▶ [Agència SEO a Madrid] Què passa si canvia l'algorisme Google?

SEO a Madrid Què passa si Google canvia?

Jesús García Gil
Jesús García Gil
Entra en aquest post si vols conèixer tot allò referent al SEO a Madrid. Informa't sobre això aquí.
seo a madrid

Agència de posicionament Seo a Madrid

En Millennials Consulting entenem que no es pot controlar tot al mateix temps, per la qual cosa els nostres professionals s'encarreguen de tot i informen el client de les novetats al moment moment mitjançant informes i videoconferències. Gràcies al nostre tracte amb els clients, hem aconseguit posicionar-nos com empresa SEO a Madrid. Així que pots deixar a les nostres mans el poder ajudar-te a optimitzar el teu lloc web i aparèixer a les primeres posicions de Google!

Què passa si Google canvia l'algorisme?

Ho hem vist novament en els darrers mesos en treballar el posicionament SEO a Madrid: Google fa un canvi i tots hem de canviar coses d'una banda a l'altra. La pregunta és, com vigiles tot el que està canviant a SEO? I si estàs al corrent dels canvis, necessites actuar immediatament? Com ho pots fer si la teva agenda ja és plena d'altres feines?

A Millennies Consulting som una agència especialitzada en SEO i ens encarreguem d'assessorar-te d'aquests canvis, així com de les implementacions necessàries perquè la teva web s'enlairi cap als primers llocs de Google.

Si creiem que el posicionament Seo d´una web és apropiat i necessari, també ens assegurarem que la nostra estratègia estigui adaptada als objectius del teu negoci.

Quina feina fa un consultor SEO a Madrid?

Al següent vídeo t'expliquem tot sobre el treball d'un consultor SEO en la nostra agència de posicionament web.

¿Què és el posicionament web? Recorda que el Seo és un treball continu ia llarg termini. Estar assessorat per professionals és fonamental per no cometre errors al present, que ens penalitzin en el futur. Els nostres professionals sempre intenten fer el millor Seo a cadascun dels nostres projectes. Som la millor empresa de SEO a Madrid del mercat, a més de tenaços i compromesos amb els nostres projectes. No ens oblidem dels nostres clients fins i tot després dacabar un projecte.

Coneixes els teus clients a Internet?

Donar a conèixer la teva marca a internet s'ha convertit en una prioritat al món online. Potenciar la teva visibilitat pot fer-te arribar un gran nombre d'usuaris, per la qual cosa tractar de treballar el posicionament Seo a la teva web pot marcar la diferència en les vendes i contractacions.

En Millennials Consulting, A més de ser una empresa de posicionament Web, també treballem amb CRM'si analítica web. Tractem les webs dels nostres clients com si fos la pròpia. Això garanteix en tot moment la realització d'un treball responsable i compromès

Com experts en Posicionament Seo a Madrid, t'ajudarem i explicarem com fer un pla de màrqueting en línia o gestionar les xarxes socials per a empreses a Madrid

Truca'ns, ens comptes el teu projecte i en uns dies et preparem un pressupost gratuït a SEO.

agència SEO a Madrid

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

Eines SEO amb les que treballem

seranking logo
Ahrefs logo
screaming frog logo
analytics logo
logotip de sistrix

Vols Posicionar la teva WEB mitjançant el SEO a MADRID?

Per què les lectures fàcils classifiquen més alt?

Escriure en un llenguatge senzill i comprensible és una necessitat per SEO. La còpia inintel·ligible espanta els visitants, i als motors de cerca tampoc els agrada. Especialment, amb la cerca per veu cada vegada més gran, els motors de cerca prefereixen paràgrafs curts i frases comprensibles quan es llegeixen en veu alta. 

Aprèn per què enfocar-se al text llegible funciona i descobreix quins errors evitar per obtenir el millor posicionament SEO a Madrid.

Optimitza els teus continguts

Crea el contingut de la teva web d'acord amb el teu nínxol de negoci. Facilitarà el rastreig per part dels principals motors d'indexació i cerca.

Utilitza el poder del teu blog per atraure trànsit de qualitat. Mantingues una política de publicacions i treballa juntament amb un calendari de publicacions que et permetin tenir un control sobre els teus continguts.

SI tens ganes de conèixer-nos som la teva agència de posicionament en cercadors a Madrid.

seo a madrid

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

Keywords i més keywords

No només de keywords viu el Seo, es requereix un coneixement sobre la matèria abans de generar continguts a la nostra web. Els darrers canvis en l'algorisme de Google indiquen que la qualitat i veracitat del contingut seran prioritzades sobre altres factors. Optimitza els teus continguts amb paraules clau que permetin als motors de cerca saber de què tracta el teu negoci o blog.

És important utilitzar el blog per donar més detalls sobre les activitats del negoci, productes o serveis. Per això, publica continguts que donin respostes als usuaris i que els permeti tenir molta més informació. D'aquesta manera, estarem informant i atorgant confiança a la nostra marca.

Les xarxes socials i plataformes de publicacions són motors per donar a conèixer la nostra marca, productes i serveis. No deixeu d'aprofitar el poder d'aquestes eines per donar difusió al vostre lloc web.

En Millennials Consulting treballem la generació i optimització de continguts per optimitzar el SEO a la teva web. Per a qualsevol consulta sobre la nostra feina pots veure els nostres serveis de agència Seo.

Millor empresa SEO a Madrid

Que per què som les millor empresa SEO a Madrid? La resposta és senzilla i segur que et convenç.

A part de per TOT el que s'ha comentat anteriorment. La nostra manera de treballar és crear un enllaç amb el client i acompanyar-lo durant el procés de posicionament. Volem que els nostres clients aprenguin i tinguin constància del que han contractat i del que s'està fent al vostre lloc web, nosaltres anirem de la mà.

El que pretenem amb això, és que tu també evolucions al costat de la teva empresa. Això és primordial per poder continuar creixent i no estancar-se.

A què esperes per contractar el millor SEO a Madrid amb Millennials Consulting?

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

agència-seo-analitica-web

286

EMPRESES han confiat en nosaltres.

170

PROJECTES han estat contractats per les empreses.

79%

REPETEIXEN contracten nous projectes amb nosaltres.

CONFIEN EN NOSALTRES

clients-SEO

Benvingut a blog SEO

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

APUNTA'T AL NOSTRE NEWSLETTER

Registra't a la nostra Newsletter 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

Títol
agència SEO a Madrid Què passa si Google canvia?
Nom de l'article
agència SEO a Madrid Què passa si Google canvia?
Descripció
Entra en aquest post si vols conèixer tot allò referent a la nostra Agència SEO a Madrid. Informa't sobre això aquí.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO