Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM TECNOLÒGIC

el millor CRM per a empreses del sector tecnològic

CRM PER A SECTOR TECNOLÒGIC

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector de la Innovació i Tecnològic pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents institucions del sector tecnològic. Pel que tenim un equip altament especialitzat en la innovació i tecnològic.

Coneixem les necessitats que requereixen les empreses, atreure nous clients mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb el client objectiu i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els possibles compradors o crear més productes. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a sector tecnològic a les necessitats específiques del teu centre.
zoho premium partner 1200
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des d'un estudi local fins a crear un CRM per a sector tecnològic adaptat per a cada qualsevol centres i la seva mida.

  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, clients potencials o clients consolidats, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra institució tecnològica. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a persones pertanyents al nínxol objectiu recordant les ofertes disponibles.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM per a sector tecnològic.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.


Amb l'ajuda d'un programari de gestió de tecnològica podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. A continuació t'adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector de la Innovació i Tecnològic que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A CRM PER A SECTOR TECNOLÒGIC

Un CRM al sector tecnològic és un sistema de gestió de les relacions amb els clients que ajuda les agències dinnovació a gestionar les seves interaccions amb els clients i possibles clients. És important comptar amb un CRM perquè permet fer un seguiment de les interaccions amb els clients, cosa que és essencial per al seguiment i la creació de relacions. hi ha molts CRM diferents al mercat, per la qual cosa és important que en triïs un que satisfaci les necessitats específiques d'aquest sector.

Beneficis d'un CRM per a sector tecnològic

Són molts els beneficis d'obtenir un CRM tecnològic, Entre ells:

  • Millora del servei al client: Amb un CRM, pot fer un seguiment de les interaccions amb els clients i fer-ne un seguiment puntual. Això ajuda a millorar el servei al client i construir relacions.
  • Augment de les vendes: En fer un seguiment dels clients i les seves interaccions, podreu identificar oportunitats de venda i tancar més tractes.
  • Millora de l'eficiència: Un CRM t'ajuda a automatitzar les tasques repetitives i fer un seguiment del rendiment de la teva empresa. Això et pot estalviar temps i millorar els resultats.


Si està buscant un CRM per a sector tecnològic, no dubtis a consultar-nos qualsevol dubte que t'hagi pogut sorgir sobre això. El nostre equip d'experts estarà encantat de poder-vos ajudar sense cap compromís.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Automatitza la gestió dels teus prospectes al teu CRM tecnològic

Fa un pas més endavant i comença a gestionar els teus prospectes web a través d'un xatbot. Combina el teu CRM tecnològic amb Zoho Sales IQ per treure el màxim partit a les visites de la teva web. Amb Zoho Sales IQ podràs oferir una resposta immediata als teus clients potencials ia més registrar totes les interaccions amb ells.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

CONTACTA AMB NOSALTRES