SEO per a Marketplace | Ajuda a vendre més?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

SEO per a Marketplace | Ajuda a vendre més?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Coneix per què el SEO per a Marketplace és tan important i en què et pot ajudar per millorar el teu posicionament.
seo per a marketplace

Cada cop són més les empreses que comencen a formar part d'un Marketplace relacionat amb el sector d'actuació. En fer això, és ben interessant conèixer certs aspectes i detalls del posicionament SEO per a Marketplace. Pot ser molt útil i repercutir en diferents beneficis. Continua llegint si vols saber-ne més sobre tot això.

No podem començar a parlar del SEO per a marketplace si no sabem què aquest terme.

Doncs bé, explicant-ho de manera senzilla, un mercat és una plataforma en línia en la qual diferents empreses, relacionades d'un mateix sector, poden tenir la seva pròpia secció en forma de botiga en línia.

El benefici d'estar en aquesta plataforma en línia on hi haurà altres empreses del teu sector, és que podràs estrènyer-hi contactes, aconseguir diferents proveïdors o clients i, òbviament, realitzar transaccions dels productes i serveis que ofereixis al teu negoci.

Quins són els beneficis del SEO per a Marketplace?

A l'hora de parlar dels diferents beneficis que té SEO per a Marketplace, has de tenir clar que el SEO t'aportarà una visibilitat a internet, una cosa que és clau si el teu negoci vol estar viu en els temps actuals.

A més, i això és importantíssim, podràs competir per posicionar les paraules clau que més t'interessin per a la venda dels teus productes. Això és una cosa que sense SEO, de vegades, és difícil daconseguir. Gràcies a això, donaràs als teus productes l'oportunitat de aparèixer en diferents cerques dels usuaris, que vénen a ser els teus clients potencials.

El posicionament SEO per a Maarketplace, també tajuda a la promoció a nivell general del teu negoci. A més de donar visibilitat als teus productes, com hem comentat anteriorment, també li donaràs al teu nom i imatge de marca en general. Si el nom de la teva empresa apareix en molts tipus diferents de cerques, estaràs donant una bona imatge als cercadors.

Normalment, els mercat estan molt ben treballats i té un SEO realitzat ja. Els productes que pugen a aquesta plataforma tenen més possibilitats de posicionar-se sense aplicar tanta feina. Això és fantàstic, no creus?

claus SEO per a Marketplace que has de tenir en compte

Sector interessant

Si ja portes temps al mercat i tens uns productes marcats, això no t'interessa. Però, si acabes de començar i pots parar-te a investigar, hauries de donar voltes al cap per a trobar un nínxol o sector del mercat que sigui interessant i al qual li puguis treure profit.

posicionament marketplace

Client potencial

Això és una cosa que cal sobreentendre. Qualsevol negoci que sigui mitjanament seriós, ha d'investigar les preferències, comportaments o gustos dels seus clients potencials.

Per què? Doncs, òbviament, per tal de poder satisfer el que ells estan demanant i aconseguir convertir-los en clients propis. Les possibilitats de vendre augmenten en gran mesura si aconsegueixes tenir productes que compleixin les necessitats demanades.

Recerca de paraules clau

Realitza un keyword research mitjançant diferents eines destudi de paraules clau. Gràcies a això, trobaràs aquelles keywords que tenen més cerques i que són més interessants de posicionar mitjançant el SEO per a Marketplace.

Has de tenir clar que el tipus de keywords que t'interessen, dins d'un marketplace, són les anomenades “keywords transaccionals”. Són aquelles orientades a la compra, així que tingues-les molt en compte.

aplica SEO per a Marketplace a la fitxa dels teus productes

Com que és una plataforma en la qual la intenció és totalment transaccional, has de tenir les fitxes de cada producte totalment optimitzades.

Com més valor aportis a aquestes fitxes, doncs molt millor. Així que, a banda d'incloure les keywords que hagis estudiat i seleccionat prèviament mitjançant el keyword research, pots incorporar imatges, vídeos o qualsevol element audiovisual que aporti valor per als teus clients potencials. Per descomptat, aquests elements audiovisuals també han d'estar optimitzats, assegura't que els “textos alternatius” continguin keywords.

Consultoria de SEO per a Marketplace

Si et semblen interessants tots els consells que t'estem donant, però a més, vols fer el següent pas i augmentar el nivell, pots ajudar-te de treballadors professionals. Això pot ajudar-te a visualitzar elements que no veies en primera instància i que aquestes persones sí que veuen gràcies a la seva experiència en el SEO per a Marketplace.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per Marketplace ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
SEO per a Marketplace | Ajuda a vendre més?
Nom de l'article
SEO per a Marketplace | Ajuda a vendre més?
Descripció
Encara no coneixes el que ofereix el SEO per a Marketplace? Aquí t'expliquem tot el que necessites saber juntament amb diferents tipus.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO