CRM per a empreses de Medicina | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM MEDICAMENT

el millor CRM per a farmàcies, hospitals o clíniques

PROGRAMARI CLÍNIQUES

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector de la Salut pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents  hospitals, clíniques, farmàcies, i institucions dedicades a la salut de tota mena. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector de l'educació.

Coneixem les necessitats que requereixen els centres de salut. Alguns exemples d'això seria la gestió de les dades dels pacients, la segmentació dels diferents tipus de procediments a seguir, gestió de les derivacions, control de cites, etc. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un programari per a clíniques a les necessitats específiques del teu centre.

zoho premium partner 1200

Dins del sector de la salut és de gran importància fer servir un programari adequat per millorar la qualitat dels serveis d'una manera, ràpida i eficient. Amb Zoho CRM podràs guardar la informació dels teus pacients mitjançant aquest programari, a més podràs veure imatges de tractaments mèdics, expedients i dades dels pacients. Gràcies al monitoratge pots veure historials, arxius de proves mèdiques, dades administratives i molt més. A què esperes per implementar Zoho CRM al teu hospital o centre sanitari

El programari no deixa de ser un programari mèdic per ajudar els pacients i hospitals a agilitzar el procés i que tots dos surtin contents del tràmit de la vostra estada. Amb Zoho CRM podràs millorar els resultats mèdics a través de la seva eficàcia i facilitat a l'hora de configurar-lo. Els metges i els treballadors del sector sanitari poden veure els registres de salut i oferir una atenció personalitzada al pacient. La tecnologia que ofereix aquesta eina és de gran importància al sector de salut, ja que molts hospitals i centres sanitaris s'estan sumant a implementar Zoho CRM.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Beneficis al pacient d'un CRM per a Hospitals i Clíniques

Com que és un crm la finalitat principal del qual és interactuar amb els pacients, el seu procés és fàcil de comprendre. Per tant, el principal benefici d'aquesta eina tecnològica és presentar una faceta servicial i compromesa del sector de la salut. Ara bé, aquest crm utilitzat per salut respon a moltes operacions que proporcionen diversos avantatges excepcionals. Els avantatges d'un programari per a clíniques en els pacients es poden resumir a:

  • Millora de manera significativa la gestió de relacions a través del crmés una font de la salut.
  • El disseny està capacitat per identificar les necessitats que pugui presentar el pacient
  • Pot classificar les necessitats o dubtes dels pacients perquè, així, es pugui satisfer sense cap problema
  • Permet que el pacient conegui una mica més de la identitat i la missió del sector de la salut perquè se senti integrat al procés de servei.

experts en CRM per a Farmàcies

El CRM per a medicina i salut és summament efectiu per a les farmàcies, gràcies a tots els beneficis que aquest aconsegueix aportar. Per poder tenir més coneixement sobre l'empresa farmacèutica, el programari proporciona al pacient una guia infal·lible que il·lumina aquest procés. Realitzar un procés on s'analitza cadascun dels aspectes més rendibles de la farmàcia. Per així poder aportar la informació més útil i necessària als usuaris. Assolint una gestió totalment estable i, al seu torn, permet utilitzar estratègies de màrqueting infal·lible com el ús del programari crm per a la salut.

Tot aquest procés el realitza de manera satisfactòria ia temps real. Sense importar les circumstàncies, un CRM per a medicina i salut complirà la seva missió estant disponible sempre per a lusuari que necessiti de la farmàcia. Això permet que, a més de mantenir els clients satisfets, altres pacients decideixin confiar en els serveis que ofereixi. Com que aquest programari treballa desenvolupant un enllaç de confiança que crida latenció de molts usuaris.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO