vols conèixer el nostre equip d'experts?

Millennials Consulting compta amb un equip multidisciplinari que gestiona projectes de diferents àrees i amb diferents tecnologies. Junts hem aconseguit digitalitzar un gran nombre d'empreses i negocis.

Contacta amb el nostre equip per conèixer els avantatges d'integrar Zoho CRM amb diferents aplicacions.

foto equip millennials 2023

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Opinen sobre nosaltres

J Guerrer
J Guerrer
4. Juliol, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Vaig tenir una excel·lent experiència treballant amb Millenials per a la implementació de Zoho CRM a la meva empresa. Des del primer contacte, l'equip va demostrar un coneixement profund del sistema i una gran disposició per adaptar l'eina a les nostres necessitats específiques. La fase de planificació va ser exhaustiva i ben estructurada, cosa que va facilitar una implementació fluida i sense contratemps. Vaig apreciar particularment el seu enfocament personalitzat i la seva capacitat per resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. El suport postimplementació també ha estat excepcional. Sempre estan disponibles per respondre preguntes i proporcionar assistència addicional quan cal. Gràcies a Millenials, ara tenim un sistema CRM robust i eficient que ha millorat significativament la nostra gestió de clients i processos interns. Recomano encaridament a Millenials per a qualsevol empresa que busqui una implementació professional i sense problemes de Zoho CRM.
Alba Martinez Salvador
Alba Martinez Salvador
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Molts professionals tot l'equip. Hem fet el Kit Digital amb ells i estem molt contents amb el servei que ens han donat per impulsar el nostre negoci.
Francisco Mora
Francisco Mora
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Una experiència molt professional. Álvaro és molt atent i eficaç i el Xavi, realment és molt bon professional; capta ràpidament les idees, les millora sobre la marxa i les materialitza en una web que fins i tot supera les expectatives.
Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls i les necessitats i poder establir una proposta de projecte.

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.