▶ Seo a Elx 【100% casos d'èxit 】en posicionament

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

posicionament web SEO a Elx

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
Encara no coneixes què és i quins beneficis d'aportar el SEO? Millennials Consulting és la millor empresa per SEO a Elx.
SEO A ELX

Posicionament Seo a Elx

Què significa SEO? Search Engine Optimization, o SEO per les sigles en anglès, és el procés d'atorgar visibilitat web en els diferents resultats dels cercadors més importants. Aquest és freqüentment traduït a l'espanyol com, optimització de motors de cerca o posicionament en cercadors. L'objectiu de la tècnica SEO és sortir a cercadors web com a resultat de cerca de la nostra web. A continuació t'expliquem com fer el millor Seo a Elx Alacant.

Què fa el Seo?

Posicionar la teva pàgina als primers resultats de cerca de Google

Com saber si estic fent bon Seo?

En primer lloc necessites conèixer l'estat de la teva web mitjançant un estudi o auditoria Seo.

Factors que influeixen en SEO

Poden existir milers de factors que un motor de cerca utilitza per posicionar a cercadors qualsevol pàgina web. Dins d'aquests, hi ha dos factors de gran importància:

 • La rellevància: Aquesta és la relació que hi ha entre la pàgina i la cerca realitzada. El motor de cerca es recolza en diversos factors on-site per determinar el posicionament web a cercadors.
 • La autoritat web: Aquest és el factor que els motors de cerca visualitzen més, ja que és basat en la mateixa experiència dusuari. Aquesta és la popularitat que pugui assolir la pàgina web, que dependrà de quant es comparteixi aquesta pàgina o del valor que pot tenir la informació i webs que t'enllacin.

Es pot dir que el posicionament SEO alhora es pot dividir en dos grans grups:

 • SEO in situ: Aquest s'encarrega de la rellevància, és a dir, que la informació que es trobi en alguna pàgina estigui degudament optimitzada, de manera que el motor de cerca entengui el que és primordial, la informació de la web. Dins aquest apartat es considera lexperiència de lusuari, el temps de càrrega de pàgina, formats de les URLs, optimització de codis… entre altres coses.
 • SEO Off-Site: Aquesta part del SEO sencarrega dels factors externs que presenten les pàgines web. Dins dels factors SEO més importants en SEO Off-Site es troben: La menció a mitjans locals, rendiments en els resultats, la quantitat i qualitat dels enllaços. També és important la presència de la pàgina a xarxes socials.
 • La importància de fer SEO a la teva web i campanyes de màrqueting en línia és de gran importància perquè els usuaris trobin la teva web i coneguin els teus serveis. El SEO ajuda els motors a comprendre el contingut de la teva web i cerciorar la utilitat per als usuaris.

https://www.youtube.com/watch?v=HH8inieOEk4&t=36s

Beneficis de fer SEO

Són molts els beneficis que comporta invertir en un bon posicionament SEO a Elx:

 • Major atracció de trànsit.
 • millorar el posicionament a Google
 • Increment constant de visites.
 • posicionament web constant.
 • Lloc prestigiat entre els primers llocs.
 • Adequat rendiment a la inversió.
 • Increment a les vendes.

Qualsevol agència SEO o consultor SEO hauria de considerar almenys aquests aspectes per aparèixer als resultats dels millors cercadors d'Internet i no perdre contacte amb els nostres clients.

seo en elx gràfic

Posicionament Seo: Inversió a llarg termini

És tota aquella inversió que comporta un temps de planificació superior a un any. El seu principal objectiu és obtenir més gran rendibilitat. Per a moltes persones aquest tipus d'inversió és una opció cridanera però té una sèrie de contres que de vegades es poden definir i d'altres no.

S'estima que el temps que determina una inversió a llarg termini és entre 6 i 10 anys. En aquests casos la rendibilitat de la dita inversió pot variar. Aquesta dependrà duna taxa fixa de percentatge de guany, imposada pel mercat.

En Millennials Consulting comptem amb un equip de consultors Seo a Alacant disposats a millorar la visibilitat del teu lloc web. Realitzem auditories i analitzem l'estat de la web. Mitjançant el Keyword Researching podem ajudar-te a cercar noves oportunitats de negoci i posicionament.

creem informes personalitzats a Google Analytics i Data Studio perquè puguis supervisar els resultats de la nostra feina de manera senzilla.

Títol
posicionament web SEO a Elx
Nom de l'article
posicionament web SEO a Elx
Descripció
Encara no coneixes què és i quins beneficis d'aportar el SEO? Millennials Consulting és la millor empresa per SEO a Elx.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO