Programari per a gestió hotelera i sistema de reserves | SiteMinder

Programari per a gestió hotelera i sistema de reserves | SiteMinder

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer un dels millors programaris de gestió hotelera i sistema de reserves? Entra aquí i coneix SiteMinder.
sistema de reserva

La gestió d'un hotel pot ser una tasca molesta i complicada. No obstant això, gràcies a la tecnologia hi ha eines que poden ajudar a simplificar el procés i millorar-ne l'eficiència.

Una daquestes eines és el programari de gestió hotelera. Es tracta d'una aplicació informàtica dissenyada per ajudar els gerents dels hotels a administrar i optimitzar les operacions. Des del sistema de reserva fins a la facturació i la gestió d'inventari, sistemes de programari com SiteMider, ofereixen una solució integral per a totes les necessitats relacionades.

SiteMinder és una plataforma fiable i intuïtiva que ajuda a administrar un hotel amb precisió, permetent estalviar temps i diners. És una solució avançada i fàcil de fer servir que es pot personalitzar per adaptar-se a les necessitats de cada allotjament. Les vostres eines útils i professionals permeten administrar tots els aspectes d'un hotel. 

El programari de gestió hotelera, SiteMinder, ofereix una varietat de característiques per seleccionar i configurar la millor manera d'administrar un negoci. Aquestes són algunes de les principals:

Motor de reserves

El motor de reserves de SiteMinder és una solució integral per a la gestió d'hotels. Ofereix totes les eines necessàries per administrar de manera efectiva el lloc, incloent el sistema de reserves, sistema de distribució global, disseny web, canal de gestió i el sistema de facturació.

Eines de màrqueting

Les eines de màrqueting de SiteMinder permeten promocionar un negoci i augmentar el trànsit de clients potencials. Entre aquestes destaquen l'anàlisi web, la segmentació de correu electrònic, la creació de campanyes de correu electrònic màrqueting, l'anàlisi de paraules clau i l'optimització SEO.

Última tecnologia

SiteMinder està a l'avantguarda de la tecnologia i ofereix una àmplia varietat de característiques i opcions avançades, com la implementació de tecnologia basada en el núvol, auto-sincronització, seguiment d'inventari, un sistema per processar pagaments en línia i eines d'anàlisi per ajudar a prendre decisions.

Atenció al client

SiteMinder ofereix assistència tècnica integral per als hostes, clients i hotels. A més, compta amb un equip professional d'assessors i experts disponibles per respondre qualsevol dubte i ajudar amb qualsevol problema tècnic.

sistema de reserva

Com pot SiteMinder ajudar a gestionar un hotel?

SiteMinder és una plataforma única que permet optimitzar tots els aspectes de gestió d'un hotel. Amb aquest programari de gestió hotelera el procés és fàcil, ràpid i eficaç:

  • Sistema de reserves: Com hem comentat abans, comptar amb aquesta funció per gestionar tot allò relacionat amb les diferents reserves, facilitarà i agilitzarà el flux de treball.
  • El procés de registre: El programari facilita el procés de check-in per als hostes. Ofereix lopció duna interfície intuïtiva per al check-in ràpid, així com un potent sistema de registre per a la gestió de visitants.
  • Distribució global: També proporciona l'accés a un sistema de distribució global que ofereix l'oportunitat de promocionar un hotel a més de 600.000 agències de viatges. Aquesta característica dóna la possibilitat darribar a un ampli públic i optimitzar la visibilitat dun negoci.
  • Creació de pàgines web: a més de tot això, ofereix una solució integrada per a la creació de pàgines web que permet personalitzar i optimitzar el web d'un hotel per millorar la percepció de la marca i l'experiència dels clients.
  • Optimització dels resultats: Finalment, també ofereix eines útils per optimitzar l'administració d'un allotjament, com ara un sistema per processar pagaments en línia, aplicacions per al seguiment d'inventari i eines d'anàlisi. Aquestes eines ajuden a identificar les necessitats dels clients i millorar la rendibilitat del negoci.

Avantatges d'usar SiteMinder per a la gestió hotelera

Utilitzar el programari de gestió hotelera SiteMinder ofereix una gran varietat d'avantatges entre els quals podem destacar els següents:

Estalvi de temps i diners

Amb aquesta eina, estalviar temps i diners és senzill, ja que ofereix una solució integral per a ladministració dun hotel. Això permet reduir els costos i augmentar la rendibilitat.

Excel·lent experiència del client

El procés d'administració d'un establiment s'optimitza perquè els clients en gaudeixin experiència fluïda. Aquesta solució permet atendre millor els hostes i millorar la seva percepció sobre la marca.

Gestió de dades assegurances

SiteMinder és una plataforma segura i fiable, ja que ofereix un suport tècnic integral per a garantir la seguretat de les dades de tots els clients. Això ajuda a protegir les vostres dades confidencials i emmagatzemar informació de forma segura.

Integració

Per posar fi a aquest apartat, ofereix una àmplia gamma d'integracions per millorar l'administració d'un hotel. Això dóna la possibilitat connectar i sincronitzar fàcilment el programari propi negoci amb una varietat d'eines i serveis.

En definitiva, SiteMinder és un programari de gestió hotelera professional i fàcil d'usar que aprofita el màxim potencial d'un hotel, gràcies al conjunt d'eines i característiques que permeten promocionar un negoci d'aquest sector i millorar-ne la rendibilitat. El comptar un sistema de reserva entre moltes altres funcions, ajudarà a obtenir un major control de tots els processos.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip
Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

no comprar ressenyes google
Julián Sánchez

Per què no comprar ressenyes Google

Comprar ressenyes de Google s'ha convertit en una pràctica habitual de molts negocis, tant per millorar les puntuacions pròpies com per perjudicar la competència.

blog-corporatiu-empresa
Julián Sánchez

Blog Corporatiu

La incorporació d'un blog corporatiu a la web comporta un gran nombre de beneficis per al posicionament Seo, ja que ens permet generar continguts de forma organitzada.

Álvaro Poveda Pérez

ENTRADES ZOHOLICS 2023

Vols aconseguir les entrades per a l'esdeveniment Zoholics 2023 a Madrid? Aquí trobaràs la informació i podràs adquirir-les.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO

Xateja amb nosaltres
Millennials Consulting
Hola!
En què podem ajudar-te?