Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

SEO per a Marketplace | Ajuda a vendre més?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Coneix per què el SEO per a Marketplace és tan important i en què et pot ajudar per millorar el teu posicionament.
seo per a marketplace
Continguts

Cada cop són més les empreses que comencen a formar part d'un Marketplace relacionat amb el sector d'actuació. En fer això, és ben interessant conèixer certs aspectes i detalls del posicionament SEO per a Marketplace. Pot ser molt útil i repercutir en diferents beneficis. Continua llegint si vols saber-ne més sobre tot això.

Què és un Marketplace?

No podem començar a parlar del SEO per a marketplace si no sabem què aquest terme.

Doncs bé, explicant-ho de manera senzilla, un mercat és una plataforma en línia en la qual diferents empreses, relacionades d'un mateix sector, poden tenir la seva pròpia secció en forma de botiga en línia.

El benefici d'estar en aquesta plataforma en línia on hi haurà altres empreses del teu sector, és que podràs estrènyer-hi contactes, aconseguir diferents proveïdors o clients i, òbviament, realitzar transaccions dels productes i serveis que ofereixis al teu negoci.

Quins són els beneficis del SEO per a Marketplace?

A l'hora de parlar dels diferents beneficis que té SEO per a Marketplace, has de tenir clar que el SEO t'aportarà una visibilitat a internet, una cosa que és clau si el teu negoci vol estar viu en els temps actuals.

A més, i això és importantíssim, podràs competir per posicionar les paraules clau que més t'interessin per a la venda dels teus productes. Això és una cosa que sense SEO, de vegades, és difícil daconseguir. Gràcies a això, donaràs als teus productes l'oportunitat de aparèixer en diferents cerques dels usuaris, que vénen a ser els teus clients potencials.

El posicionament SEO per a Maarketplace, també tajuda a la promoció a nivell general del teu negoci. A més de donar visibilitat als teus productes, com hem comentat anteriorment, també li donaràs al teu nom i imatge de marca en general. Si el nom de la teva empresa apareix en molts tipus diferents de cerques, estaràs donant una bona imatge als cercadors.

Normalment, els mercat estan molt ben treballats i té un SEO realitzat ja. Els productes que pugen a aquesta plataforma tenen més possibilitats de posicionar-se sense aplicar tanta feina. Això és fantàstic, no creus?

claus SEO per a Marketplace que has de tenir en compte

Sector interessant

Si ja portes temps al mercat i tens uns productes marcats, això no t'interessa. Però, si acabes de començar i pots parar-te a investigar, hauries de donar voltes al cap per a trobar un nínxol o sector del mercat que sigui interessant i al qual li puguis treure profit.

posicionament marketplace

Client potencial

Això és una cosa que cal sobreentendre. Qualsevol negoci que sigui mitjanament seriós, ha d'investigar les preferències, comportaments o gustos dels seus clients potencials.

Per què? Doncs, òbviament, per tal de poder satisfer el que ells estan demanant i aconseguir convertir-los en clients propis. Les possibilitats de vendre augmenten en gran mesura si aconsegueixes tenir productes que compleixin les necessitats demanades.

Recerca de paraules clau

Realitza un keyword research mitjançant diferents eines destudi de paraules clau. Gràcies a això, trobaràs aquelles keywords que tenen més cerques i que són més interessants de posicionar mitjançant el SEO per a Marketplace.

Has de tenir clar que el tipus de keywords que t'interessen, dins d'un marketplace, són les anomenades “keywords transaccionals”. Són aquelles orientades a la compra, així que tingues-les molt en compte.

aplica SEO per a Marketplace a la fitxa dels teus productes

Com que és una plataforma en la qual la intenció és totalment transaccional, has de tenir les fitxes de cada producte totalment optimitzades.

Com més valor aportis a aquestes fitxes, doncs molt millor. Així que, a banda d'incloure les keywords que hagis estudiat i seleccionat prèviament mitjançant el keyword research, pots incorporar imatges, vídeos o qualsevol element audiovisual que aporti valor per als teus clients potencials. Per descomptat, aquests elements audiovisuals també han d'estar optimitzats, assegura't que els “textos alternatius” continguin keywords.

Consultoria de SEO per a Marketplace

Si et semblen interessants tots els consells que t'estem donant, però a més, vols fer el següent pas i augmentar el nivell, pots ajudar-te de treballadors professionals. Això pot ajudar-te a visualitzar elements que no veies en primera instància i que aquestes persones sí que veuen gràcies a la seva experiència en el SEO per a Marketplace.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per Marketplace ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
SEO per a Marketplace | Ajuda a vendre més?
Nom de l'article
SEO per a Marketplace | Ajuda a vendre més?
Descripció
Encara no coneixes el que ofereix el SEO per a Marketplace? Aquí t'expliquem tot el que necessites saber juntament amb diferents tipus.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO