Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

PROGRAMARI CALL CENTER

el millor CRM per a call center i empreses dedicades al telemàrqueting

CRM CENTRE DE TRUCADES

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector del Telemarketing pel fet que hem tingut l'oportunitat de treballar amb diferents  call center, contact center i empreses relacionades amb la venda de productes i serveis via telèfon. Pel que tenim un equip altament especialitzat en el sector del telemàrqueting.

Coneixem les necessitats que requereixen els call center, contactar amb el màxim nombre de clients potencials possibles per poder oferir els seus productes o serveis. A més a més, conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar clients o vendre serveis. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un Programari call center a les necessitats específiques de la teva empresa.

zoho premium partner 1200
Vols aconseguir més vendes?

Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des de contact centers petits, fins a crear un Programari per a call center personalitzat per a cadascuna d'aquestes empreses.

  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats i clients, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per al nostre call center. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a possibles clients recordant promocions especials.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

 

Amb l'ajuda d'un CRM per a call Centrar podràs conèixer dades de gran importància a cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector de Telemarketing que han confiat en nosaltres.


ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A PROGRAMARI TELEMARKETING

En Millennials Consulting Nosaltres experts a implantar CRM per a call center. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus d'empreses de telemàrqueting. 

Quan contactes amb un possible client, saps qui tens concretament i les dades d'interès sobre aquest? A Millennials Consulting aconseguirem que la teva CRM treballi per a tu i no al revés. 

Base de Dades per a Call Center

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un Programari per a Call Center podràs fer la traçabilitat dels teus clients: nombre de contactes, per sectors, clients potencials, leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor manera, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya. O tenir tota la informació classificada dels clients potencials als quals s'hagi de contactar o s'hagi contactat.

  • Captar més clients potencials
  • Maximitzar el nombre de vendes
  • Mantenir els clients informats i oferir-los el millor servei
  • Millorar les nostres campanyes de comunicació
  • Mantenir l'interès en altres productes fidelitzant els nostres clients

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Vols aconseguir més vendes?

Per exemple, els nostres formularis webs no són suficients per convertir en un lead real, aquell que encara no havent contractat res mostra un interès per alguna cosa en particular dels nostres serveis. És en aquest punt on el nostre CRM ens ajudarà a traçar el comportament d'aquests usuaris o possibles clients i així podrem determinar quina és la millor manera de treballar la conversió. Podrem esbrinar la font d´entrada del lead o el millor moment per contactar. Podrem emmagatzemar les vostres dades de contacte per assignar-les a un comercial i que aquest en dugui el seguiment. D'aquesta manera, no perdrem oportunitats de conversió.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES