Seo A Aspe - Millora el teu posicionament local a Google

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Seo a Aspe

Julián Sánchez
Julián Sánchez
Vols millorar la visibilitat de la teva web amb una feina SEO a Aspe de qualitat? Som un equip responsable i audaç que treballem la web amb disciplina i coneixement.
seo-en-aspi

Posicionament SEO de qualitat

Descobreix el potencial del posicionament seo a Aspe per incrementar vendes a la teva web. Aplicant tècniques senzilles de posicionament local podràs incrementar el trànsit web del teu negoci en línia.

Amb l'actual situació mundial el negoci online és més viu que mai. Molts negocis han canviat el seu model de venda a causa de l'actual pandèmia mundial i la digitalització de les empreses ha esdevingut una necessitat. Però, de què serveix tenir un negoci a internet si ningú no el troba?

El Posicionament SEO ve a donar respostes a aquesta pregunta. De com treballant amb cura i cura la nostra web podem aconseguir arribar a un gran públic i augmentar les nostres vendes de forma exponencial. Però abans de contractar un servei web, has de tenir en compte aspectes importants que t'expliquem aquí.

Com podem ajudar a la teva web a millorar el SEO del teu negoci a Aspe?

 1. Auditem el teu lloc web per conèixer les fortaleses i debilitats. La auditoria SEO és una de les parts més importants de la nostra feina ja que ens permet dissenyar tota lestratègia a seguir.
 2. Et presentem un pla estratègic desenvolupament de l'estratègia SEO a seguir.
 3. Ens posem en marxa: creem el calendari de publicacions de continguts i la full de tasques per optimitzar el lloc web.
 4. Optimitzem tot el lloc web per millorar el rendiment de la teva web, velocitat web o el meta-etiquetatge per millorar la visibilitat de les paraules clau per les que desitges posicionar entre moltes altres tasques.
 5. Dissenyem una estratègia de popularitat web per aconseguir que altres webs t'enllaçis millorant el teu perfil de construcció de vincles.
 6. Establim les kpi's o indicadors de rendiment per saber si el que apliquem té un efecte a la teva web.
 7. Analitzem, analitzem i tornem a analitzar el trànsit web i el comportament dels usuaris per conèixer quines àrees de la teva web són les més rendibles.
posicionament-seo-local-en-aspi

Vols saber més sobre com posicionar el teu negoci a Aspe?

Genera continguts de qualitat que donin resposta als usuaris. Tracta que les teves pàgines descriguin exactament el tema que estàs tractant.

Facilita la lectura de lusuari. No només consisteix a posar paraules a negreta 🙂 sinó a estructurar el text de manera que sigui fàcilment llegible i comprensible pels lectors.

Finalment, dóna't d'alta a directoris d'empresa i mai oblidis el poder de Google My Business. Aquesta potent eina de Google permet donar visibilitat al teu negoci a les cerques locals dels usuaris.

Preus per al posicionament SEO a Aspe

desenvolupem plans a mida segons tipus de web i objectius. La nostra taula de preus orientatius la pots veure a continuació.

En resum.

 • estudiem l'estat de la web.
 • La optimitzem perquè funcioni millor (usabilitat i velocitat web).
 • Revisem el contingut i ho optimitzem perquè sigui més visible pels motors de cerca.
 • Aconseguim que la teva web sigui més popular a la xarxa.
 • Configurem per tu totes les eines d'anàlisi actuals que ens permetin avaluar el rendiment del teu web i el del nostre treball: Google Analytics, Search Console, Tag Manager…
 • creem campanyes de difusió a xarxes socials no només per generar trànsit web, sinó per millorar la reputació de la teva marca.
 • presentem informes mensuals per avaluar l'estat del treball SEO i trànsit web.
 • I per descomptat, també t'ajudem amb el desenvolupament i disseny web.

Clients que confien en nosaltres

Millennials Consulting no és una típica agència SEO, ni treballem al pes, ni oferim xifres ni dades eteries i ambigus. Oferim compromís i seguretat a la nostra feina, la qual cosa ens permet donar resultats als nostres clients.

clients-SEO

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per estudiar el vostre projecte i plantejar la nostra estratègia i pressupost a mida.

Resum
Posicionament SEO
Tipus de servei
Posicionament SEO
Nom del proveïdor
Millennials Consulting,
Francisco Abril 17 4t,Madrid,Madrid-28007,
Telephone No.910 916 957
Àrea
Alacant
Descripció
Servei de posicionament Seo local a Aspe Alicante

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO