Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

PROGRAMARI PER A CENTRES ESPORTIUS

el millor CRM per a club esportius o centres esportius

PROGRAMARI PER A CENTRES ESPORTIUS

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Esportiu pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents poliesportius, gimnasos, clubs i centres esportius. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector esportiu.

Coneixem les necessitats que requereixen els centres relacionats amb l'activitat esportiva, atreure més clients mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb el client, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els esportistes o vendre més serveis o que gaudeixin de les instal·lacions de millor manera. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Club Esportiu a les necessitats específiques del teu centre o club.
zoho premium partner 1200
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des d'un programari per a gimnanis fins a crear un CRM per a centre esportiu per a cadascun daquests centres.

  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, entrenadors o clients, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra institució esportiva. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions als clients recordant les dates d'esdeveniments.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.


Amb l'ajuda d'un programari de gestió de club esportius podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector esportiu que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A PROGRAMARI PER A CENTRES ESPORTIUS

En Millennials Consulting Nosaltres experts en implantar programari esportiu. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de centres esportius.

Quan parles de Jornades de Portes Obertes, saps d'on et vénen concretament les persones i amb qui parles? A Millennials Consulting aconseguirem que la teva CRM treballi per a tu i no al revés.

CRM Per a Gimnasos, Clubs i Centres Esportius

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un CRM per al sector esportiu podràs fer la traçabilitat dels teus clients: nombre d'inscrits, clients potencials, leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor forma, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya web.

  • Captar més clients potencials
  • Maximitzar el nombre d'inscripcions
  • Mantenir el client connectat amb la nostra institució durant el servei
  • Millorar les nostres campanyes de comunicació

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Vols captar més clients?

Per exemple, els nostres formularis webs no són suficients per convertir en un lead real, aquell que encara no havent contractat res mostra un interès per alguna cosa en particular dels nostres serveis. És en aquest punt on el nostre CRM ens ajudarà a traçar el comportament d'aquests usuaris o possibles clients i així podrem determinar quina és la millor manera de treballar la conversió a client. Podrem esbrinar la font d'entrada del lead així com el motiu d'interès. Podrem emmagatzemar les vostres dades de contacte per assignar-les a un comercial i que aquest en dugui el seguiment. D'aquesta manera, no perdrem oportunitats de conversió.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO