Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Programari per a gestió hotelera| SiteMinder

Picture of Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer un dels millors programaris de gestió hotelera i sistema de reserves? Entra aquí i coneix SiteMinder.
sistema de reserva
Continguts

La gestió d'un hotel pot ser una tasca molesta i complicada. No obstant això, gràcies a la tecnologia hi ha eines que poden ajudar a simplificar el procés i millorar-ne l'eficiència.

Una daquestes eines és el programari de gestió hotelera. Es tracta d'una aplicació informàtica dissenyada per ajudar els gerents dels hotels a administrar i optimitzar les operacions. Des del sistema de reserva fins a la facturació i la gestió d'inventari, sistemes de programari com SiteMider, ofereixen una solució integral per a totes les necessitats relacionades.

SiteMinder és una plataforma fiable i intuïtiva que ajuda a gestionar un hotel amb precisió, permetent estalviar temps i diners. És una solució avançada i fàcil de fer servir que es pot personalitzar per adaptar-se a les necessitats de cada allotjament. Les vostres eines útils i professionals permeten administrar tots els aspectes d'un hotel.

Característiques principals del programari de gestió hotelera SiteMinder

El programari de gestió hotelera, SiteMinder, ofereix una varietat de característiques per seleccionar i configurar la millor manera d'administrar un negoci. Aquestes són algunes de les principals:

Motor de reserves

El motor de reserves de SiteMinder és una solució integral per a la gestió d'hotels. Ofereix totes les eines necessàries per administrar de manera efectiva el lloc, incloent el sistema de reserves, sistema de distribució global, disseny web, canal de gestió i el sistema de facturació.

Eines de màrqueting

Les eines de màrqueting de SiteMinder permeten promocionar un negoci i augmentar el trànsit de clients potencials. Entre aquestes destaquen l'anàlisi web, la segmentació de correu electrònic, la creació de campanyes de correu electrònic màrqueting, l'anàlisi de paraules clau i l'optimització SEO.

Última tecnologia

SiteMinder està a l'avantguarda de la tecnologia i ofereix una àmplia varietat de característiques i opcions avançades, com la implementació de tecnologia basada en el núvol, auto-sincronització, seguiment d'inventari, un sistema per processar pagaments en línia i eines d'anàlisi per ajudar a prendre decisions.

Atenció al client

SiteMinder ofereix assistència tècnica integral per als hostes, clients i hotels. A més, compta amb un equip professional d'assessors i experts disponibles per respondre qualsevol dubte i ajudar amb qualsevol problema tècnic.

sistema de reserva

Com pot SiteMinder ajudar a gestionar un hotel?

SiteMinder és una plataforma única que permet optimitzar tots els aspectes de gestió d'un hotel. Amb aquest programari de gestió hotelera el procés és fàcil, ràpid i eficaç:

 • Sistema de reserves: Com hem comentat abans, comptar amb aquesta funció per gestionar tot allò relacionat amb les diferents reserves, facilitarà i agilitzarà el flux de treball.
 • El procés de registre: El programari facilita el procés de check-in per als hostes. Ofereix lopció duna interfície intuïtiva per al check-in ràpid, així com un potent sistema de registre per a la gestió de visitants.
 • Distribució global: També proporciona l'accés a un sistema de distribució global que ofereix l'oportunitat de promocionar un hotel a més de 600.000 agències de viatges. Aquesta característica dóna la possibilitat darribar a un ampli públic i optimitzar la visibilitat dun negoci.
 • Creació de pàgines web: a més de tot això, ofereix una solució integrada per a la creació de pàgines web que permet personalitzar i optimitzar el web d'un hotel per millorar la percepció de la marca i l'experiència dels clients.
 • Optimització dels resultats: Finalment, també ofereix eines útils per optimitzar l'administració d'un allotjament, com ara un sistema per processar pagaments en línia, aplicacions per al seguiment d'inventari i eines d'anàlisi. Aquestes eines ajuden a identificar les necessitats dels clients i millorar la rendibilitat del negoci.

Avantatges d'usar SiteMinder per a la gestió hotelera

Utilitzar el programari de gestió hotelera SiteMinder ofereix una gran varietat d'avantatges entre els quals podem destacar els següents:

Estalvi de temps i diners

Amb aquesta eina, estalviar temps i diners és senzill, ja que ofereix una solució integral per a ladministració dun hotel. Això permet reduir els costos i augmentar la rendibilitat.

Excel·lent experiència del client

El procés d'administració d'un establiment s'optimitza perquè els clients en gaudeixin experiència fluïda. Aquesta solució permet atendre millor els hostes i millorar la seva percepció sobre la marca.

Gestió de dades assegurances

SiteMinder és una plataforma segura i fiable, ja que ofereix un suport tècnic integral per a garantir la seguretat de les dades de tots els clients. Això ajuda a protegir les vostres dades confidencials i emmagatzemar informació de forma segura.

Integració

Per posar fi a aquest apartat, ofereix una àmplia gamma d'integracions per millorar l'administració d'un hotel. Això dóna la possibilitat connectar i sincronitzar fàcilment el programari propi negoci amb una varietat d'eines i serveis.

En definitiva, SiteMinder és un programari de gestió hotelera professional i fàcil d'usar que aprofita el màxim potencial d'un hotel, gràcies al conjunt d'eines i característiques que permeten promocionar un negoci d'aquest sector i millorar-ne la rendibilitat. El comptar un sistema de reserva entre moltes altres funcions, ajudarà a obtenir un major control de tots els processos.

Avantatges de la gestió de reserves

 • Podràs afegir un codi QR al teu menú del local (Si ets un restaurant) per facilitar les interaccions amb els clients.
 • Augmenta les rotacions a taula.
 • Aportem al client més exigent la màxima satisfacció.
 • Oportunitats d'oferir els teus serveis en multiidioma.
 • Seguretat del producte.
 • Facilitat d'ús i generació dinformes.

Online

I com gestionas les teves reserves al local?

Les plataformes de reserves en línia són una de les millors formes d'augmentar les vendes en un negoci que ofereix serveis a Internet. Aquestes serveixen per presentar la informació dels productes i serveis, del valor de cada tarifa i de la companyia sota una navegació organitzada i estructurada. Amb això, és possible assolir el nostre major objectiu, que és la VENDA.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO