CRM PER A EMPRESES DE TRANSPORT | MC

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A EMPRESES DE TRANSPORT

el millor CRM per a empreses del sector del transport

CRM PER A EMPRESES DE TRANSPORT

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector del transport pel fet que hem tingut l'oportunitat de poder treballar amb diferents empreses de logística i transport, o relacionades amb el sector. Pel que tenim un equip altament especialitzat en el sector transportista.

Coneixem les necessitats que requereixen les mudances o els enviaments. Confiança a l'hora de cedir els béns, seguretat a l'hora de transportar-los, ordre i organització en la manera de fer-ho. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a logística i empreses de transport a les necessitats específiques del teu centre.
zoho premium partner 1200
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des d'empreses de transport públic fins a empresa de transport de càrregues o mudances. Gràcies al CRM per a transport, millorarà molt el servei a oferir.
  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats de la nostra empresa o dels clients que vulguin contractar els nostres serveis, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra empresa transportista. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients objectiu.
  • Comptarem amb una gestió simplificada de la nostra empresa a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM per a logística i empreses de transport.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

Amb l' ajuda d' un programari de gestió de transports podràs conèixer dades de gran importància a cada àrea del sector . A continuació t'adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector de Transport que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Què és el CRM EN LOGÍSTICA?

La gestió de les relacions amb els clients en logística (CRM) és un sistema utilitzat per les empreses per gestionar les seves interaccions amb els clients. L'objectiu de la CRM en logística és millorar la satisfacció i la fidelitat dels clients, així com augmentar les vendes i els ingressos. Hi ha molts aspectes diferents de la CRM en logística, com ara la gestió de les dades dels clients, el seguiment de les comandes i les campanyes de màrqueting.

És el procés de gestió de les interaccions d'una empresa amb els clients mitjançant l'ús de la logística. La logística és l'art i la ciència de la planificació, execució i control del flux eficient i eficaç de béns, serveis i informació des del punt d'origen fins al punt de consum. És un procés que implica la coordinació de tots els recursos i les activitats necessaris per traslladar les mercaderies d'un lloc a l'altre.

Beneficis de l' CRM per a logística i empreses de transport

L'ús de la CRM a la logística té molts beneficis:
  • Un dels beneficis és que pot ajudar a millorar la satisfacció del client. Quan els clients estan contents amb el servei que reben, és més probable que segueixin fent negocis amb lempresa.
  • El CRM en logística també pot ajudar a augmentar les vendes i els ingressos. Mitjançant el seguiment de les dades dels clients i de les comandes, les empreses poden comprendre millor allò que els seus clients volen i necessiten. Aquesta informació es pot utilitzar llavors per crear campanyes de màrqueting que s'adrecin a aquestes necessitats
  • Un altre benefici és que pot ajudar a millorar leficiència. Mitjançant el seguiment de les dades dels clients i de les comandes, les empreses poden agilitzar-ne les operacions i eliminar-ne els residus. Això pot suposar un estalvi important de costos.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO