Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM per a PIMES i Autònoms

el millor CRM per a empreses, pimes i autònoms

PROGRAMARI CRM PER A EMPRESES

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Empresarial pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents empreses, organitzacions, pimes, i institucions empresarials de tota mena. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector empresarial.

Coneixem les necessitats que requereixen els centres educatius, atreure més estudiants mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb l'alumnat, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els alumnes o vendre més cursos. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Pimes a les necessitats específiques del teu centre.
zoho premium partner 1200
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des de petites i mitjanes empreses fins a crear un CRM per a empreses adaptat per a cadascun d'aquests centres.
  • Amb Zoho CRM per a pimes podrem obtenir dades dels empleats o clients, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra institució empresarial. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients potencials recordant les dates de les millors ofertes.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM per a autònoms.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

Amb l'ajuda d'un eSCADA crm de gestió d'empreses podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. A continuació t'adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector d'Empresarial que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A CRM PER A AUTÒNOMS

Un CRM, El sistema de gestió de les relacions amb els clients, és un programari que ajuda les empreses a gestionar les dades dels seus clients. Això pot incloure informació de contacte, historial de vendes i altres dades importants. Un CRM per a autònoms us pot ajudar a fer un seguiment dels vostres clients, projectes i terminis en un sol lloc. Això pot suposar un gran estalvi de temps, especialment si treballeu amb molts clients diferents.

Hi ha molts sistemes CRM diferents disponibles, de manera que és important triar un que funcioni bé per al teu negoci. Hauràs de tenir en compte les característiques que són importants per a tu i el teu negoci. Per exemple, si necessiteu fer un seguiment dels terminis dels projectes, voldreu un sistema que inclogui funcions de gestió de projectes. Si treballes amb clients internacionals, voldràs un sistema que inclogui la conversió de divises. Trieu un sistema que tingui les funcions que necessites per dirigir el teu negoci sense problemes.

Quins són els beneficis dutilitzar un CRM per a autònoms?

Hi ha molts beneficis dutilitzar un CRM per a autònoms.
  • Potser el més obvi és que pot ajudar-lo a estalviar temps. Si estàs canviant constantment entre diferents programes de programari per fer un seguiment de les teves dades, un CRM pot ajudar-te a agilitzar el procés. També podeu automatitzar algunes tasques, com l'enviament de factures i el seguiment dels clients. Això pot alliberar el teu temps perquè puguis centrar-te en altres coses més importants com el creixement del teu negoci.
  • Un CRM també pot ajudar-te a fer créixer el teu negoci. En fer un seguiment de les dades dels teus clients, pots comprendre millor les seves necessitats i deseos. Això et pot ajudar a orientar els esforços de màrqueting ia atraure nous clients. També podeu utilitzar les dades per realitzar vendes addicionals i creuades dels productes i serveis

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

CRM Financer

Gestiona dades personals, historials de transaccions, preferències de productes i qualsevol interacció prèvia amb la institució amb un CRM Financer. Amb aquesta informació centralitzada, els professionals poden oferir un servei més personalitzat i proactiu, anticipant-se a les necessitats del client i oferint productes que realment s'ajusten a les vostres expectatives.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO