Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A ONG I ASSOCIACIONS

el millor CRM per a organitzacions, associacions i ONG

PROGRAMARI CRM PER A ASSOCIACIONS

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector de les Associacions pel fet que hem tingut el privilegi i l'oportunitat de treballar amb diferents ONG, associacions, organitzacions i institucions benèfiques de tota mena. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector de les Associacions.
Coneixem les necessitats que requereixen els centres d'ajuda, atreure més voluntariats mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb els necessitats i conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora d'aconseguir arribar al cor de més persones. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a ONG i Associacions a les necessitats específiques del teu centre.
zoho premium partner 1200
Vols millorar la gestió de la teva organització?
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des d'organitzacions petites, fins a crear un CRM per a ONG i Associacions adaptat per a cadascun daquests centres.
  • Amb Zoho CRM organizations podrem obtenir dades dels voluntaris, empleats o persones que ajudem, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra institució benèfica. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar gent que pugui aportar ajuda física o econòmica.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a persones recordant la importància d'aportar un granet de sorra.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM per a ONG.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.
Amb l'ajuda d'un programari de gestió d' associacions podràs conèixer dades de gran importància a cada àrea del sector . A continuació t'adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector de les Associacions que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A CRM PER A ORGANITZACIONS

Un sistema CRM per a ONG i associacions és una aplicació de programari que ajuda a gestionar les relacions amb els donants, a fer un seguiment de les donacions i els voluntaris ia automatitzar moltes altres tasques. Això pot ser de gran ajuda per a les organitzacions, ja que pot estalviar temps i diners en automatitzar tasques que, altrament, serien manuals i requeririen molt de temps.

10% DE DESCOMPTE A ZOHO CRM PER A ONGS I ASSOCIACIONS

Sabem la importantíssima tasca social que realitzen totes les ONG i Associacions sense ànim de lucre, per la qual cosa, com Partners oficials de Zoho, oferim un 10% de descompte del preu de Zoho CRM per a aquesta mena d'organitzacions.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Beneficis d'un CRM per a ONG i Associacions

Alguns dels avantatges d'utilitzar un sistema CRM per a ONGs i associacions inclouen
  • Gestió eficient de les relacions amb els donants
  • Seguiment de les donacions i els voluntaris
  • Automatització de tasques
  • Millora de la comunicació amb els donants
  • Major transparència en les operacions
Si estàs pensant a implantar un sistema CRM per a la seva ONG o associació, t'animem a fer-ho! A Millennials Consulting estaríem encantades de posar a la teva disposició el nostre equip d'experts per aconseguir millorar tot allò que hem comentat.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO